christos_1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Μόλις μου είπε πως θέλει 120 για 1 ώρα, 150 για 2 ώρες σε ξενοδοχείο full. Ε δε τα λες και λίγα (γνώμη μου)Γνωρίζει κανείς κάτι;
Μόλις μου είπε πως θέλει 120 για 1 ώρα, 150 για 2 ώρες σε ξενοδοχείο full. Ε δε τα λες και λίγα (γνώμη μου)Γνωρίζει κανείς κάτι;
για μια ωρα πολλα ειναι κατεβασε τηνΜόλις μου είπε πως θέλει 120 για 1 ώρα, 150 για 2 ώρες σε ξενοδοχείο full. Ε δε τα λες και λίγα (γνώμη μου)
για μια ωρα πολλα ειναι κατεβασε την
ελατε ρε μαγγες,δωστε μου και μενα το τηλεφωνο της.καλη μου φαινεται τουτη η μιλφαρα.αντε μπας και την ξεπατωσω.Μόλις μου είπε πως θέλει 120 για 1 ώρα, 150 για 2 ώρες σε ξενοδοχείο full. Ε δε τα λες και λίγα (γνώμη μου)
είσαι κακό παιδί δεν σου δίνουμε τίποταελατε ρε μαγγες,δωστε μου και μενα το τηλεφωνο της.καλη μου φαινεται τουτη η μιλφαρα.αντε μπας και την ξεπατωσω.
Ενταξει ρε Φραγκισκο. Αλλα το φουλ ειναι φουλ ή παραρια ?ελατε ρε μαγγες,δωστε μου και μενα το τηλεφωνο της.καλη μου φαινεται τουτη η μιλφαρα.αντε μπας και την ξεπατωσω.
είσαι κακό παιδί δεν σου δίνουμε τίποτα
καλα ρε οι αλλοι,αλλα και οι φιλοι να λενε οτι ειμαι κακο παιδι?δεν ξερω για το φουλ,αλλα συνηθως οταν μπουκαρω σε καποια ,γινεται φουλ.Ενταξει ρε Φραγκισκο. Αλλα το φουλ ειναι φουλ ή παραρια ?
εγώ πάλι έχω το αντίθετο πρόβλημα κ φουλ να είναι η άλλη γίνεται άνευ :Sκαλα ρε οι αλλοι,αλλα και οι φιλοι να λενε οτι ειμαι κακο παιδι?δεν ξερω για το φουλ,αλλα συνηθως οταν μπουκαρω σε καποια ,γινεται φουλ.
Συμφωνώ. Η αλήθεια είναι ότι κ μόνο που το ακούω με ξενερώνει. Φυσικά και κάνεις σεξ πάντα με προφύλαξη, αλλά υπάρχουν κ άλλα όπως γλυψιματα κλπειναι εντελως διαφορετικο το τι κανει στην προσωπικη ζωη της και εντελως διαφορετικο να κανει ακαποτα με τους πελατες της καο ολογος ειναι οτι η πιθανοτητα για παρασημο,αυξανει γεωμετρικα...αληθεια δεν μας ειπες,ποσες φορες μπηκε στο..μπανιο? ;)
Τι θελει να πει ο ποιητης ? Ακομη περιμενω τηλεφωνο. Εχω παρει παντως χαρτακι προτεραιοτηταςεγώ πάλι έχω το αντίθετο πρόβλημα κ φουλ να είναι η άλλη γίνεται άνευ :S
και γω θα ηθελα το τηλεφωνο της αν γινεταιΜόλις μου είπε πως θέλει 120 για 1 ώρα, 150 για 2 ώρες σε ξενοδοχείο full. Ε δε τα λες και λίγα (γνώμη μου)
Για εδώ ξέρουμε τπτ?
Μόλις μου είπε πως θέλει 120 για 1 ώρα, 150 για 2 ώρες σε ξενοδοχείο full. Ε δε τα λες και λίγα (γνώμη μου)
Τι θελει να πει ο ποιητης ? Ακομη περιμενω τηλεφωνο. Εχω παρει παντως χαρτακι προτεραιοτητας
Δεν βλέπω τηλέφωνο στο προφίλ σου, κλειστού κύκλου κι εσύ;τηλεφωνο από μενα?
ελα ντε θα μου τα κρεμασεις τα κουδούνια τουτος :S :S :SΔεν βλέπω τηλέφωνο στο προφίλ σου, κλειστού κύκλου κι εσύ;
Δεν βλέπω τηλέφωνο στο προφίλ σου, κλειστού κύκλου κι εσύ;
η λαιμαρια σου λειπειελα ντε θα μου τα κρεμασεις τα κουδούνια τουτος :S :S :S
Δηλαδή υπέρβαρη η κυρία; έχεις προσωπική εμπειρία;+10 χρονια σε σχεση με τις φωτο..
+10 κιλα σε σχεση με τις φωτο..
Για 60 την 1 ώρα ή 100 για 2 ώρες full θα σου λεγα go for it..
Οτιδηποτε παραπανω οχι για μενα..
Δεν ξέρω αν έχει προσωπική εμπειρία ο φίλος cruZer αλλά αν ισχύει η φωτογραφία που μου έστειλε η κυρία τότε σίγουρα είναι 10 κιλά παραπάνω για να μην πω 20. Πάντως για αυτους που τους αρέσει το μεγάλο στήθος είναι ότι πρέπει.+10 χρονια σε σχεση με τις φωτο..
+10 κιλα σε σχεση με τις φωτο..
Για 60 την 1 ώρα ή 100 για 2 ώρες full θα σου λεγα go for it..
Οτιδηποτε παραπανω οχι για μενα..