jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Πίστεψα ότι υπερβάλλετε μέχρι που πάτησα το link
Πίστεψα ότι υπερβάλλετε μέχρι που πάτησα το link
εγω που το πατησα μετα δεν εφευγε η εικονα της απο την οθονη :- στοίχειωσεΠίστεψα ότι υπερβάλλετε μέχρι που πάτησα το link
εγω που το πατησα μετα δεν εφευγε η εικονα της απο την οθονη :- στοίχειωσε
Φίλε έρχεται βοήθεια...
Αν είναι αυτή που νομίζω (γιατί όταν άνοιξα το λινκ μου έβγαλε ότι με έχει μπλοκάρει) τότε μιλάμε για δυνατό σουργελο. Στη κουβέντα απάνω (και πριν γίνει κουβέντα για σεξ κτλπ) μου λέει θέλω να μου πάρει δωράκι μια τσάνα Μαικελ Κορς (πως στον πούτσο λέγεται) που έκανε 300 ευρώ. Της λέω ΟΚ, αλλά για να σου την πάρω θα πρέπει να βρεθούμε 3 φορές για το λιγότερο από 2 ώρες και να γίνουν όλα στο σεξ και ΚΥΡΙΩΣ πρωκτικό. Και μου απάντησε κάτι "εσύ ψάχνεις για πουτάνα οπότε τράβα να βρεις" και πριν προλάβει να με μπλοκάρει της απάντησα "μα γι αυτό έστειλα σε σένα. Γιατί είσαι πουτάνα"για αυτο φαινεται γραφει και το κατινα στο ονομα της
δωστης αυτη την τσαντα ;) ειναι περσινο σχεδιο αλλα εχει της κουκουβαγιες επανω μπας και βαλει μυαλοΑν είναι αυτή που νομίζω (γιατί όταν άνοιξα το λινκ μου έβγαλε ότι με έχει μπλοκάρει) τότε μιλάμε για δυνατό σουργελο. Στη κουβέντα απάνω (και πριν γίνει κουβέντα για σεξ κτλπ) μου λέει θέλω να μου πάρει δωράκι μια τσάνα Μαικελ Κορς (πως στον πούτσο λέγεται) που έκανε 300 ευρώ. Της λέω ΟΚ, αλλά για να σου την πάρω θα πρέπει να βρεθούμε 3 φορές για το λιγότερο από 2 ώρες και να γίνουν όλα στο σεξ και ΚΥΡΙΩΣ πρωκτικό. Και μου απάντησε κάτι "εσύ ψάχνεις για πουτάνα οπότε τράβα να βρεις" και πριν προλάβει να με μπλοκάρει της απάντησα "μα γι αυτό έστειλα σε σένα. Γιατί είσαι πουτάνα"
Αν είναι αυτή που νομίζω (γιατί όταν άνοιξα το λινκ μου έβγαλε ότι με έχει μπλοκάρει) τότε μιλάμε για δυνατό σουργελο. Στη κουβέντα απάνω (και πριν γίνει κουβέντα για σεξ κτλπ) μου λέει θέλω να μου πάρει δωράκι μια τσάνα Μαικελ Κορς (πως στον πούτσο λέγεται) που έκανε 300 ευρώ. Της λέω ΟΚ, αλλά για να σου την πάρω θα πρέπει να βρεθούμε 3 φορές για το λιγότερο από 2 ώρες και να γίνουν όλα στο σεξ και ΚΥΡΙΩΣ πρωκτικό. Και μου απάντησε κάτι "εσύ ψάχνεις για πουτάνα οπότε τράβα να βρεις" και πριν προλάβει να με μπλοκάρει της απάντησα "μα γι αυτό έστειλα σε σένα. Γιατί είσαι πουτάνα"
τωρα δεν μιλας καλα :- υπαρχουν και XXXXXL call girlΑν της έλεγες " ουστ μωρή χοντρή" θα την πονουσες περισσότερο .... το χοντρή και το γρια πονάει περισσότερο τις γυναίκες ...
Αν της έλεγες " ουστ μωρή χοντρή" θα την πονουσες περισσότερο .... το χοντρή και το γρια πονάει περισσότερο τις γυναίκες ...
δεν διαφωνώ ... τις λες όμως με πιασιματα , μπαμπατσικες , τροφαντες, bbw κλπ κλπ .... δεν την λες όμως χοντρή γιατί τότε την εκατσες την βάρκα ...τωρα δεν μιλας καλα :- υπαρχουν και XXXXXL call girl
Ε, ναι, είναι πλούσια η ελληνική γλώσσαδεν διαφωνώ ... τις λες όμως με πιασιματα , μπαμπατσικες , τροφαντες, bbw κλπ κλπ .... δεν την λες όμως χοντρή γιατί τότε την εκατσες την βάρκα ...
η viki veronica ειναι εχει νημα εδωΑστα να πάνε η γκομενα απλά δεν υπάρχει
Για αυτό ξέρουμε κάτι
εχει γραφτει πιθανον...αλλα δεν το βρισκω...
αν εκανε τιποτα ο Ατρομητος ΑθηνωνΑλλα τις το gilfόνι!!! Κάποιος ατρόμητος υπήρξε;
εχει γραφτει παλιοτερα οτι το κανει αγγαρεια..Αλλα τις το gilfόνι!!! Κάποιος ατρόμητος υπήρξε;
ρε φιλε α κ μαμησου εφτυσα το φαγητο που ετρωγα θα μεινω νυστικος αποψε ακου κ 500 η Regan (Linda Blair) από τον εξορκιστηΖήτησε και 500 ευρα το Χμ κορίτσι χαχαχαχαχαχα
ρε φιλε α κ μαμησου εφτυσα το φαγητο που ετρωγα θα μεινω νυστικος αποψε ακου κ 500 η Regan (Linda Blair) από τον εξορκιστη