maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
φερνει κ λιγο σε πικασοΕμενα μου θυμιζει την Κραυγη, τον πινακα του Μουντς
φερνει κ λιγο σε πικασοΕμενα μου θυμιζει την Κραυγη, τον πινακα του Μουντς
Το είδα πριν λίγο αλλά δεν λένε και πολλά μην είναι χαμένος κόποςη viki veronica ειναι εχει νημα εδω
αυτο το μαυρακι τη Σονια την εχει παρει κανεις?
αυτή ήθελα να ποσταρω προχθές σε κάποιο φίλο αλλά έκανα λάθος λινκ,, την έχω πάρει 2 φορές καλά πέρασα,, καθαρή,, χαλαρή με το χρόνο σχετικά,, και αρκετά ευδιάθετο τυπακι,,αυτο το μαυρακι τη Σονια την εχει παρει κανεις?
Της δουλειάς είναι.Γνωρίζει κανείς κάτι;
Αν έχει κάποιος τηλέφωνο με pm. Ευχαριστώ!Της δουλειάς είναι.
Της δουλειάς είναι.
της δουλειας ειναι (στο ξαναεγραψα)Ε πε δυο λογια!!
Γνωρίζει κανείς κάτι;
μονο αυτη το δινει και να στο δωσει καποιος αν δεν σε εχει περασμενο,δεν ....Γεια σας θα μπορούσατε να με εξυπηρετήσετε έχασα το τηλέφωνο της Ντάρια αν θέλετε μου το στέλνετε σε πμ
Το θέμα είναι αν έχει κανείς εμπειρία από την κοπέλα;μονο αυτη το δινει και να στο δωσει καποιος αν δεν σε εχει περασμενο,δεν ....
θα σου στειλει πμ αν δεν το εκανε ακομα ο γνωστος καλος ανθρωπος και θα κανονισει να περασεις καλα μην ανησυχεις βεβαια μετα πρεπει να πας και με τις υπολοιπες που ειναι ολες πολυ καλες οπως γραφουν συνεχεια εδω οι ιδιοι και οι ιδιοιΓεια σας θα μπορούσατε να με εξυπηρετήσετε έχασα το τηλέφωνο της Ντάρια αν θέλετε μου το στέλνετε σε πμ
μιλας απο προσωπικη πειρα?θα σου στειλει πμ αν δεν το εκανε ακομα ο γνωστος καλος ανθρωπος και θα κανονισει να περασεις καλα μην ανησυχεις βεβαια μετα πρεπει να πας και με τις υπολοιπες που ειναι ολες πολυ καλες οπως γραφουν συνεχεια εδω οι ιδιοι και οι ιδιοι
αυτα ρε πολυξερε που τα ξερεις?εχεις παει και σου ειπε να πας και με τις υπολοιπες που λες?γιατι εχω παει και δεν μου ειπε τιποτα για τις αλλες.και ποιες καιποσες μπορει να ειναι οι αλλες?και ναι εχουμε γραψει καποιοι,γιατι γαμαμε.τι σημαινει αυτο ομως για εσενα?πεστο καθαρα.εσυ εχεις γαμισει τιποτα να μας πεις και μας?ετσι λοιπον γιατι παιζει να εισαι πολυ μπαγλαμας.για να μην πω την αλλη λεξη.θα σου στειλει πμ αν δεν το εκανε ακομα ο γνωστος καλος ανθρωπος και θα κανονισει να περασεις καλα μην ανησυχεις βεβαια μετα πρεπει να πας και με τις υπολοιπες που ειναι ολες πολυ καλες οπως γραφουν συνεχεια εδω οι ιδιοι και οι ιδιοι
αυτα ρε πολυξερε που τα ξερεις?εχεις παει και σου ειπε να πας και με τις υπολοιπες που λες?γιατι εχω παει και δεν μου ειπε τιποτα για τις αλλες.και ποιες καιποσες μπορει να ειναι οι αλλες?και ναι εχουμε γραψει καποιοι,γιατι γαμαμε.τι σημαινει αυτο ομως για εσενα?πεστο καθαρα.εσυ εχεις γαμισει τιποτα να μας πεις και μας?ετσι λοιπον γιατι παιζει να εισαι πολυ μπαγλαμας.για να μην πω την αλλη λεξη.