TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
παει αυτος εξαφανιστηκε πηγε να βρει το 41ο παληκαρι μαλλονΜαλακιουλες-κακιουλες :S
παει αυτος εξαφανιστηκε πηγε να βρει το 41ο παληκαρι μαλλονΜαλακιουλες-κακιουλες :S
παει αυτος ;) εξαφανιστηκε πηγε να βρει το 41ο παληκαρι μαλλον
Καλησπερα .εμενα μου ειπε οτι ειναι στα UAE [ Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα ] ,
Αυτη μου γραφει οτι κανει ραντεβου αλλα δεν ειναι Ελλαδα.Με δουλευει :'( :'(
Καλησπερα .εμενα μου ειπε οτι ειναι στα UAE [ Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα ] ,
κατι με marine service του OHE !? Και αν τις κανω τα εισητηρια ερχεται Ελλαδα !!!
ΟΗΕ όπως λέμε Οργανισμός Ηνωμένων Εκδιδομένων;Ναι καλα πε της
ΟΗΕ όπως λέμε Οργανισμός Ηνωμένων Εκδιδομένων;
Ρε μην τον αφήνεις ελεύθερο θα τα κάνει όλα μπορντελοΤι μλκ εισαι
Ποιος μιλάει :SΡε μην τον αφήνεις ελεύθερο θα τα κάνει όλα μπορντελο
παει αυτος εξαφανιστηκε πηγε να βρει το 41ο παληκαρι μαλλον
Δεν τον εξαφάνισα εγώ :- ο Χουντίνι το έκανεΠοιος μιλάει :S
Ρε μην τον αφήνεις ελεύθερο θα τα κάνει όλα μπορντελο
Δεν το είπα για κακό ίσα ίσαΟχι ρε ειναι τυπος ο λιακος
Μαπα το καρπουζι δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις μαζι της, βυζια νερουλιασμενα ψευτικες κραυγες, κορμι προς το χονδρο και μυριζε το μουνι της εφυγα πριν την ωρα μου και ειναι παλια στο κουρμπετι απλα κανει την δυσκολη μεσω μαμπα για να γινει πο θελκτικηΤελικά πήγε κανένας με αυτη
γιατι σκιαζομαι πολυ?σοβαρα τωρα ,ενδιαφερον για τουτη?
Αυτη μου γραφει οτι κανει ραντεβου αλλα δεν ειναι Ελλαδα.Με δουλευει :'( :'(
Επισης να συμπληρωσω οτι ξεκιναει απο 120 ευρω αλλα επεσε στα 70 ευρω η πολυ αναγκη εχει η ξερει οτι δεν τα αξιζει με τιποτα αυτα που ζηταειΜαπα το καρπουζι δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις μαζι της, βυζια νερουλιασμενα ψευτικες κραυγες, κορμι προς το χονδρο και μυριζε το μουνι της εφυγα πριν την ωρα μου και ειναι παλια στο κουρμπετι απλα κανει την δυσκολη μεσω μαμπα για να γινει πο θελκτικη
Δεν είναι κ καμία θεά..ψιλοχαλια θα έλεγαναι τυπε σε δουλευει. σε παρομοια περιπτωση που ειχα ασχοληθει ειχα παρει τηλεφωνο για επικοινωνια μεσω whatsap και διαπιστωσα απο αλλη εφαρμογη (messenger) οτι επροκειτο για γκανεζο φοιτητη και το γυρισα σε κατι ρατσιστικα για νεγρους και καταλαβε οτι τον πηρα πρεφα κ με μπλοκαρε. Για να λεει αραβικα εμιρατα και ΟΗΕ κανας βρωμιαρης σκατοχρωμος μωαμεθανος θα ειναι απο πισω
incall που; Με μια φωτο είναι ρίσκο. Ψαξτη κ άλλογια αυτο το μωρο ξερει κανεις κατι?
100 ευρω για incall μου ειπε...