maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
χρειαζεται αν σε πιανει η μεσημηπως θες και εναν αραπη για τις δυσκολες ωρες
χρειαζεται αν σε πιανει η μεσημηπως θες και εναν αραπη για τις δυσκολες ωρες
γιατι σκιαζομαι πολυ?σοβαρα τωρα ,ενδιαφερον για τουτη?Καλησπέρα σε όλους!! Χαζεύω mamba και έπεσα πάνω σε μια μεγαλοκοπέλα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον...
παίζει να έχει κανένας πληροφορίες?
Αν του αρέσει?γιατι σκιαζομαι πολυ?σοβαρα τωρα ,ενδιαφερον για τουτη?
Τελικά πήγε κανένας με αυτηκαλημέρες !!! εμένα μου είχε πει τα παρακάτω. φυσικά δε πήρα.
Χρεώνω 150€ / ώρα κ όταν λέω ώρα δεν εννοώ 60 λεπτά μπορεί να είναι κ 1μιση ώρα
Κάνω τα πάντα εκτός από πρωκτικό
Έχω ένα εξάμηνο σε αυτόν τον χώρο
Μπορώ από τις 10 11 το πρωί έως τις 6 7 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΆΚΙ
Είμαι 25 58 κιλά 1.68 ύψος
ΑΥΤΆ
ΑΑ ΚΑΤΕΡΊΝΑ
αν θυμαμαι καλα απο ουζμπεκισταν η καζακσταν εχει μια μεγαλη κορη απο τον πρωτο γαμο,γυρω στα 28 παντρεμενη 2 παιδια με ελληνα ...γιατι σκιαζομαι πολυ?σοβαρα τωρα ,ενδιαφερον για τουτη?
Μα 123 φωτογραφίες??.. ποιά είναι τέλος πάντωνΚαλησπέρα σε όλους!! Χαζεύω mamba και έπεσα πάνω σε μια μεγαλοκοπέλα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον...
παίζει να έχει κανένας πληροφορίες?
Έχει διαγράψει το προφίλ της στο mamba όμως? Παίζει πλέον σε κλειστό κύκλο?Ζει και βασιλεύει και τ αγοράκια κυριεύει
θα εμφανθστει με νεο προφιλ μην ανησυχεις οι πιο πολλες το ιδιο κανουν σιγα μη σταματησει να μαζευει χρημα ασε που μαλλον θα σε ενημερωσει εμπιστευτικα και καλα ένας καλος ανθρωπος απο εδω μεσαΈχει διαγράψει το προφίλ της στο mamba όμως? Παίζει πλέον σε κλειστό κύκλο?
Έχει διαγράψει το προφίλ της στο mamba όμως? Παίζει πλέον σε κλειστό κύκλο?
Έχει διαγράψει το προφίλ της στο mamba όμως? Παίζει πλέον σε κλειστό κύκλο?
θα εμφανθστει με νεο προφιλ μην ανησυχεις οι πιο πολλες το ιδιο κανουν σιγα μη σταματησει να μαζευει χρημα ασε που μαλλον θα σε ενημερωσει εμπιστευτικα και καλα ένας καλος ανθρωπος απο εδω μεσα
πιτερ ντιαρ! Είδα κάτι πολύ ενδιαφέρον στα σιτυτουρ που πιστεύω θα γελάσεις. Όταν πάω σπίτι θα σου στείλω πμμην ανησυχεις συναδελφε θα σε ενημερωσει ο γνωστος φωτεινος παντογνωστης για τη σβετοφακλανοπαρεα εδω μεσα.
θα εχεις πμ σε λιγο.
μην ανησυχεις συναδελφε θα σε ενημερωσει ο γνωστος φωτεινος παντογνωστης για τη σβετοφακλανοπαρεα εδω μεσα.
θα εχεις πμ σε λιγο.
Ελα κακιουλες τωρα
Eπριν 30 χρονια μπορει να ειχα αλλη γνωμη για τις κυριες. τωρα απλα ειναι τελειωμενες
πριν 30 χρόνια?