Διαγραμμένο μέλος 176629
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
και τα λεφτα παιζει να ναι το λιγοτερο,,,
θελω να ρωτησω για μια κοπελα,που ειχε αναφερθει εδω,πριν καμποσο καιρο,γιαυτο και δεν μπορω να βρω την σελιδα.μου ειχε στειλει το τηλεφωνο της ενας φιλος.τελος παντων,εχω ξεχασει τα παντα σχετικα με αυτη.κωνσταντινα την λενε και ειναι ελληνιδα.καποιος φιλος να μου στειλει κατι γιαυτην,το μαμπα της εστω,νατην θυμηθω.τυχαια την πηρα τηλεφωνο και διαπιστωσα οτι μπορει να αξιζει να κανω τον κασκαντερ και να την δω.γλυκια και σεβαστικη μου ακουστηκε και προσχαρη.ειχαν πει τοτε για 100 ευρω.δεν την ρωτησα.οποιος μπορει και θελει εδω η με π.μ.
Εδώ έχει δοκιμάσει κανείς ;
Η γνωστή Κιρα που αυτό το διάστημα δουλεύει στους Γερμανούς:
με ένα σύντομο πέρασμα κι από τα μασάζ του ίδιου ομίλου
ενώ έχει περάσει κι από γραφείο:
Ελάτε πμ κ οι 2χρονια πολλα φρανκ, αν μπορειε και ειναι ζουμπουρλουδικο στειλε ενα τηλεφωνο και σε μας
Κύριοι καλησπέρα
Σχετικά με αυτήν την dana 25 έχουμε τίποτα πληροφορίες?
Είναι on line στο Mamba. Γράψε της εκείΚαλησπέρα σε όλους
Έχεις κανείς βρεθεί με την κοπέλα ;
Θα μπορούσε κάποιος να στείλει πληροφορίες με π.μ.
Έχεις κάποιος τηλεφωνο της κοπέλα;
Απαντηση με π.μ.
Ευχαριστώ εκ των προτερων
πουνετα?Ελάτε πμ κ οι 2
Έχει αναφερθεί το όνομα τις σε προηγούμενες σελίδες...υπαρχει από κάποιον επαφή....?
θες να φας το κεφαλι σου?δεν διαβασες τι εχουν γραψει παιχτες που ξερουν?Συναγωνιστές έχεις κάποιος το τηλ της? θα θελα ένα pm για να κανονίσω ένα ραντεβού
τι να σου πω.δικα σου ειναι και τα κανεις οτι θελεις.παντως εχει και αλλες με βυζαρες,κοιταξε ψαξε λιγο και θα βρεις και οικονομικα.και μιλφ να ειναι δεν σε πειραζει.Διάβασα το 70 ευρώ για μια μπιστολιά...εχει βυζάρες και τρελαίνομαι...ο καθένας το πάθος του μπρο μου
Στο viber στέλνει και φωτό)πουνετα?
ινΔιάβασα το 70 ευρώ για μια μπιστολιά...εχει βυζάρες και τρελαίνομαι...ο καθένας το πάθος του μπρο μου
Αν είναι του αθλήματος και έχει βάλει ηλικίες 21-30, μπράβο της. Πολύ σχετική.Τι μωρό είναι αυτό?
Όποιος έχει ινφο .. ευπρόσδεκτες
Γιωργραρε Too Good to be True φαινεται να ειναι η μικρη , κατι μου λεει οτι ειναι κανας πιτσιρικας που θα θελει να τσιμπισει τις paypal τουΤι μωρό είναι αυτό?
Όποιος έχει ινφο .. ευπρόσδεκτες