dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.483
- Πόντοι
- 3.936
Και εσυ Δευτερα? χαχαχαχααχ οκΤόσο χάλια!..κ είχα κανονίσει Δευτέρα να την έβλεπα, μου αρέσει αυτό το amateur που βγάζει.
Thnx Petran
Και εσυ Δευτερα? χαχαχαχααχ οκΤόσο χάλια!..κ είχα κανονίσει Δευτέρα να την έβλεπα, μου αρέσει αυτό το amateur που βγάζει.
Thnx Petran
ιν
Στο love list στις βυζαρουδες θα βρεις τη vivian και ο,τι άλλο ζητάς.
(Lisa 24 years old)
δεν συζηταει για λιγοτερα απο 100 για μια φορα νορμαλ σεξ......και βριζει κιολας....
τα γραψαμε για αυτην , δεν παει και πολυ καλα ... μην το παρετε προσωπικα ... ειναι απο αυτες που βριζουν την ελλαδα και τους έλληνες αλλα εδω μαζευονται ...
που έσβησε τα προφιλ της, είναι η καινούργια ανεξάρτητη η Christy(Kris 23 years old)
και δευτερο προφιλ της ιδιας
(
δεν συζηταει για λιγοτερα απο 100 για μια φορα νορμαλ σεξ......και βριζει κιολας....
τα γραψαμε για αυτην , δεν παει και πολυ καλα ... μην το παρετε προσωπικα ... ειναι απο αυτες που βριζουν την ελλαδα και τους έλληνες αλλα εδω μαζευονται ...
και δευτερο προφιλ της ιδιας
Λοιπόν έχω την εντύπωση ότι αυτή εδώ
Lisa 24 years old- kris 23 years old
που έσβησε τα προφιλ της, είναι η καινούργια ανεξάρτητη η Christy
Βέβαια δεν την έχω συναντήσει και δεν είμαι σίγουρος, αλλά κάτι συμπτώσεις με έκαναν να το πιστεύω.
Ξέρει κάτι κάποιος;
Αν ισχύει βέβαια είναι inside job )))
( κάτι λάθος έγινε πριν με τις παραθέσεις και το ξαναβάζω)
Ναι..Από ..Δευτέρα χαχα, αναβλήθηκε επ αόριστονΚαι εσυ Δευτερα? χαχαχαχααχ οκ
Εγώ πάντως σκέφτηκα μήπως είναι από γραφείοΓιωργραρε Too Good to be True φαινεται να ειναι η μικρη , κατι μου λεει οτι ειναι κανας πιτσιρικας που θα θελει να τσιμπισει τις paypal του
Λοιπόν έχω την εντύπωση ότι αυτή εδώ
Lisa 24 years old- kris 23 years old
που έσβησε τα προφιλ της, είναι η καινούργια ανεξάρτητη η Christy
Βέβαια δεν την έχω συναντήσει και δεν είμαι σίγουρος, αλλά κάτι συμπτώσεις με έκαναν να το πιστεύω.
Ξέρει κάτι κάποιος;
Αν ισχύει βέβαια είναι inside job )))
( κάτι λάθος έγινε πριν με τις παραθέσεις και το ξαναβάζω)
αν βγαλεις ακρη εδω
Αν και μεγάλο κασκαντεριλίκι, έχει δοκιμάσει κανείς?
Κάτι κατάλαβα.
Για το αρχείο, εμένα μου είπε 50 για 1 ή 1μιση ώρα (2 φορές σεξ δλδ και όσο πάει) και cif cim. για αναλ δεν ρώτησα. έχει δικό της χώρο.
Anal δεν κανει, έτσι μου ειπε
για δυνατούς μύστες αδερφέΚάτι κατάλαβα.
Για το αρχείο, εμένα μου είπε 50 για 1 ή 1μιση ώρα (2 φορές σεξ δλδ και όσο πάει) και cif cim. για αναλ δεν ρώτησα. έχει δικό της χώρο.
Γιατί? Μήπως έχει τη πολυτέλεια να διαλέξει τι θα κάνει με τα χάλια που έχει? Ένα 50ρικάκι γι΄αυτήν(για τον εαυτό της εννοώ) μια χαρά θα είναι, και cim, και cif, και anal που δε ρώτησες, κι αυτό στη διάθεση του "κοινού" θα είναι..... :SΚάτι κατάλαβα.
Εχω μια δουλεια προς Πειραια αυτες τις μερες...Γιατί? Μήπως έχει τη πολυτέλεια να διαλέξει τι θα κάνει με τα χάλια που έχει? Ένα 50ρικάκι γι΄αυτήν(για τον εαυτό της εννοώ) μια χαρά θα είναι, και cim, και cif, και anal που δε ρώτησες, κι αυτό στη διάθεση του "κοινού" θα είναι..... :S
Και για το μία, ή μιάμιση ώρα που λέει, κάντο ένα διωράκι εύκολα, και χαλαρά.....Αυτή δε θα θέλει να φύγετε, όχι εσύ.....
Εχω μια δουλεια προς Πειραια αυτες τις μερες...