Καλημερα κ Χρονια πολλα σε ολους,μετα απο 2 σχεδον χρονια αναγνωστης του site (ευχαριστω τους συναγωνιστες που με εσωσαν απο παμπολες φολες) κ κανα 3μηνο μελος, κατοπιν προτροπης αξιολογου μελους εδω που με διευκολυνε με ενα τηλ ειπα να ξεκινησω τις αξιολογησεις μου κ εγω. Πρωτη αναφορα στην Μιραντα (Dakota) που εχει γινει πολυς ντορος εδω,να ξεκινησω απο τα αρνητικα πρωτα που δεν ειναι κ πολλα. Πρωτον αργει 1 με 1,5 ωρα οποτε το εχεις στα υπ οψιν σου κ παιρνεις το καφεδακι σου κ αραζεις,δευτερον ο σωματοτυπος που εχει αναφερθει κ υπαρχουν κ φωτο της σε προηγουμενες σελιδες αλλα εμενα προσωπικα δεν με χαλαει γιατι μου αρεσει ο Καρντασιαν κωλος της οπως λεει και η ιδια.Παμε τωρα στα θετικα που κατα την γνωμη μου ειναι παρα πολλα, το προσωπο της αρχικα λαμπει, κι εγω αν κ αποφευγω τα γλωσοφιλα με την συγκεκριμενη δεν τιθεται τετοιο θεμα γιατι το στομα της αστραφτει στην κυριολεξια, μετα τα πρωτα χαδια κ φιλια ανεβαζει τετοια θερμοκρασια το σωμα της που νομιζεις οτι εισαι με την γκομενα σου στο λυκειο κ οχι με cg, θεμα χρονου δεν υπαρχει δεν κοιταει καθολου το ρολοι αλλα κοιταει να σε ικανοποιησει κ να ικανοποιηθει κ αυτη.Αυτα για την πρωτη μου συνεισφορα στην ενημερωση, επεται κ συνεχεια για αλλες κορασιδες.