KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.734
- Πόντοι
- 6.166
χαριτολογωνταςτι εστι κυρια Δωροθεα απο την καλλιθεα?
χαριτολογωνταςτι εστι κυρια Δωροθεα απο την καλλιθεα?
την εχει παρει καποιος σναγωνιστης 70 ευρω μια πιστολια θελει μαζι με μασαζ προσωπικα πιστευω δεν αξιζει και δεν ασχοληθηκα μαζι της!
Έχει αναφερθεί το όνομα τις σε προηγούμενες σελίδες...υπαρχει από κάποιον επαφή....?
Μακρυα φιλε μου ειχα κανονισει πριν καιρο και οταν την ειδα εφυγα ευτυχως ηθελε να παω δωματιο και να ερθει αλλα της ειπα ψεματα οτι δεν ειχε δωματια και περιμενω στο σαλονι του ξενοδοχειου ,οποτε οταν την ειδα εφυγα τρεχοντας αν με κοιταζε γιατι μονο εγω ημουν στο σαλονι εκανα οτι δεν ημουν αυτος που την περιμενετην εχει παρει καποιος σναγωνιστης 70 ευρω μια πιστολια θελει μαζι με μασαζ προσωπικα πιστευω δεν αξιζει και δεν ασχοληθηκα μαζι της!
δηλαδη ? προπληρωμενη καρτα ?Τα έχουμε γράψει πιο πίσω: ψάχνει να φάει χρήματα από κόσμο.
Είναι πολύ καλή,όμορφη,φιλική και ιδανική για βυζολατρες.
Έχει αναφερθεί το όνομα τις σε προηγούμενες σελίδες...υπαρχει από κάποιον επαφή....?
Όχι, από τον ένα ζητά χρήματα για διαβατήριο, από τον άλλο για εισιτήρια, από τον τρίτο 300€ γιατί χρωστάει νοίκι κ.λπ.δηλαδη ? προπληρωμενη καρτα ?
Καπιος αν θελει ρε παιδια σε PM και σε μενα το τηλ. τησ εν λογο MILF??Κάποιος αν μπορεί να μου στείλει με pm το τηλ. της milf Natalias από Καλλιρόης...Ευχαριστώ
150Ε 1 ώρα στοματικό με προφυλακτικό(Και γενικά αν μπεις όλος σε προφυλακτικό θα το εκτιμήσει καλύτερα)το λέω αυτό γιατί μου έλεγε σε ότι της έλεγα το ίδιο.Anal όχι CIM εννοείται πως όχι.Δεν το προχώρησα γιατί ξενέρωσα μόνο και μόνο από τη συζήτηση.Κύριοι καλησπέρα
Σχετικά με αυτήν την dana 25 έχουμε τίποτα πληροφορίες?
Μακρια. Θα σου σπασει τα @@εχει κανεις αποψη απο την κορασιδα?
Βλέπω έχεις ροπή πρός τα plus size "κομμάτια", όχι model, μη παρεξηγηθώ... .θελω να ρωτησω για μια κοπελα,που ειχε αναφερθει εδω,πριν καμποσο καιρο,γιαυτο και δεν μπορω να βρω την σελιδα.μου ειχε στειλει το τηλεφωνο της ενας φιλος.τελος παντων,εχω ξεχασει τα παντα σχετικα με αυτη.κωνσταντινα την λενε και ειναι ελληνιδα.καποιος φιλος να μου στειλει κατι γιαυτην,το μαμπα της εστω,νατην θυμηθω.τυχαια την πηρα τηλεφωνο και διαπιστωσα οτι μπορει να αξιζει να κανω τον κασκαντερ και να την δω.γλυκια και σεβαστικη μου ακουστηκε και προσχαρη.ειχαν πει τοτε για 100 ευρω.δεν την ρωτησα.οποιος μπορει και θελει εδω η με π.μ.
Ρε φιλε SOCO στειλε PM αν γινεται το τηλ. της MILF.Επαναληπτική επίσκεψη σε μια από τις αγαπημένες μιλφ
Πολύ ερωτική γυναίκα. Με 60€/1 και χώρο δικό της από τις πλέον vfm επιλογές εκεί έξω.
Το πρόγραμμα συμπληρώνεται από καλό μασάζ/social. Για μένα στανταράκι.
θελω να ρωτησω για μια κοπελα,που ειχε αναφερθει εδω,πριν καμποσο καιρο,γιαυτο και δεν μπορω να βρω την σελιδα.μου ειχε στειλει το τηλεφωνο της ενας φιλος.τελος παντων,εχω ξεχασει τα παντα σχετικα με αυτη.κωνσταντινα την λενε και ειναι ελληνιδα.καποιος φιλος να μου στειλει κατι γιαυτην,το μαμπα της εστω,νατην θυμηθω.τυχαια την πηρα τηλεφωνο και διαπιστωσα οτι μπορει να αξιζει να κανω τον κασκαντερ και να την δω.γλυκια και σεβαστικη μου ακουστηκε και προσχαρη.ειχαν πει τοτε για 100 ευρω.δεν την ρωτησα.οποιος μπορει και θελει εδω η με π.μ.