γι αυτο το μαυρακι εχει γραφτει τιποτα?
νομιζω εχει διπλο προφιλ..
σε επικοινωνία μαζί της μου ζήτησε να την κάνω add στο facebook και οτι δεν μιλάει από μάμπα για πρόγραμμα. φυσικά και δεν την έκανα. στο ΦΒ θα την βρεις σαν Kira Smith
γι αυτο το μαυρακι εχει γραφτει τιποτα?
νομιζω εχει διπλο προφιλ..
Εγώ πάντως στη μία, και μοναδική φορά που τη πήρα, έδωσα 70 ευρώ γιά 95 ακριβώς λεπτά.....
εχω οικονομικότερη προσφορά με 150 ;)
Η εν λογω κορασιδα..γτ ζηταει 200?
εχω οικονομικότερη προσφορά με 150 ;)
αν θυμάμαι καλα σε κάποιο νησί ήταν ;) και πριν φύγει εκανε ενα πέρασμα απο την αθηνααυτη δεν ειχε ερθει και με γραφειο?
αν θυμάμαι καλα σε κάποιο νησί ήταν ;) και πριν φύγει εκανε ενα πέρασμα απο την αθηνα
ε ναι ετσι δείχνει
Με τα λεφτά που ζητάει μπορείς να πίνεις "χαμομήλι" για τα επόμενα 20 χρόνια και πάλι θα σου έρθει πιο φθηνά.Για την συγκεριμένη ξέρει κανείς κάτι;
Ναι ρε φίλε και είχα σπάσει το κεφάλι μου , μπράβο αυτή είναι
Καλοοο)εχω οικονομικότερη προσφορά με 150 ;)
Την εχω παρει κ εχω γραψειΜε τα λεφτά που ζητάει μπορείς να πίνεις "χαμομήλι" για τα επόμενα 20 χρόνια και πάλι θα σου έρθει πιο φθηνά.
κοιτα να δης υπάρχει μια τάση κάποιοι να απαντάνε με ένστικτο ;) χλευάζοντας μονοΤην εχω παρει κ εχω γραψει
Δεν συμφωνω, νορμαλ ειναι 80 μια φορα κ 100 2 εκτος κ αν αλλαξε τιμολογιακη πολιτικη
100 ευρώ για την συγκεκριμένη δεν είναι πολλά? Άποψή σου φίλε. Αν όμως δίνουμε τέτοια ποσά, σε λίγο οι "δευτερότριτες¨θα ζητάνε 150άρες.Την εχω παρει κ εχω γραψει
Δεν συμφωνω, νορμαλ ειναι 80 μια φορα κ 100 2 εκτος κ αν αλλαξε τιμολογιακη πολιτικη
Επιβεβαίωση όλων όσων λέγαμε πριν.Elena 39
70€ μια εκτόνωση, όλα με σκούφο, συνάντηση σε ξενοδοχείο Κυψέλη, συνεννόηση στα Ελληνικά μέσω mamba