dracoumel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 106
- Like
- 5.587
- Πόντοι
- 17.806
Γύρισε η μικρή
σε επικοινωνια που ειχα μολις τωρα μαζι της ζηταει 150 ευρω! Κατι δεν παει καλα! Την εχει παρει κανεις; αξιζει τα λεφτα αυτα;;
σε επικοινωνια που ειχα μολις τωρα μαζι της ζηταει 150 ευρω! Κατι δεν παει καλα! Την εχει παρει κανεις; αξιζει τα λεφτα αυτα;;
ε καλα οχι και μικρη ...40αρα ! στην κεντρικη φωτο το bottox δεν εχει πιασει καλα και ζαρωνει
συναντηση με την νεαρα,αφρικανη κορασιδα προ ημερων...
ωραιο κορμακι,αδυνατη με φυσικο βυζι που γεμιζει την χουφτα κ ωραιο κωλι!
δυστυχως δεν τα παιρνει στο στομα,ουτε κωλαρακι για τους λατρεις.
ειναι λιγο κλειστη στην αρχη αλλα κανει οτι της ζητησεις κ αντεχει αρκετα.Πολυ ωραια πιπα κ αντεχει κ στους 2 γυρους που παιξαμε κ σε ψιλες στροφες,εγω δεν αντεχω
καλα να γαμαμε παιδες!!
παζαρεψιμη κ στην τιμη
ε καλα οχι και μικρη ...40αρα ! στην κεντρικη φωτο το bottox δεν εχει πιασει καλα και ζαρωνει
Πολύ μαυρίλα Πατησίων μου θυμίζει πιάτσα μετά τις 23:00 - Με τιμή τι έπαιξε ?
άσε αδερφέ θυμάμαι στην οδό Αθηνάς δεν μπορούσες να περάσεις ούτε περπατώνταςΠάνε οι παλιές καλές εποχές που ΜΑΣ κυνηγούσαν για 15 ευρώ...
απο 15 γυναικες το καθε χοτελ τοτε...άσε αδερφέ θυμάμαι στην οδό Αθηνάς δεν μπορούσες να περάσεις ούτε περπατώντας
Μόνο? Σοφοκλέους,Ευριπίδου,πλατεία Θεάτρου κλπ κλπ.Πηγαινες με το αυτοκίνητο και τσουυυπ πεταγοντουσαν μπροστά σου,εκοβες μην πατήσεις καμμία,άλλες 5-6 από πίσω...τώρα τις παρακαλάνε να πέσουν από τα 100!!!άσε αδερφέ θυμάμαι στην οδό Αθηνάς δεν μπορούσες να περάσεις ούτε περπατώντας
Μόνο? Σοφοκλέους,Ευριπίδου,πλατεία Θεάτρου κλπ κλπ.Πηγαινες με το αυτοκίνητο και τσουυυπ πεταγοντουσαν μπροστά σου,εκοβες μην πατήσεις καμμία,άλλες 5-6 από πίσω...τώρα τις παρακαλάνε να πέσουν από τα 100!!!
παιδια ξερουμε κατι γι αυτο εδω
ρε παιδι,δεν ειναι θεμα διαφωνιας,ειναι η πραγματικοτητα η αληθεια,εγω εδωσα 100,τοσα μου ειπε,εσυ 80.ε ,με επιασε κοτσο,τι να κανουμε.οτι εγινε λεω.παμε παρακατω.Θα συμφωνήσω και εγώ με το φίλο FRANK 63, πολύ αματούρ κατάσταση που θέλει συνέχεια καθοδήγηση, θα αργήσει να πάρει πρωτοβουλίες, είναι υπάκουη, τα κάνει όλα εκτός κωλαράκι που είναι πολύ σφικτό. Πιστεύω όμως πως κάποια στιγμή θα το βάλει στο πρόγραμμά της αν γίνει με ''τρόπο''. Στοματικό τα καταπίνει όλα και προσπαθεί να το βάλει όλο μέχρι λαρύγγι αλλά τις έρχονται αναγούλες. Για τη τιμή μόνο θα διαφωνήσω με τον FRANK,80 έδωσα και κάθισε χαλαρά πάνω από μιάμιση ώρα.
Αυτά κύριοι και καλά γαμήσια
Εν τελει θα γραψω εδω για το μικρο κοριτσακι ,την Αρτεμις. Πρεπει να εκατσε πανω απο μιαμιση ωρα,με κοστος 100ε.
Εγώ πάντως στη μία, και μοναδική φορά που τη πήρα, έδωσα 70 ευρώ γιά 95 ακριβώς λεπτά.....Για τη τιμή μόνο θα διαφωνήσω με τον FRANK,80 έδωσα και κάθισε χαλαρά πάνω από μιάμιση ώρα.