TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
φίλε δεν την πήρα λόγω πίεσης εκείνον τον ημερών...Καλοοο)
φίλε δεν την πήρα λόγω πίεσης εκείνον τον ημερών...Καλοοο)
Elena 39
70€ μια εκτόνωση, όλα με σκούφο, συνάντηση σε ξενοδοχείο Κυψέλη, συνεννόηση στα Ελληνικά μέσω mamba
o tempora o moresElena 39
70€ μια εκτόνωση, όλα με σκούφο, συνάντηση σε ξενοδοχείο Κυψέλη, συνεννόηση στα Ελληνικά μέσω mamba
από την άλλη ο συναγωνιστής καλός ενημερώνει την εμπειρία του να ξέρουμε πως θα διαχειριστούμε κάποιες70 μια φορα και ολα με σκουφο?
οχι καλο ντηλ
δε νομιζω να τα αξιζει μια 40αρα.
τοτε το κατερινακι με τα ιδια λεφτα την κλεβουμε
Σκαστε ρε. Αν μπει το Κατερινακι και διαβασει ?70 μια φορα και ολα με σκουφο?
οχι καλο ντηλ
δε νομιζω να τα αξιζει μια 40αρα.
τοτε το κατερινακι με τα ιδια λεφτα την κλεβουμε
Σκαστε ρε. Αν μπει το Κατερινακι και διαβασει ?
Και από την παράλλη καποιες κοπέλες που αξίζουν διαβάζουν τι δίνουν κάποιοι για μπάζα και λογικό είναι να ξανασκεφτούν κάποια πράγματα.από την άλλη ο συναγωνιστής καλός ενημερώνει την εμπειρία του να ξέρουμε πως θα διαχειριστούμε κάποιες
Δεν την πήρα, ενημέρωσα για τις πληροφορίες που μου έδωσε.
Δεν είναι του γούστου μου αν και είδα φωτό από πίσω και έχει λαιμό και μαλί πολύ ωραίο. Και πρόσωπο από το πλάι. Ίσως να ήταν παλαιότερη φωτο.
Δεν πειραζει..αρκει που την κατεβασες)φίλε δεν την πήρα λόγω πίεσης εκείνον τον ημερών...
Παντα την αποψη μου λεω κ εσυ τη δικη σου.100 ευρώ για την συγκεκριμένη δεν είναι πολλά? Άποψή σου φίλε. Αν όμως δίνουμε τέτοια ποσά, σε λίγο οι "δευτερότριτες¨θα ζητάνε 150άρες.
ΥΓ. Αυτό δε λέγεται "ένστικτο" λέγεται "εκτίμηση".
και ποιος σου ειπε,οτι δεν το κανει(κανουν)?.....Σκαστε ρε. Αν μπει το Κατερινακι και διαβασει ?
Εχει -λεει- δικο της χωρο αλλα δεν δινει τηλεφωνο παρα μονο αν κλεισεις ραντεβου. Αγνωστη φατσα οποτε , αντε γειαΚαλημέρα ομορφοπαιδα για την νεαρά ξέρουμε τίποτα
καλυτερα,γιατι στο τελος,θα εβρισκες και τον μπελα σου...Καλημέρα παίδες!Καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη από όσους «συναδέλφους» μου έστειλαν pm ζητώντας το τηλέφωνο της Έλενας42 που δεν απάντησα γιατί είχα κάποια τρεξίματα κ δεν προλάβαινα!
Τώρα για το τηλέφωνο η κοπέλα μου ζήτησε να μην το μοιράσω οπότε θα χρειαστεί να το βρείτε από άλλον «συνάδελφο»!
Να είστε καλά !
....το μικρότερο δωράκι όλοι το μνημονεύουμε αλλά λίγοι το κάνουν πράξη...με αθόρυβο τρόπο οι κυρίες ξεκινούν το τιμολόγιο από τα 100€ οι περισσότερες τουλάχιστον....Παντα την αποψη μου λεω κ εσυ τη δικη σου.
Μου αρεσει κ το asian look που εχει κ γενικα ολη της η εμφανιση κ το amateur..κ δεν νομιζω οτι εχει σχεση με δευτεροτριτες η τριτοτεταρτες η συγκεκριμενη.
Εκει κυμαινονται οι πιο πολλες στην κατηγορια της 80 με 100.
Τωρα εαν θα ηθελα να δωσω μικροτερο δωρακι..εννοειται πως ναι