The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 416
- Πόντοι
- 36
θα απαντησω στα π.μ,εφοσον μου δωσει το ο.κ η αρτεμη,για το τηλεφωνο της.περιμενετε.
..δεν εχει προφιλ στο mamba?????
θα απαντησω στα π.μ,εφοσον μου δωσει το ο.κ η αρτεμη,για το τηλεφωνο της.περιμενετε.
καλο θα ηταν για το συγκεκριμενο τηλεφωνο να το ζητατε από την φιλη της μιραντα που εχει λογαριασμο εδώ σαν dakota Johnson.θα απαντησω στα π.μ,εφοσον μου δωσει το ο.κ η αρτεμη,για το τηλεφωνο της.περιμενετε.
Φιλε μου, ποιο ειναι το λινκ της στο mamba; Ευχαριστωεν τελει θα γραψω εδω για το μικρο κοριτσακι ,την αρτεμη.φιλη λοιπον της μιραντα,η οποια και μου την εστειλε,μιας και δεν μου εκατσε συναντηση με την κατερινα που ειχα προγραματισει.σαν παρουσια,οπως ειπα ειναι μικρουλα,με αδιαφορο προσωπακι,γλυκο μεν με λιγες ατελειες δε.λιγο η ακμη,λιγο η οδοντοστιχια,λιγο η παιδικοτητα,ε δεν ειναι και η μουναρα που θα κοιτουσες ξεσαγωνιασμενος.συμπαθητικο κοριτσακι ομως και χαρωπο με συνεχες χαμογελο.το σωμα ειναι τσουπωτο,με πιασιματα και σφιχτο.ωραια ποδια και επιδερμιδα και σχετικα καλο υψος.ελληνιδα με τα ολα της.το σωμα ειναι ετσι οπως μου αρεσει.μαζεμενο κοριτσι,με το που ηρθε,αλλα σιγα σιγα απελευθερωνεται.στον αγωνα τωρα .δεν θα πω πολλα και για να μην την αδικησω.φαινεται οτι δεν ειναι επαγγελματιας.ηρθε καθαρη,πολλα προκαρτατικα,φιλια με γλωσσα καργα,το χορτασα μπαλαμουτι και γλειψιμο.ομως πολυ παθητικη,υποτακτικη και μαζεμενη.θελει ολη την ωρα καθοδηγηση.ειναι ομως δεκτικη και οτι της λες το κανει.και πιπουλα καλη,που μετα τα γαμισια τον στραγγιζει και τον γιαλιζει,και βρωμολογα οταν της ελεγα εγω,γενικα οτι παιχνιδι στο κανει ,μετα απο παροτρινση.το γαμισα δυο φορες,οχι κολο,ειναι πολυ σφιχτος,ουτε δαχτυλο δεν μπαινει.μου τα καταπιε μεχρι τελευταιας σταγονας.πολυ χαλαρη με τον χρονο,πρεπει να εκατσε πανω απο μιαμιση ωρα,με κοστος 100ε.νομιζω οτι θελει χρονογια να αποδωσει με πρωτοβουλιες,η αν σε μαθει και την εχεις δει ξανα.δεν ειναι ασχημη εμπειρια και για να εχω πιο καλη και εμπεριστατομενη αποψη θα την ξαναδω.με αυτα που ειπα,οποιος θελει την βλεπει,αλλιως κατι αλλο.παντως τιμιο ραντεβου,οσον αφορα τον χρονο και αυτα που ηθελα,παντα με την προτροπη μου.αυτα μαγγες μου.
Με ένα 80ρι της ρίχνεις ένα γρήγορο κ με 130 μια ωριτσα.........
τι τριαξονικο ειναι αυτο..
Με ένα 80ρι της ρίχνεις ένα γρήγορο κ με 130 μια ωριτσα
Πως θα το βρουμε πιλο?Με ένα 80ρι της ρίχνεις ένα γρήγορο κ με 130 μια ωριτσα
για οσους δεν καταλαβαν...Με ένα 80ρι της ρίχνεις ένα γρήγορο κ με 130 μια ωριτσα
εισαι στο μυαλοοοοοοο κατι μαγικοοοοοοογια οσους δεν καταλαβαν...
αυτη η αννα-μαρια.. ιταλιδα η ρωσοποντια?εισαι στο μυαλοοοοοοο κατι μαγικοοοοοοο
το ιταλικό το μίλαγε επαρκώς! Τώρα το πουλάκι μου στη φωτιά δεν το βάζω...αυτη η αννα-μαρια.. ιταλιδα η ρωσοποντια?
Εχουμε κριτικη για vika 27; Καλησπερα
Ωραιο μουνετο η Vika27 και με απιστευτες βυζαρες βλεπω , ξερουμε αν ειναι ακομα εδω Αθηνα ?? Φιλε Tsago τελειωνει η μπαταρια στο κινητο σου τυπε μουΕχουμε κριτικη για vika 27; Καλησπερα
Ωραιο μουνετο η Vika27 και με απιστευτες βυζαρες βλεπω , ξερουμε αν ειναι ακομα εδω Αθηνα ?? Φιλε Tsago τελειωνει η μπαταρια στο κινητο σου τυπε μου
Σήμερα ήταν τελευταία μέρα στην Αθήνα (τουλάχιστον έτσι είπε).Αστερι φευγει συντομα . βυζαρες φυσικες υψος 1.80 βγαζει μια καλοσυνη . δεν τα κλαις τα λεφτακια σου
Θα συμφωνήσω και εγώ με το φίλο FRANK 63, πολύ αματούρ κατάσταση που θέλει συνέχεια καθοδήγηση, θα αργήσει να πάρει πρωτοβουλίες, είναι υπάκουη, τα κάνει όλα εκτός κωλαράκι που είναι πολύ σφικτό. Πιστεύω όμως πως κάποια στιγμή θα το βάλει στο πρόγραμμά της αν γίνει με ''τρόπο''. Στοματικό τα καταπίνει όλα και προσπαθεί να το βάλει όλο μέχρι λαρύγγι αλλά τις έρχονται αναγούλες. Για τη τιμή μόνο θα διαφωνήσω με τον FRANK,80 έδωσα και κάθισε χαλαρά πάνω από μιάμιση ώρα.εν τελει θα γραψω εδω για το μικρο κοριτσακι ,την αρτεμη...............φαινεται οτι δεν ειναι επαγγελματιας............. να εκατσε πανω απο μιαμιση ωρα,με κοστος 100ε.νομιζω οτι θελει χρονογια να αποδωσει με πρωτοβουλιες..........
καλο θα ηταν για το συγκεκριμενο τηλεφωνο να το ζητατε από την φιλη της μιραντα που εχει λογαριασμο εδώ σαν dakota Johnson.