Διαγραμμένο μέλος 149800
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μήπως μπορεί να μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο της Κατερίνας γιατί δεν έχω mamba?Ευχαριστώ
αφου ειναι vipΕυκαιρία να φτιάξεις, το δίνει η ίδια σε όποιον θέλει
Ευκαιρία να φτιάξεις, το δίνει η ίδια σε όποιον θέλειΜήπως μπορεί να μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο της Κατερίνας γιατί δεν έχω mamba?Ευχαριστώ
Γινε κι εσυ. Μπορεις !!!αφου ειναι vip
μίλησα με το κορίτσι στέλνει φωτό στο νΚαι μιας και πιασαμε τις χοντρουλες εδω κανεις ειδημων ?
την πήρα για πολοστη φορά χτες ,η τεχνική της στο τρομπόνι και το πάθος της δεν το βρίσκεις ούτε σε γκόμενα που συναντάς για πρώτη φορά,παιδιά η επόμενη της δουλειά καθηγήτρια λαρυγγοφωνιας σε μεταπτυχιακό επίπεδο.Αδερφέ μου στον αγώνα, θα μου επιτρέψεις να σου πω, πως σαν το πάθος για τραγούδι που έχει αυτό το υπέροχο λαριγγι της Valeriana's δεν ματαδα πουθενά.
οκ απο εκείνη εξαρτάτε μου άφησε ένα παραθυράκι στην ώρα που μπορώ ,θα δούμε .Μάθε ρε John να μας πεις. Φαίνεται ενδιαφέρον κομμάτι... Περιμένω ενημέρωση
Μάθε ρε John να μας πεις. Φαίνεται ενδιαφέρον κομμάτι... Περιμένω ενημέρωσημίλησα με το κορίτσι στέλνει φωτό στο ν
Viber ωραίο πρόσωπο αλλά σώμα παχουλό ,αλλά νεανικό με όμορφο τριαρακι στήθος ,θα προσπαθήσω Δευτέρα να δοκιμάσω ,εάν μπορεί,και αυτή και θα ενημερώσω,θέλει 100 ευρώ δίχως να κοιτάζει ρολόι .
επ αυτού θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί.την πήρα για πολοστη φορά χτες ,η τεχνική της στο τρομπόνι και το πάθος της δεν το βρίσκεις ούτε σε γκόμενα που συναντάς για πρώτη φορά,παιδιά η επόμενη της δουλειά καθηγήτρια λαρυγγοφωνιας σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
μίλησα με το κορίτσι στέλνει φωτό στο ν
Viber ωραίο πρόσωπο αλλά σώμα παχουλό ,αλλά νεανικό με όμορφο τριαρακι στήθος ,θα προσπαθήσω Δευτέρα να δοκιμάσω ,εάν μπορεί,και αυτή και θα ενημερώσω,θέλει 100 ευρώ δίχως να κοιτάζει ρολόι .
οκ απο εκείνη εξαρτάτε μου άφησε ένα παραθυράκι στην ώρα που μπορώ ,θα δούμε .
αφου ειναι vip
Οντως πως και δεν το σκεφτικα; τα παντα μπωρουμε. Σοβσρη ερωτηση φιλαρακι,αξιζει να εισαι βιπ με τοσες αλλες που δεν ειναι. Τι τιμη εχουν συνηθως οι βιπ κοπελες;Γινε κι εσυ. Μπορεις !!!
Εχει καμια σχεση με τη φωτο στο mamba η ειναι fake?μίλησα με το κορίτσι στέλνει φωτό στο ν
μοιάζει ,αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτή .Εχει καμια σχεση με τη φωτο στο mamba η ειναι fake?
μοιάζει ,αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτή .
60 € / ωρα .Και ποσα χρεωνει η τσιμπουκλου Valeriana και ειναι vfm ωρε παιδια;
δεν εισε ομως 100% σιγουρος..Εγω νομιζω πως αυτη ειναι στην φωτο
Τα 10 Ευρω του βιπ δεν πανε στα κοριτσια. Οποια εχει πολλα μηνυματα το συστημα σου βαζει φραγμο βιπ που σημαινει 10 ευρω τον μηνα . Παιρνεις μια προπληρωμενη και δεν κολλας πουθεναΟντως πως και δεν το σκεφτικα; τα παντα μπωρουμε. Σοβσρη ερωτηση φιλαρακι,αξιζει να εισαι βιπ με τοσες αλλες που δεν ειναι. Τι τιμη εχουν συνηθως οι βιπ κοπελες;
Νατονεεεεεεεεεεε . Ξυπνησε και ο μιλφοφαγος και θελει σοκολατακιΠαχουλο κ νεανικο