Άνδρας που έχει έρθει σε επαφή με την γυναικεία πλευρά του.Δηλαδη ? Για καντο αλβανικα
Στα αλβανικά πουστης που ντύνεται γυναίκα...
Άνδρας που έχει έρθει σε επαφή με την γυναικεία πλευρά του.Δηλαδη ? Για καντο αλβανικα
Εδω την σοφια και την πειρα σας
Συνάντηση με Φωτεινή
Μετά από συνεννόηση στο Mamba βρεθήκαμε στο GLS στην παραλία.
Μείναμε στο δωμάτιο 1 ώρα και μου κόστισε 100 Ευρώ.
Ξεκινήσαμε με ένα υπέροχο υγρό κλαρίνο, μετά σηκώθηκα και γύρισα αυτό το κορμάκι στα 4 καί κρατώντας το από τους γοφούς τό χτύπαγα με δύναμη πάνω στο μηρό μου. Τέλος τό έστησα στο πλάι καί τό κάρφωσα σε πλάγια στο πίσω κολλητό. Μετά από ολιγόλεπτο διάλειμμα για νά επαναφορτισω, ξεκινήσαμε τόν δεύτερο γύρο με σόλο κλαρίνο και για να μην μακρύ γορω τελειώσαμε μέ τήν Φωτεινή να έχει καβαλήσει το γέροντοκαυλο μου.
Σέ ερώτηση που τής έκανα αν κάνει Anal ή CIM άν και δεν είναι τού γούστου μου μου απάντησε Όχι.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα, παρακαλώ μην μου ζητάτε τηλέφωνο, εγώ επικοινωνώ μέσο Mamba.
Αυτά......
τί να σου πω. Το σώμα της είναι μία χαρά. Και ως αναφορά τό προγράμμα δεν έχω παράπονοαξιζε το κατοσταρικο μαν???
εγω παντως της ζητησα να δω σωμα και μου λεει δες τις φωτο μου...
γυμνο της λεω, πλακα μου κανεις?
μου λεει οτι εχει στο ψυγειο
δεν μ αρεσεις της λεω και εφαγε και μπλοκ....
παντα ηθελα να το κανω αυτο....
τί να σου πω. Το σώμα της είναι μία χαρά. Και ως αναφορά τό προγράμμα δεν έχω παράπονο
αντρας για πιπεςΕδω την σοφια και την πειρα σας
Αδερφέ μου στον αγώνα, θα μου επιτρέψεις να σου πω, πως σαν το πάθος για τραγούδι που έχει αυτό το υπέροχο λαριγγι της Valeriana's δεν ματαδα πουθενά.αντρας για πιπες
βρετανε,παρτο αλλιως....Εδω την σοφια και την πειρα σας
βρετανε,παρτο αλλιως....
Συνάντηση με Φωτεινή
Μετά από συνεννόηση στο Mamba βρεθήκαμε στο GLS στην παραλία.
Μείναμε στο δωμάτιο 1 ώρα και μου κόστισε 100 Ευρώ.
Ξεκινήσαμε με ένα υπέροχο υγρό κλαρίνο, μετά σηκώθηκα και γύρισα αυτό το κορμάκι στα 4 καί κρατώντας το από τους γοφούς τό χτύπαγα με δύναμη πάνω στο μηρό μου. Τέλος τό έστησα στο πλάι καί τό κάρφωσα σε πλάγια στο πίσω κολλητό. Μετά από ολιγόλεπτο διάλειμμα για νά επαναφορτισω, ξεκινήσαμε τόν δεύτερο γύρο με σόλο κλαρίνο και για να μην μακρύ γορω τελειώσαμε μέ τήν Φωτεινή να έχει καβαλήσει το γέροντοκαυλο μου.
Σέ ερώτηση που τής έκανα αν κάνει Anal ή CIM άν και δεν είναι τού γούστου μου μου απάντησε Όχι.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα, παρακαλώ μην μου ζητάτε τηλέφωνο, εγώ επικοινωνώ μέσο Mamba.
Αυτά......
Μία ερώτηση για την τιμή της Φωτεινής.Αναφέρεις για 100 ευρώ ,αλλά φίλος μου είπε πριν λίγες ημέρες για 150...Άλλη τιμή από mamba και άλλη από άλλο site?
εάν κάποιος της προτείνει 100 ερχετε ,μέχρι εκεί κατεβαίνει εύκολα .Μη το ψαχνεις
Μια λεει 100
Μια 120
Μια 150
Οτι να ναι
Ακριβώς. Η αν δεν σε γουστάρει ή άν βαριέται λέι150 και όπου σε πιάσειεάν κάποιος της προτείνει 100 ερχετε ,μέχρι εκεί κατεβαίνει εύκολα .
Μία ερώτηση για την τιμή της Φωτεινής.Αναφέρεις για 100 ευρώ ,αλλά φίλος μου είπε πριν λίγες ημέρες για 150...Άλλη τιμή από mamba και άλλη από άλλο site?
ρε φιλε απο γραφεια περνεις τοσες ξαι τοσες με 140150/ωρα 2 γύροι
100/ωρα 1γυρος
Αυτά μου είχε γράψει αλλά όταν της είπα πως είναι πολλά μου απάντησε δεν κατεβαίνω.
Τελικά προτίμησα 2γυρους από όλα στο σουβλατζίδικο της γωνίας
respect σε αυτο ναιΑδερφέ μου στον αγώνα, θα μου επιτρέψεις να σου πω, πως σαν το πάθος για τραγούδι που έχει αυτό το υπέροχο λαριγγι της Valeriana's δεν ματαδα πουθενά.
δεν ειναι του επαγγελματος και ειναι και...ζορικη...Γνωριζουμε τιποτα???