stopsaksimo
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2008
- Like
- 532
- Πόντοι
- 81
Πριν από 5 χρόνια πιάναμε τούς 7 γύρους. Τώρα στον 2ο ξημερώνω, εκτός και αν έχω να αγωνιστώ 2 μέρες οπότε στο 2ωρο είμαι συνεπής χωρίς καθυστερήσεις....
Συνάντηση με Φωτεινή
Μετά από συνεννόηση στο Mamba βρεθήκαμε στο GLS στην παραλία.
Μείναμε στο δωμάτιο 1 ώρα και μου κόστισε 100 Ευρώ.
Ξεκινήσαμε με ένα υπέροχο υγρό κλαρίνο, μετά σηκώθηκα και γύρισα αυτό το κορμάκι στα 4 καί κρατώντας το από τους γοφούς τό χτύπαγα με δύναμη πάνω στο μηρό μου. Τέλος τό έστησα στο πλάι καί τό κάρφωσα σε πλάγια στο πίσω κολλητό. Μετά από ολιγόλεπτο διάλειμμα για νά επαναφορτισω, ξεκινήσαμε τόν δεύτερο γύρο με σόλο κλαρίνο και για να μην μακρύ γορω τελειώσαμε μέ τήν Φωτεινή να έχει καβαλήσει το γέροντοκαυλο μου.
Σέ ερώτηση που τής έκανα αν κάνει Anal ή CIM άν και δεν είναι τού γούστου μου μου απάντησε Όχι.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα, παρακαλώ μην μου ζητάτε τηλέφωνο, εγώ επικοινωνώ μέσο Mamba.
Αυτά......
Τυπε οι γύροι με μόνη ή με διπλή πίτα..Πριν από 5 χρόνια πιάναμε τούς 7 γύρους. Τώρα στον 2ο ξημερώνω, εκτός και αν έχω να αγωνιστώ 2 μέρες οπότε στο 2ωρο είμαι συνεπής χωρίς καθυστερήσεις....
Οι φωτογραφίες είναι δικές της. Ότι βλέπεις πέρνεις..Ωραίος αλλά δεν μας έγραψες δυο λόγια για την εμφάνιση της, πάντα σε σχέση με τις photos...
μπα! Μας θυμήθηκες ;
Μα η χοντρουλα δεν φοραει γυαλια !Εμενα μου θυμιζει τον εξαιρετικο Μιχαλόπουλο παντως !
ti ποσα θελεις δηλαδη ???Καλημέρα συναγωνιστές τω φωτα σας υπερχει γυναίκα προσγειωμένη για 3 με 4 χωρίς να ζητάει παπάδες υπέρογκα ποσα τέτοιες εποχές .Σίγουρα δεν θέλω να υποβιβασω την δουλειά τουςειναι μια δουλειά οπως οι άλλες,αλλα για 3.και 4 ώρες τετοια ποσά δ μου ακούγεται κάπως ευχαριστώ προκαταβολικά
Καλημέρα συναγωνιστές τω φωτα σας υπερχει γυναίκα προσγειωμένη [size=10pt]για 3 με 4[/size] χωρίς να ζητάει παπάδες υπέρογκα ποσα τέτοιες εποχές .Σίγουρα δεν θέλω να υποβιβασω την δουλειά τουςειναι μια δουλειά οπως οι άλλες,αλλα για 3.και 4 ώρες τετοια ποσά δ μου ακούγεται κάπως ευχαριστώ προκαταβολικά
Μεχρο 100€ παιδια τόσα και εννοείται οτι δεν ψαχνω φια μοντελα .Αμη τι άλλο θα ήμουν αφελής αν εψαχνα για μοντελαti ποσα θελεις δηλαδη ???
να σου πω κατι φτιαξε προφιλ στο μαμβα μιλα με της κοπελες ;) και μην εισαι τοσο ανοιχτοχερης φιλικη συμβουλη...Μεχρο 100€ παιδια τόσα και εννοείται οτι δεν ψαχνω φια μοντελα .Αμη τι άλλο θα ήμουν αφελής αν εψαχνα για μοντελα
να σου πω κατι φτιαξε προφιλ στο μαμβα μιλα με της κοπελες ;) και μην εισαι τοσο ανοιχτοχερης φιλικη συμβουλη...
το καταλαβα για αυτο του απαντησα αυτο που του απαντησαμαλλον λεει 100 για 3-4 ωρες
με 100ε πέρνεις μωρό απο το πάνω ραφή, 100ε για μαμπα πάρα πολλά, κόψε κάτιΜεχρο 100€ παιδια τόσα και εννοείται οτι δεν ψαχνω φια μοντελα .Αμη τι άλλο θα ήμουν αφελής αν εψαχνα για μοντελα
σωστός παίχτημαλλον λεει 100 για 3-4 ωρες
Μα η χοντρουλα δεν φοραει γυαλια !
Μπορεί κάποιος να μου στείλει τηλ αυτής της κοπέλας της χοντρουλας .
Φίλτατε, cd.... cross dresser....Εδω την σοφια και την πειρα σας
Δηλαδη ? Για καντο αλβανικαΦίλτατε, cd.... cross dresser....