erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Δεν ειναι του σωματειου. Ψαχνει φιλαρακιθα το βγαλουμε ;)
κανας πιπινοκυνηγος το εχει τεσταρει
Δεν ειναι του σωματειου. Ψαχνει φιλαρακιθα το βγαλουμε ;)
Καλαααα. Μ ενα βυζοσκαμπιλο θα πατε ολοι στο ΚΑΤ στην Μ.Ε.Θ.παρε καλου κακου μαζι σου..
σωστο αυτο!!!.....περιμενουμε λεπτομεριες,για συναντηση...!!!ότι θα έρθει μπετονιερα είναι το μόνο σίγουρο το θέμα είναι πως ανταποκρίνεται στο δωμάτιο,κοντός ψαλμός αλληλούια.
Κομματάρα το μωρό τύπε;;;το κοριτσι ηρθε για relax καλο κομματι ;)
Καλα μην ορκιζεσαι για αυτό... και δεν είναι πιπινακι, 30 περιπου είναι με παιδι στη ρωσια.Δεν ειναι του σωματειου. Ψαχνει φιλαρακι
ναι εγώ έλεγε 18 και ήρθε τριανταπενταρα με θανατηφόρες οσμές από το νιμιτηςθα το βγαλουμε ;)
ακριβως τετοια μποχα δεν μου εχει ξανατυχει! εκανα ένα μηνα να ξαναγαμισωναι εγώ έλεγε 18 και ήρθε τριανταπενταρα με θανατηφόρες οσμές από το νιμιτης
ΕΥΤΗχως που ρωτησα οχι πως ψηνομουν εγω ειμαι κατηγοριας μιλφ ;) αλλα γλητωσαμε αλλους ;)ναι εγώ έλεγε 18 και ήρθε τριανταπενταρα με θανατηφόρες οσμές από το νιμιτης
χαχα..σιγα μην δεν το ειχατε ανακαλυψειΔεν ειναι του σωματειου. Ψαχνει φιλαρακι
Τζιμη μεχρι τετοια αντεχεις ανετα..
ναι εγώ έλεγε 18 και ήρθε τριανταπενταρα με θανατηφόρες οσμές από το νιμιτης
ότι θα έρθει μπετονιερα είναι το μόνο σίγουρο το θέμα είναι πως ανταποκρίνεται στο δωμάτιο,κοντός ψαλμός αλληλούια.
Εχει κανενας μας το τηλ του μωρου αυτου;
Θα με υποχρεωνε)
λοιπον η συναντηση με την κοπελα εγινε στο μπιλ .Η φωτο που ειδατε ειναι η πραγματικη της κοπελας αρα απο προσωπο πολυ ομορφη .Ηλικια και κιλα ακριβως οπως τα αναφερει .
Παμε στα του αγωνα ο ορισμος του amateur , αντε να εχει κανει τη δουλεια αυτη 5-10 φορες.Βεβαια κανει τα παντα εκτος αναλ και δε χαλαει χατηρι.Ας το παρουμε λιγο διαφορετικα οποιος την κατανοησει την παει με το μαλακο και οδηγωντας τη απο το χερακι θα περασει ζαχαρη .Το κοριτσι πραγματικα τελειωνει καθε 5 λεπτα αρκει να βρεις τι της αρεσει .Τip (παιξιμο της κλειτοριδας).Ποσο εκατσα 2 + ωρες ,(100€) παχτηκαν τρεις χορταστικοι γυροι , τα παντα , εαν ηθελα και παραπανω καθοταν , ειπαμε ειναι πολυ καλη δεν κανει τσιγκουνιες αρκει να την απελευθερωσετε και να εσθανθει ανετα , λιγα καλα λογια πρεπει να τα λεμε για να τις ανεβαζουμε .Η φωτο εξαφανιστηκε γιατι της εξηγησα τι σημαινει μαμβα και φρικαρε ,οσοι την ειδατε την ειδατε .
Τελικο συμπερασμα , η κοπελα κανει για παιχτες σαν εμενα που μας αρεσουν τα ζουμερα ,διοτι 90 κιλα δεν ειναι λιγα, εγω ομως αυτες θελω , σε αυτους που θα αξιοποιησουν το διωρο οποτε η κοπελα γινετε vfm,και σε αυτους που τους αρεσουν τα υπεροχα τεσσαρια στηθη.Α και να μην ξεχασω , εχει και δυο τρεις φιλες για τις οποιες μου προτεινε οποτε θελησω να μου κανονισει ραντεβου .Μη μου ζητατε τηλ δεν θελω να ρισκαρω να στειλω καποιον περιεργο που δεν κατανοησε αυτα που εγραψα και την πληγωσει αντικρυζοντας την .
λοιπον η συναντηση με την κοπελα εγινε στο μπιλ .Η φωτο που ειδατε ειναι η πραγματικη της κοπελας αρα απο προσωπο πολυ ομορφη .Ηλικια και κιλα ακριβως οπως τα αναφερει .
Παμε στα του αγωνα ο ορισμος του amateur , αντε να εχει κανει τη δουλεια αυτη 5-10 φορες.Βεβαια κανει τα παντα εκτος αναλ και δε χαλαει χατηρι.Ας το παρουμε λιγο διαφορετικα οποιος την κατανοησει την παει με το μαλακο και οδηγωντας τη απο το χερακι θα περασει ζαχαρη .Το κοριτσι πραγματικα τελειωνει καθε 5 λεπτα αρκει να βρεις τι της αρεσει .Τip (παιξιμο της κλειτοριδας).Ποσο εκατσα 2 + ωρες ,(100€) παχτηκαν τρεις χορταστικοι γυροι , τα παντα , εαν ηθελα και παραπανω καθοταν , ειπαμε ειναι πολυ καλη δεν κανει τσιγκουνιες αρκει να την απελευθερωσετε και να εσθανθει ανετα , λιγα καλα λογια πρεπει να τα λεμε για να τις ανεβαζουμε .Η φωτο εξαφανιστηκε γιατι της εξηγησα τι σημαινει μαμβα και φρικαρε ,οσοι την ειδατε την ειδατε .
Τελικο συμπερασμα , η κοπελα κανει για παιχτες σαν εμενα που μας αρεσουν τα ζουμερα ,διοτι 90 κιλα δεν ειναι λιγα, εγω ομως αυτες θελω , σε αυτους που θα αξιοποιησουν το διωρο οποτε η κοπελα γινετε vfm,και σε αυτους που τους αρεσουν τα υπεροχα τεσσαρια στηθη.Α και να μην ξεχασω , εχει και δυο τρεις φιλες για τις οποιες μου προτεινε οποτε θελησω να μου κανονισει ραντεβου .Μη μου ζητατε τηλ δεν θελω να ρισκαρω να στειλω καποιον περιεργο που δεν κατανοησε αυτα που εγραψα και την πληγωσει αντικρυζοντας την .
hallo φιλος .Γεια σας κύριε YIANISRUS με τα γούστα σας!
Παμε στα του αγωνα ο ορισμος του amateur , αντε να εχει κανει τη δουλεια αυτη 5-10 φορες.Βεβαια κανει τα παντα εκτος αναλ και δε χαλαει χατηρι.Ας το παρουμε λιγο διαφορετικα οποιος την κατανοησει την παει με το μαλακο και οδηγωντας τη απο το χερακι θα περασει ζαχαρη .Το κοριτσι πραγματικα τελειωνει καθε 5 λεπτα αρκει να βρεις τι της αρεσει .Τip (παιξιμο της κλειτοριδας).Ποσο εκατσα 2 + ωρες ,(100€) παχτηκαν τρεις χορταστικοι γυροι , τα παντα , εαν ηθελα και παραπανω καθοταν , ειπαμε ειναι πολυ καλη δεν κανει τσιγκουνιες αρκει να την απελευθερωσετε και να εσθανθει ανετα , λιγα καλα λογια πρεπει να τα λεμε για να τις ανεβαζουμε .[size=12pt]Η φωτο εξαφανιστηκε γιατι της εξηγησα τι σημαινει μαμβα και φρικαρε[/size] ,οσοι την ειδατε την ειδατε .