jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ρε παιδία δεν βάζετε ένα λινκ γι αυτήν με τα 95 κιλά γι την οποία αναφέρεστε,γιατί έχω μπερδευτεί.
Ειναι βαρυ το.λινκ φιλε
Ρε παιδία δεν βάζετε ένα λινκ γι αυτήν με τα 95 κιλά γι την οποία αναφέρεστε,γιατί έχω μπερδευτεί.
παρε κ τα δυο να γουσταρειςΡε παιδία δεν βάζετε ένα λινκ γι αυτήν με τα 95 κιλά γι την οποία αναφέρεστε,γιατί έχω μπερδευτεί.
Περίεργα πράγματα:
3 προφίλ με σχεδόν τις ίδιες φωτογραφίες για το ίδιο άτομο. Μάλιστα, ενεργά και τα 3 με χθεσινές επισκέψεις....
Χαζη σερβιτορα στο GDC (πρωην HighWay) στην Η.Ηλιου στο νεο κοσμο...
Το μαγαζι το πηρε νεος ιδιοκτητης (ειχε το ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ στο Αγ.Δημητριο) και εχει πεσει πολυ η δουλεια
Κανουν οτι μπορουν για να μαζεψουν κοσμο..
[/μπορεις να εξηγησεις πιο αναλυτικα?
Την εχω παρει πριν κανα χρονο.Οντως γουσταρει να δινει κωλο και τα ρουφαει μεχρι σταγονα...αν προσπερασει καποιος το σουσουμι της,πραγμα δυσκολο,τοτε αξιζει μονο και μονο για το αναλ που προσφερει...αρρωστεια!
Υ.Γ.ΔΕΝ την εχω συναντησει.πηγε φιλος,και ειπε ακριβως οτι ποσταρω.
και ετσι θα μαζεψουν κοσμο?...αχαχαχαχαχαχα....Χαζη σερβιτορα στο GDC (πρωην HighWay) στην Η.Ηλιου στο νεο κοσμο...
Το μαγαζι το πηρε νεος ιδιοκτητης (ειχε το ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ στο Αγ.Δημητριο) και εχει πεσει πολυ η δουλεια
To θεμα ειναι οτι ειναι vip οποτε ειναι για του μιστες που εχουν προσβασηΤην εχω παρει πριν κανα χρονο.Οντως γουσταρει να δινει κωλο και τα ρουφαει μεχρι σταγονα...
τι μουτσούνα είναι αυτή ?Χαζη σερβιτορα στο GDC (πρωην HighWay) στην Η.Ηλιου στο νεο κοσμο...
Μπορεί κάποιος φίλο να στείλει το τηλεφωνο με πμΕυχαριστώ πολύ!
....τι μουτσούνα είναι αυτή ?
αυτή βάλανε για σερβιτόρα για να τρομάζει την πελατεία ?
τα τουρλωτά χείλια την μάραναν!
Μπορεί κάποιος φίλο να στείλει το τηλεφωνο με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μπορεί κάποιος φίλο να στείλει το τηλεφωνο με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
η ιβανκα τι προγραμμα κανει κ ποση ωρα?
μ έπνιξες!
Να του αλλαξουν ονομα. Βα το πουν " Της Θεοδώρας το καγκελο"Χαζη σερβιτορα στο GDC (πρωην HighWay) στην Η.Ηλιου στο νεο κοσμο...
η κορη της θωδη ειναι φιλε μακρια φολα θα κλαις τα λεφτα σουΓνωρίζουμε κατι ή παμε στο αγνωστο ?
εφαγες και εδω ρε τρελεη κορη της θωδη ειναι φιλε μακρια φολα θα κλαις τα λεφτα σου