adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
ακομα το κλαιω το 70 που της εσκασαεφαγες και εδω ρε τρελε
ακομα το κλαιω το 70 που της εσκασαεφαγες και εδω ρε τρελε
ακομα το κλαιω το 70 που της εσκασα
Χαχα
Ευχαριστω την ευγενή αλληλεγγύηΧαχα
Κ αυτη εχει καθε μερα φτιαχνει κ διαφορερετικο προφιλ
Την ειχα πατησει κ εγω..αλλα με 50αρικο
ναι των περνειΓι αυτό εδώ ξερουμε τιποτε ?
EXEI και άλλο προφιλ , ειναι 50 ετων και οχι 35 , ειναι η κυρια που το παιζει συγγραφεας ,και μεθαει λιγο , αρκετα καλο σωμα και συναγωνιστης εγραψε οτι καθετε πολυ ωρα με 70 € . Ελαχιστα σχολια εχουμε εγω δεν εχω δοκιμασει στελνει φωτο ζητα της.Γι αυτό εδώ ξερουμε τιποτε ?
και πιπα με ουλα στην κυριολεξίαEXEI και άλλο προφιλ , ειναι 50 ετων και οχι 35 , ειναι η κυρια που το παιζει συγγραφεας ,και μεθαει λιγο , αρκετα καλο σωμα και συναγωνιστης εγραψε οτι καθετε πολυ ωρα με 70 € . Ελαχιστα σχολια εχουμε εγω δεν εχω δοκιμασει στελνει φωτο ζητα της.
Έχει αναφερθεί αρκετές φορές, πως σου ξέφυγε εσένα... Ρωσίδα περίπου 45 ετών, μέτριο σώμα και προσωπο, προσφάτως ανακαινισθείσα οδοντοστοιχία, καλή στο κρεββάτι που της αρέσει, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα (δηλ και πρωκτικό).Γι αυτό εδώ ξερουμε τιποτε ?
Eχεις δοκιμασει φιλε ..??για πεσ μας ..και πιπα με ουλα στην κυριολεξία
ναι τα εχω γραψει πιο πισωEχεις δοκιμασει φιλε ..??για πεσ μας ..
Χαχακαι πιπα με ουλα στην κυριολεξία
Η αλήθεια είναι οτι μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω πίπα με ούλα για την cult εμπειρία όταν της είχαν αφαιρέσει τα σάπια και ειχε ξεδοντιαστεί προς προετοιμασία της νέας οδοντοστοιχίας αλλά επικράτησε η λογική.και πιπα με ουλα στην κυριολεξία
Πω πω τι πηγα να παθωωωω. Μουστειλε φωτο και εμοιαζε σαν τα σαγονια του καρχαρια. Και μου ειπε 100 /2 ωρες χωρις κολαρακι . Ναστε καλα . φαινεται οτι πρεπει να μπαινω κάθε μερα μην την πατησω.Έχει αναφερθεί αρκετές φορές, πως σου ξέφυγε εσένα... Ρωσίδα περίπου 45 ετών, μέτριο σώμα και προσωπο, προσφάτως ανακαινισθείσα οδοντοστοιχία, καλή στο κρεββάτι που της αρέσει, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα (δηλ και πρωκτικό).
Στα μείον ειναι το ψυχιατρικό. Η κοπέλα έχει θέματα, ατελείωτη πάρλα,· πολύ αλκοόλ, πολύ τσιγάρο. Και βεβαίως δεν είναι πόρνη, απλά κανει καποια ραντεβού με ενδιαφέροντες άνδρες γιατι έχει ανάγκη οπως θα σου τονίσει πολλές φορές....
σόρυ κιόλας αλλά..."παιδιά" είναι...
εσενα σου εδωσε κολο?χλωμο το κοβω...Έχει αναφερθεί αρκετές φορές, πως σου ξέφυγε εσένα... Ρωσίδα περίπου 45 ετών, μέτριο σώμα και προσωπο, προσφάτως ανακαινισθείσα οδοντοστοιχία, καλή στο κρεββάτι που της αρέσει, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα (δηλ και πρωκτικό).
Στα μείον ειναι το ψυχιατρικό. Η κοπέλα έχει θέματα, ατελείωτη πάρλα,· πολύ αλκοόλ, πολύ τσιγάρο. Και βεβαίως δεν είναι πόρνη, απλά κανει καποια ραντεβού με ενδιαφέροντες άνδρες γιατι έχει ανάγκη οπως θα σου τονίσει πολλές φορές....
το μπου σώζειΠω πω τι πηγα να παθωωωω. Μουστειλε φωτο και εμοιαζε σαν τα σαγονια του καρχαρια. Και μου ειπε 100 /2 ωρες χωρις κολαρακι . Ναστε καλα . φαινεται οτι πρεπει να μπαινω κάθε μερα μην την πατησω.