jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τι άλλο των δίνη τον λοκο των εχω παρει και αντέχει
απο σωμα??
τι άλλο των δίνη τον λοκο των εχω παρει και αντέχει
αχλαδιαπο σωμα??
αχλαδι
Mπραβο Ντινακο.. Eμενα μου εστειλε κοπελα για να δοκιμασω , και απο συμπτωση ανακαλυψα οτι ηταν τραβεστι και μαλιστα ενεργητικη , για φαντασου να πηγαινα τι χαρα θα επαιρνα ..Τέτοιοι τύποι θέλουν γαμήσι και πρόστιμο, φίλε.
1.85 υψος 95 κιλα .. ξθλιυααπο σωμα??
Mπραβο Ντινακο.. Eμενα μου εστειλε κοπελα για να δοκιμασω , και απο συμπτωση ανακαλυψα οτι ηταν τραβεστι και μαλιστα ενεργητικη , για φαντασου να πηγαινα τι χαρα θα επαιρνα ..
TA λεμε παλι αγαπαει το γαμησι απο πισω περισσοτερο απο μπροστα , τα κανει ολα εκτος απο φιλια , το σωμα της ειναι και το μειονεκτημα της , πολυ βαρια δεν εχω συναντησει αλλη σε αυτα τα κυβικά ,( α ρε χριστινα καθηγητρια doctor των bbw ) , τι θελω να πω παιρνεις το χριστινακι με 60 € που ειναι 10 κλασεις ανωτερη , και κακιζω κυριως τον εαυτο μου .Εαν θελεις κατι αλλο ρωτα μας .Το ξέρω. Αλλά χαθηκα με τις παραθέσεις και δε μπορεσα να βγάλω άκρη
Αν θέλεις πες μου σε πμ. ΑΝ ξέρεις
TA λεμε παλι αγαπαει το γαμησι απο πισω περισσοτερο απο μπροστα , τα κανει ολα εκτος απο φιλια , το σωμα της ειναι και το μειονεκτημα της , πολυ βαρια δεν εχω συναντησει αλλη σε αυτα τα κυβικά ,( α ρε χριστινα καθηγητρια doctor των bbw ) , τι θελω να πω παιρνεις το χριστινακι με 60 € που ειναι 10 κλασεις ανωτερη , και κακιζω κυριως τον εαυτο μου .Εαν θελεις κατι αλλο ρωτα μας .
εχουν γραφτει πολλα και διαφορα,κατα καιρους.πολυ παλια στο χωρο.θα σου προτεινα,να κοιταξεις παρακατω.Την εχει δοκιμασει κανεις???
bbbbbbw πολυ περισσοτερο η xristna πταισμα μπροστα τησ μανεκεν .πio bbw απο χριστινα???
bbbbbbw πολυ περισσοτερο η xristna πταισμα μπροστα τησ μανεκεν .
αν λέτε για την Τζούλια ζήτησε της να σου στείλει φωτό
αν προσπερασει καποιος το σουσουμι της,πραγμα δυσκολο,τοτε αξιζει μονο και μονο για το αναλ που προσφερει...αρρωστεια!αν λέτε για την Τζούλια ζήτησε της να σου στείλει φωτό
είναι ειλικρινής δεν κρύβεται
πραγματικά πρόκειται για "ζεστασιά το χειμώνα και σκιά το καλοκαίρι"
παιδια ειναι 95 κιλα ,αλλα θελει μονο απο πισω και δεν μασαει ..οι φωτο που στελνει ειναι παλιες πηρε πολυ βαρος..αν προσπερασει καποιος το σουσουμι της,πραγμα δυσκολο,τοτε αξιζει μονο και μονο για το αναλ που προσφερει...αρρωστεια!
Υ.Γ.ΔΕΝ την εχω συναντησει.πηγε φιλος,και ειπε ακριβως οτι ποσταρω.
θα της στειλω εναν γοριλα,απο τα δαση της αφρικης.παιδια ειναι 95 κιλα ,αλλα θελει μονο απο πισω και δεν μασαει ..οι φωτο που στελνει ειναι παλιες πηρε πολυ βαρος..
4 μαρτιου φευγει για πατριδα οσοι πιστοι σπευσατε , αλλα ειπα η χριστινα καθηγητρια πταισμα ..θα της στειλω εναν γοριλα,απο τα δαση της αφρικης.
εχω παει με bbw,ειναι κυριολεκτικα απολαυση,απλα μη κανετε ποτε τη σταση cowgirl!παιδια ειναι 95 κιλα ,αλλα θελει μονο απο πισω και δεν μασαει ..οι φωτο που στελνει ειναι παλιες πηρε πολυ βαρος..
εχω παει με bbw,ειναι κυριολεκτικα απολαυση,απλα μη κανετε ποτε τη σταση cowgirl!