jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
Διπλη καποτα και επενδυση στο στομα
Διπλη καποτα και επενδυση στο στομα
ετσι κανει φιλε το εχω πει δε θελει παζαρια δε θελει καβλαντισμα , θελει να κανει τη δουλεια της , δεν θελει μικρους , αυτα για MICKI , απο την αλλη ειναι και πολυ χαριτωμενη στο τετ α τετ.εγω της είπα 50€ και με μπλόκαρε
μαλιστα μου πρότεινε μπουρδέλο με 10-20€
H συνάντηση παλια τελος του 16...την είχα βρει μεσω φβ τοτε!
Αφού της έστειλα μνμ όταν ήταν ονλαιν μου απάντησε αμέσως.
Τη ρώτησα υπηρεσίες,τιμή και περιοχή και αφού συμφωνήσαμε κλείσαμε σ εμένα κοντά!
Πρόκειται για ένα Ρουμανάκι 25 ετών μεγαλωμένη εδώ στην Ελλαδα.
Από σώμα είναι κοντούλα και μπαμπάτσικη, με στήθος 1,5αρι και
οπίσθια αχλαδωτά και γεμάτα!Γι αρχη περάσαμε και οι 2 απ το ντους!
Ξεκινήσαμε με στοματικό όπου έμεινα έκπληκτος καθώς από τεχνική ήταν πολύ καλή!
Πολύ dt μέχρι λάρυγγα κ mf σε διάφορες στάσεις με καλό σάλιωμα κ χωρίς χέρια!
Στο σεξ αρχη στα 4 με δυνατό ρυθμό και γρήγορο, πιάνοντας τα κωλομέρια της και
ανοίγοντας τα μου ζήταγε να της τ ανοίξω και εγώ!Εβαζα δαχτυλάκι πίσω και
της ζήταγα κωλαράκι αλλά μάταια!Μείναμε στα 4 αρκετά με δάχτυλο και μπάτσες
στα οπίσθια της που τα ζητούσε επίμονα!Αλλάξαμε στάση και γυρίσαμε πλάγια για λίγο
με θέα τη κωλάρα της και μετά εγώ από πάνω.Μου ζήτησε να τελειώσω στο στήθος της
και όταν ήμουν έτοιμος το έκανα με την Μικι να πασαλείβει τους χυμούς μου στο στήθος της!!!
Μπανάκι και από τους δύο και κουβεντούλα μέχρι να ετοιμαστούμε και να πάρει ο καθένας το δρόμο του!!
Κοστος 40 γιούαν!!! ;)
Πεντακαθαρη να τονισω
Τελειωμα στο στοματακι!!
Γενικα μια πολυ καλη συναντηση!!
Οποιος ειναι φαν αυτης της ηλικιας η θελει απλα μια εμπειρια με ωριμη κυρια απ τις πολυ καλες προτασεις
Συμφέρει γιατί μπορείς να πας στο σπίτι της....
παιδια το 40 ενας γυρος απο fb ατομα πολυ παλια 2016 λεει ο φιλος , επειδη πηγαινε ο καθε πικραμενος αποφασισε να ξεσκαρταρει το πελατολογιο , τωρα αμα της προτεινετε ενα πηδημα μπορει να δεχτει 50 € ..40????
Εμενα 70 μου πε :S
παιδια το 40 ενας γυρος απο fb ατομα παλια , επειδη πηγαινε ο καθε πικραμενος αποφασισε να ξεσκαρταρει το πελατολογιο , τωρα αμα της προτεινετε ενα πηδημα μπορει να δεχτει 50 € ..
Φίλε, ξέρει αυτός γιατί το λέω και γι αυτό κάνει την πάπια.Κι εγώ ψεύτικη έχω, για ευνόητους λόγους, που αφορούν την υπόλοιπη ζωή μου, έξω απ' αυτό τον χώρο.
Φίλε, ξέρει αυτός γιατί το λέω και γι αυτό κάνει την πάπια.
Όπως; Απλά για να ξέρω γιατί έκλεισα μαζί της για 60 ευρώ για 2 ώρες τα πάντα όλα
εννοείται ότι βάζουμε ψεύτικη φωτό στο μάμπαΕσύ ψεύτικη φωτό έχεις βάλει, για να τραμπουκίζεις κοπέλες εκ του ασφαλούς;
Τέτοιοι τύποι θέλουν γαμήσι και πρόστιμο, φίλε.Ξέσκισέ τον
ναι αντεχει και πολύ μαλιστα βαρα αρχηγε!!!!!!!!!!!Καλημέρα μαγκες. Κάποιος έχει βρεθεί μαζί της; Συμφωνήσαμε στα 70 ευρώ για 1.5 ώρα όλα μέσα. Ξέρω ότι είναι χοντρούλα. Στα του αγώνα; Το αντέχει το αναλ;
Καλημέρα μαγκες. Κάποιος έχει βρεθεί μαζί της; Συμφωνήσαμε στα 70 ευρώ για 1.5 ώρα όλα μέσα. Ξέρω ότι είναι χοντρούλα. Στα του αγώνα; Το αντέχει το αναλ;
ναι αντεχει και πολύ μαλιστα βαρα αρχηγε!!!!!!!!!!!
Το ξέρω. Αλλά χαθηκα με τις παραθέσεις και δε μπορεσα να βγάλω άκρηΜε στεναχωρας james
Γι αυτην γραφτηκε χθες
Το ξέρω. Αλλά χαθηκα με τις παραθέσεις και δε μπορεσα να βγάλω άκρη
Αν θέλεις πες μου σε πμ. ΑΝ ξέρεις
τι άλλο των δίνη τον λοκο των εχω παρει και αντέχειΓια πε κατι παραπανω