jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ελα πμ γιατι θα βγει μια μαλακισμενη κ θα λεει μαλακιες για τη φιλη της
Πε κ μενα μπρε
ελα πμ γιατι θα βγει μια μαλακισμενη κ θα λεει μαλακιες για τη φιλη της
Προσωπικά έφαγα πόρτα όταν έκανα κίνηση. Και ήμουν διακριτικός γιατί δεν ήξερα τι έπαιζε.
60 € 1 ωρα + 20 € anal.Το κόστος σε σχέση με τη διάρκεια συνάντησης ποιό είναι; γιατί έψαξα λίγο προς τα πίσω και δεν βρήκα τη κριτική σου. Και φαντάζομαι ότι δεν πρόκειται για την Βαλέρια, τη μια από τις φίλες της Σβετ, σωστά;
ναι για αυτή μιλάμε αλλά από τις φωτό 2,3 είναι αληθινές ..
Σημερινη συναντηση με IVANKA . Η κυρια αποτέλεσε για μενα ευχαριστη εκπληξη . Ηληκια στην περιοχη των 40+.Ωραιο ντυσιμο όπως πρεπει να εμφανιζονται τα call girls. Το γενικο παρουσιαστικο ANDRIANA'S STYLE.Ψυλη με τατουαζ και σκουλαρικι στον αφαλο. Βυζι που δεν παιζεται, οταν μου τα πρωτοεστειλε στο MAMBA μου εγινε εμονη να την συναντησω.Στα του αγωνα η κοπελα έχει γραψει χιλιομετρα στο κοντερ της ,και με διεθνη καριερα ακομα .Κανει πιπα φανταστικη τον ρουφαει όλο πολυ deep. Κανει τα παντα εκτος anal. Στο social πολυ ευχαριστη , ελληνικα αψογα .Στο πισοκολητο την πηγα λιγο γρηγορα και διαπιστωσα μεγαλη αντοχη .Που την βρισκετε προς το παρον στο mamba .
έτσι ακριβώς! Jim εσυ ακόμα ε; Περιμένεις να γινει φίρμα κ αυτή κ μετα,καλαααααα
Σημερινη συναντηση με IVANKA . Η κυρια αποτέλεσε για μενα ευχαριστη εκπληξη . Ηληκια στην περιοχη των 40+.Ωραιο ντυσιμο όπως πρεπει να εμφανιζονται τα call girls. Το γενικο παρουσιαστικο ANDRIANA'S STYLE.Ψυλη με τατουαζ και σκουλαρικι στον αφαλο. Βυζι που δεν παιζεται, οταν μου τα πρωτοεστειλε στο MAMBA μου εγινε εμονη να την συναντησω.Στα του αγωνα η κοπελα έχει γραψει χιλιομετρα στο κοντερ της ,και με διεθνη καριερα ακομα .Κανει πιπα φανταστικη τον ρουφαει όλο πολυ deep. Κανει τα παντα εκτος anal. Στο social πολυ ευχαριστη , ελληνικα αψογα .Στο πισοκολητο την πηγα λιγο γρηγορα και διαπιστωσα μεγαλη αντοχη .Που την βρισκετε προς το παρον στο mamba .
έτσι ακριβώς! Jim εσυ ακόμα ε; Περιμένεις να γινει φίρμα κ αυτή κ μετα,καλαααααα
Ρε παιδια μας μπερδευετε. Εδω γραφει Λινα. Δηλαδη Λινα = βαλερια ?ναι για αυτή μιλάμε αλλά από τις φωτό 2,3 είναι αληθινές ..
Ηρεμησε. Δεν εχσαες και το λαχειο. Μια ομορφη βυζου ρωσσιδα.
Το φελεκι μου μεσα
η βαλερια ειναι μην δινεις σημασια στο λιναΡε παιδια μας μπερδευετε. Εδω γραφει Λινα. Δηλαδη Λινα = βαλερια ?
Ηρεμησε. Δεν εχσαες και το λαχειο. Μια ομορφη βυζου ρωσσιδα.
βουλγαραΗρεμησε. Δεν εχσαες και το λαχειο. Μια ομορφη βυζου ρωσσιδα.
αυτη που ποσταρεις θα ερθει εαν παρω αυτη που ποσταρα εγω , θα τρελαθω αμα το παθω αυτο.Πες τηε δέχεσαι....μπνο το ταξί.
Το νημα έχει κάνει μεγάλο πρόοδο...ας βάλω Εγώ κατι κάτι από τα παλιά...Ούτε καν θυμάμαι κάτι παραπάνω
Παντωs δειχνει πολυ δυνατη σε εμφανιση
Μου αρεσει πολυ αυτη η κοπελλα την εχει συναντησει καποιος , θελει 100 € + ταχι.