adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
τη τιμολογιο χρεωνει στο μαμπα?
Η κυρία ειναι η Mishel από Glamour , Kira από studio και Alina από mamba
για όποιον ενδιαφέρεται
τη τιμολογιο χρεωνει στο μαμπα?
για όποιον ενδιαφέρεται
Πραγματικα Εισ ωραιος!!
για όποιον ενδιαφέρεται
Εγω την ειχα παρει με 100, φουλ προγραμα κ πισω κινηση, φιλια κλπτη τιμολογιο χρεωνει στο μαμπα?
για όποιον ενδιαφέρεται
καταλαβα ειναι λιγο κομοδινο!!Εγω την ειχα παρει με 100, φουλ προγραμα κ πισω κινηση, φιλια κλπ
Απο συμμετοχη παντως δεν ..ξετρελαθηκα
Εγω την ειχα παρει οταν εμενε στον Αλιμο με 130,φουλ προγραμμα για 1.30 ωρα.Εγω την ειχα παρει με 100, φουλ προγραμα κ πισω κινηση, φιλια κλπ
Απο συμμετοχη παντως δεν ..ξετρελαθηκα
TI ΔΥΝΑΤΗ ρε φιλε ο Kolpos λεει οτι θα εμφανιστεί άλλη ..μαθουσαλα.Παντωs δειχνει πολυ δυνατη σε εμφανιση
Yiani δεν νομιζω οτι ο Kolpos εννοουσε αυτο...TI ΔΥΝΑΤΗ ρε φιλε ο Kolpos λεει οτι θα εμφανιστεί άλλη ..μαθουσαλα.
Nαι, καπως στον κοσμο της.. δεν ελεγε οχι σε τιποτα, αλλα οκ, χλιαρα.καταλαβα ειναι λιγο κομοδινο!!
ένα 50κι για μισή ωριτσα κ καλές γιορτέςNαι, καπως στον κοσμο της.. δεν ελεγε οχι σε τιποτα, αλλα οκ, χλιαρα.
Στο Κρεολι την ειχα παρει 2 φορες μαλιστα, γτ μιλαγαμε στο viber και με τσιγκλαγε.
100 μια ωρα.
Τη δευτερη φορα ηταν χειροτερη απο την πρωτη, κουρασμενη ηταν, ξενυχτισμενη, κατι τελος παντων.
Το μονο απιστευτο ειναι η κλρα που εχει!!..δεν παιζεται, γενικα εχει φοβερο σωμα κ πολυ γυμνασμενο.
Τωρα εαν εισαι κ εσυ σε καλο mood και σε φτιαξει οτι πηδας ενα τετοιο κορμι, οκ, αλλιως ετσι κ ετσι, μην περιμενεις να σε ανεβασει αυτη.
ένα 50κι για μισή ωριτσα κ καλές γιορτές
Και να μας πληρωσει το ταξι. Ετσι ?ένα 50κι για μισή ωριτσα κ καλές γιορτές
Για σας ας κανει οτι θέλει! Εγω αυτο που έγραψα έκαναΚαι να μας πληρωσει το ταξι. Ετσι ?
Δυνατο το μωρό!! Ότι πρέπει για τις γιορτές ....
Μου αρεσει πολυ αυτη η κοπελλα την εχει συναντησει καποιος , θελει 100 € + ταχι.
τι λεει αυτη αδελφε τιμες και αν την εχει παρει καποιοςΔυνατο το μωρό!! Ότι πρέπει για τις γιορτές ....
ποιο πανω δεν βλεπεις τιμες???τι λεει αυτη αδελφε τιμες και αν την εχει παρει καποιος
Για σας ας κανει οτι θέλει! Εγω αυτο που έγραψα έκανα
τοσο περιεργο σου φαινεται που δεν καταλαβα κατι και σε πειραξε και κανεις χειρονομια αντε μπραβο ρε φιλαρακο μηπως εχεις απωθημενο απο αλλού. Ευχαριστώ πολυ παντως για την ενημερωσηποιο πανω δεν βλεπεις τιμες???
δεν τη ξέρω αλλά θα ήθελα να μου πει τα κάλαντα...τώρα στις γιορτέςτι λεει αυτη αδελφε τιμες και αν την εχει παρει καποιος