jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
στειλε φωτο με 50αρικο(α)...να δεις τι θα σου απαντησει...
Παμ
Παντα πιανει αυτο
στειλε φωτο με 50αρικο(α)...να δεις τι θα σου απαντησει...
μπααααα..μερικες φορες,πεφτει γιαουρτι(πληρες)...
Παμ
Παντα πιανει αυτο
μπααααα..μερικες φορες,πεφτει γιαουρτι(πληρες)...
απλα,κανεις κινηση να δεις τι παιζει.αν εχεις ορεξη για μπλα μπλα,το πας μεσω κουβεντας.οτι θελει ο καθενας επιλεγει.
ΔΕν την κοβω γα πενηνταρικο. Εσυ ετσι την κοβεις ?στειλε φωτο με 50αρικο(α)...να δεις τι θα σου απαντησει...
Βαλερια λέγεται και έχει αναφερθεί και πιο πίσω .. αματεουρ φάση ,είχα γράψει για την συνάντηση μου ..
Ξέρουμε τίποτα για τη κυρία;
Ποσα κιλα ειναι; ειναι πολυ χονδρη;Βαλερια λέγεται και έχει αναφερθεί και πιο πίσω .. αματεουρ φάση ,είχα γράψει για την συνάντηση μου ..
Oχι δεν είναι χοντρη και τα 80 κιλα που γραφει είναι λαθος... στις φωτο που εχει βαλει υπαρχουν 2 αληθινες..Η γνωμη μου είναι ότι αξιζει η συναντηση μαζι της για οποιον θελει αματεουρ φαση και με φουλ πρόγραμμα.Ποσα κιλα ειναι; ειναι πολυ χονδρη;Βαλερια λέγεται και έχει αναφερθεί και πιο πίσω .. αματεουρ φάση ,είχα γράψει για την συνάντηση μου ..
στην θαλασσα,και στο βουνο,ειναι οι αληθινες.Ποσα κιλα ειναι; ειναι πολυ χονδρη;
Oχι δεν είναι χοντρη και τα 80 κιλα που γραφει είναι λαθος... στις φωτο που εχει βαλει υπαρχουν 2 αληθινες..Η γνωμη μου είναι ότι αξιζει η συναντηση μαζι της για οποιον θελει αματεουρ φαση και με φουλ πρόγραμμα.
δηλαδή χειμώνα καλοκαίρι πέφτει γαμησι α;στην θαλασσα,και στο βουνο,ειναι οι αληθινες.
yeah!!!...δηλαδή χειμώνα καλοκαίρι πέφτει γαμησι α;
Aκριβως .. μαζι με άλλη μια που φαινεται το μαλλι της.στην θαλασσα,και στο βουνο,ειναι οι αληθινες.
Aκριβως .. μαζι με άλλη μια που φαινεται το μαλλι της.
Μισό γιατί μπερδεύτηκα. Γι αυτή μιλάμε;1568 σελιδα γραφω για την κοπελα..και ναι είναι η βαλερια η φιλης της σβετλανασ...
ναι για αυτή μιλάμε αλλά από τις φωτό 2,3 είναι αληθινές ..
ελα πμ γιατι θα βγει μια μαλακισμενη κ θα λεει μαλακιες για τη φιλη της
γι αυτό το pro gilf εχει κανείς πληροφορία;
Προσωπικά έφαγα πόρτα όταν έκανα κίνηση. Και ήμουν διακριτικός γιατί δεν ήξερα τι έπαιζε.
γι αυτό το pro gilf εχει κανείς πληροφορία;