GIORGOSPRIV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2017
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 216
Διαφορετικες κοπελες εντελως... εξαρτάται τι θες ...Καλησπερα μαγκες,ειμαι αναμεσα σε λιλιαν και βαλερια,ποια να προτιμησω;ακουω αποψεις.
Διαφορετικες κοπελες εντελως... εξαρτάται τι θες ...Καλησπερα μαγκες,ειμαι αναμεσα σε λιλιαν και βαλερια,ποια να προτιμησω;ακουω αποψεις.
Κι εγω με Λιλια θα σου ελεγα οπως κι ο Τασαρος , Λιλια δαγκωτο διοτι αντεχει μεγαλο πρεσαρισμα στο κωλογαμησι και αναζητα και τις σφαλιαρες της στην ζουμερη κωλαρα της , προχωρα με Λιλια και δεν θα χασεις
φίλε η Λιλια περισσότερο pse ενώ η valeria-gfe από σωμα η ΛΙΛΙΑ πολλυ ανώτερη.Καλησπερα μαγκες,ειμαι αναμεσα σε λιλιαν και βαλερια,ποια να προτιμησω;ακουω αποψεις.
Δηλαδη η λιλια εχει περισσοτερο αποστειρωμενες υπηρεσιες απο οτι καταλαβα.το θεμα ειναι απο πλευρας εμφανισης ποια ειναι περισσοτερο καβλωτικη.βεβαια ολα ειναι σχετικα.ευχαριστω.
Αμε! Εσυ τη ξέρεις;καλησπερα ξερει κανεις την ολγα απο γλυφαδα. ξανθια
δεν είναι αποστειρώνει η Λιλια είναι θερμή κοπέλα αλλά έχει περισσότερη ενέργεια, άλλοστε κάνει και Duo με Ανδριάνα και έχει θητευσει πλάι στη δασκάλα.Η λιλιαν ειναι σε φαση αντριανας δηλαδη;συγνωμη αν κουρασα λιγο με τις περιττες ερωτησεις μου
παντως φιλε μου και η βαλερια αντεχει .... εχω αναφερει για την συναντηση μου πιο πισω και επακολουθησε και επομενη.. η λιλιαν εχει αναφερθεί η αντοχή της.αν και δεν την εχω δει την λιλια ακομα δεν εννοει αποστειρωμενες ο φιλος. η βαλερια ειναι για αγαπουλες και αγκαλιτσες ενω η λιλιυα για ξεσκισμα απο τα λεγομενα εδω
εντελως διαορετικες ... αλλα συνδιαζουν τρομερο διδυμο.Η λιλιαν ειναι σε φαση αντριανας δηλαδη;συγνωμη αν κουρασα λιγο με τις περιττες ερωτησεις μου
και οι δυο αντεχουν...ενταξει και στο κατω κατω ειναι ανθρωποι ε?..μην τα ισωπεδωνουμε ολα...παντως φιλε μου και η βαλερια αντεχει .... εχω αναφερει για την συναντηση μου πιο πισω και επακολουθησε και επομενη.. η λιλιαν εχει αναφερθεί η αντοχή της.
βεβαίως ανθρωποι και μαλιστα καλοι..για οσους τις γνωριζουν η τις γνωρισαν..αλλα σιγουρα βγαζει ενεργεια και η βαλερια ..τουλάχιστον αυτό εχω ζησει.και οι δυο αντεχουν...ενταξει και στο κατω κατω ειναι ανθρωποι ε?..μην τα ισωπεδωνουμε ολα...
απλα η λιλια,βγαζει ενεργερια περισσοτερη..η βαλερια,κανει οτι της πεις,ακολουθει οδηγιες..η αλλη οχι.ΚΑΙ οι δυο παντως αξιζουν.
Της εχω στειλει δυο φορες λογακια γλυκα αλλα δεν απηντησε ουτε με μπλοκαρε ομως
η κυρια?
ξερουμε κατι?
αν περνει δωρακια?...η αν εχει δοκιμαστει?
γνωριζουμε?
Της εχω στειλει δυο φορες λογακια γλυκα αλλα δεν απηντησε ουτε με μπλοκαρε ομως
στειλε φωτο με 50αρικο(α)...να δεις τι θα σου απαντησει...Της εχω στειλει δυο φορες λογακια γλυκα αλλα δεν απηντησε ουτε με μπλοκαρε ομως
λες?στειλε φωτο με 50αρικο(α)...να δεις τι θα σου απαντησει...
κανε μια καλη...δεν χανεις και τιποτα.το πολυ πολυ,να πεσει βρισιμο(δεν το νομιζω και καθολου ομως)...