spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ασε τις ενημερωσεις και τσεκ πμ ΕΣΥ!εχω και φωτο αποκαλυπτικες οποιος θελει ;) ευχαριστω πολυ για το κοπλιμεντο
ασε τις ενημερωσεις και τσεκ πμ ΕΣΥ!εχω και φωτο αποκαλυπτικες οποιος θελει ;) ευχαριστω πολυ για το κοπλιμεντο
θα βγαλω ηλεκτρονικο εισητηριο να μην με κλεβουν καποιοι που με χαρακτηριζουν μανατζερ ;)Τασουλη απεριοριστο
θα βγαλω ηλεκτρονικο εισητηριο να μην με κλεβουν καποιοι που με χαρακτηριζουν μανατζερ ;)
μεχρι την τεταρτη κατι θα κανω ;)Βρε γκαμα τους
ωραιο μιλφονι φαινεται. καποιος συναγωνιστης να το προσπαθησε?
την εχεις παρει τυπε?Δεν πάει με λεφτά αυτή. !!
την εχεις παρει τυπε?
παρθενα ειναι δεν κανει ραντεβου διπλα πηγανε να την παρουσιασουν σαν εφευρημα τους και οτι ειναι νεα στον χωρο και δεν θελει πολλα πολλα να βγουνε στην επιφανεια ετοιμαζοτανε για παρτουζες και οταν την εβγαλα στον αφρο οτι ειναι γνωστη μονο δεν με δειρανε(το παρεακι της συμφορας) αν αξιζη δεν το ξερω δεν την πηρα και δεν θα την παρω, αν και ειναι στην κατηγορια που κινουμε
Παρακαλω έχει κάποιος δοκιμάσει ??60 1 βολη , 80 και δευτερη .
ετοιμαζοταν να κανει ντουοπαρθενα ειναι δεν κανει ραντεβου διπλα πηγανε να την παρουσιασουν σαν εφευρημα τους και οτι ειναι νεα στον χωρο και δεν θελει πολλα πολλα να βγουνε στην επιφανεια ετοιμαζοτανε για παρτουζες και οταν την εβγαλα στον αφρο οτι ειναι γνωστη μονο δεν με δειρανε(το παρεακι της συμφορας) αν αξιζη δεν το ξερω δεν την πηρα και δεν θα την παρω, αν και ειναι στην κατηγορια που κινουμε
καλημερα εγω το τρωω το φαι μου καποιος ισως την συναντησει και μας ενημερωσει και εμαςετοιμαζοταν να κανει ντουο
Καλημερα, Τasso και Andrea, δεν ειναι τοσο κακη..καλημερα εγω το τρωω το φαι μου καποιος ισως την συναντησει και μας ενημερωσει και εμας
για την συγκεκριμενη δεν λεω κατι κακο απλως δεν την ξερω και δεν θα την μαθω εξαιτιας της επιθεσης που δεχτηκα ;) την πηρες καλη για πεςΚαλημερα, Τasso και Andrea, δεν ειναι τοσο κακη..
για πες γιωργο την εχεις παρει δωσε καμια ινφοΚαλημερα, Τasso και Andrea, δεν ειναι τοσο κακη..
Ειναι καλη, οχι ψηλη, λιγα κιλακια παραπανω προς νταρντανε τυπου Σβετ αλλα στο ξανθο.για πες γιωργο την εχεις παρει δωσε καμια ινφο
αψογος φιλεΕιναι καλη, οχι ψηλη, λιγα κιλακια παραπανω προς νταρντανε τυπου Σβετ αλλα στο ξανθο.
Πιπα καλη με γλυψιμο γυρω περιοχης, ακουει τι θελεις, νινι καλο περιποιημενο, χυνει δυνατα (!!..) λεμε τωρα..)
Πηδιεται ωραια, δειχνει να το ευχαριστιεται χωρις ομως πολλες αντοχες και το παιζει αματευρ που δεν κανει πολλα ραντεβου.
Φιλαει και τα παιρνει στο στομα.
Γενικα εμεινα ευχαριστημενος.
Πιστευω οτι εαν της φερθεις καλα, ανταποδιδει)..Αυτα
....ποια ειναι αυτη...?...η φωτο ειναι θολη...Ειναι καλη, οχι ψηλη, λιγα κιλακια παραπανω προς νταρντανε τυπου Σβετ αλλα στο ξανθο.
Πιπα καλη με γλυψιμο γυρω περιοχης, ακουει τι θελεις, νινι καλο περιποιημενο, χυνει δυνατα (!!..) λεμε τωρα..)
Πηδιεται ωραια, δειχνει να το ευχαριστιεται χωρις ομως πολλες αντοχες και το παιζει αματευρ που δεν κανει πολλα ραντεβου.
Φιλαει και τα παιρνει στο στομα.
Γενικα εμεινα ευχαριστημενος.
Πιστευω οτι εαν της φερθεις καλα, ανταποδιδει)..Αυτα