KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.977
- Πόντοι
- 6.166
Ξερει καποιος πληροοιες για την τυπισσα νομιζω εχει αναφερθει tvra ειναι vip
Ευχαριστω πολυ παιδι μου. Σας αξιζω. Δοξαστε με !!Μπορει να ηταν και αληθινες οι φωνες , ειστε δεινος εραστης Βρεταννέ..!!!
ελα ρε μια χαρα ειναι η νικολ ;) το κουμπι της να βρης και περνας σουπερ εμενα μου εριξε κατι υποβρυχιες πιπες στο τζακουζι του σαλεμ πολυ πρωτεςΕυχαριστω πολυ παιδι μου. Σας αξιζω. Δοξαστε με !!
Ευχαριστω πολυ παιδι μου. Σας αξιζω. Δοξαστε με !!
ελα ρε μια χαρα ειναι η νικολ ;) το κουμπι της να βρης και περνας σουπερ εμενα μου εριξε κατι υποβρυχιες πιπες στο τζακουζι του σαλεμ πολυ πρωτες
φιλαρακι η υποβρυχια πιπα ειναι αλλο πραγμα παιρνη τον ανευνευστηρα η γκομενα ουτε πνιγεται ουτε τιποταΓεια σου τασσο με τα ωραια σου
φιλαρακι η υποβρυχια πιπα ειναι αλλο πραγμα παιρνη τον ανευνευστηρα η γκομενα ουτε πνιγεται ουτε τιποτα
φιλαρακι η υποβρυχια πιπα ειναι αλλο πραγμα παιρνη τον ανευνευστηρα η γκομενα ουτε πνιγεται ουτε τιποτα
δεν ενοχλεί φιλε μου σιγουρα η σβετλανα αλλα όπως και εσυ ξερεις με πια μιλας πρεπει να ξερει και αυτή..αυτό που λίγο με ζορίζει είναι οτι η Σβετ επιμένει στο τηλέφωνο μου,για να δώσει της Νικόλ...να αρχήσει να παίρνει δηλαδη σε άσχετες ώρες???
η σβετ δεν παιρνη κανεναν τηλεφωνο ποτε ;)αυτό που λίγο με ζορίζει είναι οτι η Σβετ επιμένει στο τηλέφωνο μου,για να δώσει της Νικόλ...να αρχήσει να παίρνει δηλαδη σε άσχετες ώρες???
ετσι ακριβως και καλα κανει διαφυλασει την ζωη της απο λαλακες αγαπουληδες ;)δεν ενοχλεί φιλε μου σιγουρα η σβετλανα αλλα όπως και εσυ ξερεις με πια μιλας πρεπει να ξερει και αυτή..
ετσι ακριβως και καλα κανει διαφυλασει την ζωη της απο λαλακες αγαπουληδες ;)
καλο κοματι απο φωτο που εχω δει δεν εχω καταφερει να την συναντησω λογω δυσκολου ωραριου αν θυμαμαι καλα 70 παντως η φωτο την δειχνουν πολυ ωραιο μιλφονι παιζη μονο γλυφαδα
καλημερα...πιθανον να εχει αναφερθει...
αλλα δεν βρισκω βιβλιογραφια
αν καποιος μπορει να βοηθησει...ευχαριστω!
καλο κοματι απο φωτο που εχω δει δεν εχω καταφερει να την συναντησω λογω δυσκολου ωραριου αν θυμαμαι καλα 70 παντως η φωτο την δειχνουν πολυ ωραιο μιλφονι παιζη μονο γλυφαδα
εχω και φωτο αποκαλυπτικες οποιος θελει ;) ευχαριστω πολυ για το κοπλιμεντοΤασο μου το χε πει μιλφ απο μαμπα
Εσυ εισαι η μεγαλυτερη πουτανα του μαμπα!!!
εχω και φωτο αποκαλυπτικες οποιος θελει ;) ευχαριστω πολυ για το κοπλιμεντο
αδελφε η κοπελα δεν θελει ζωντανα φωτο πμ μονο και την παρασκευη θα εχω νεα απο την συνευρεση μας σε λιγους φιλους και καλους ...αν το θελει η ιδια θα ενημερωθειτε ολοιΓια στειλε
αδελφε η κοπελα δεν θελει ζωντανα φωτο πμ μονο και την παρασκευη θα εχω νεα απο την συνευρεση μας σε λιγους φιλους και καλους ...αν το θελει η ιδια θα ενημερωθειτε ολοι