Επισκέπτης
Αν υπαρχει κάτι παρατυπο υπαρχει και η αναφορα.
η κοπέλα δεν πήγε μαζί του με λεφτά !
καλώς τα δεχτήκατεσου είπε η κοπέλα ότι μπορείς να βάλεις τις φωτογραφίες της εδώ; και ότι θέλει διαφήμιση; μήπως πήγε μαζί σου επειδή σε γούσταρε και εσύ τα κανείς αυτά;;; αλλιώς να τη πω να προσέχει και να βάλει ταρίφα !
Για αυτή που έμενε κοντά στην Αμφιθέας λες;
Αν έχω καταλάβει σωστά η Κίρα η Κορίνθια δουλεύει σε μπουρδέλο πολυτελείας ως Στέλλα και η κυρα Στέλλα του μπιλχοτελ θίχτηκε γιατί ένας συναγωνιστής ανέβασε στο μπου επαγγελματικές και όχι προσωπικές φωτογραφίες της - έβαλα και γω μία πιο μικρή με σβησμένα τα μάτια. Στο εν τω μεταξύ η πόρνη Κίρα-Στέλλα δείχνει τη μουτσούνα της στην κάμερα και σε φωτογραφίες του καταστήματος που εργάζεται χωρίς να νοιάζεται καθόλου για την προστασία της ιδιωτικής της ζωής. Και θα πρέπει να νοιαστώ εγώ ή ο συναγωνιστής μην εκτεθεί το τεμάχιο?
Για ποιό λόγο απαγορεύεται η δημοσίευση επαγγελματικών φωτογραφιών προσώπου που εκθέτει εαυτόν με αρκετές επαγγελματικές φωτό και βίδεο στον ιστότοπο του μπουρδέλου πολυτελείας που εργάζεται?
Εξηγήστε μου παρακαλώ και διορθώστε με αν κάνω κάποιο λάθος στον συλλογισμό μου.
Δεν την πηδας που δεν την πηδας , δεν της ριχνεις κι ένα χεσιμο να συχασουμε ?Κοινη -Ρωσική/ γυναικεία- λογική.. ...απλα πράγματα.. ..ας μην δώσουμε αλλη συνέχεια .....και ως γνωστόν ο συγκεκριμένος που έκανε επίθεση η μανδαμα, εχει αποδειξει πως είναι κάτι παραπάνω από σωστός
ναι οκΚοινη -Ρωσική/ γυναικεία- λογική.. ...απλα πράγματα.. ..ας μην δώσουμε αλλη συνέχεια .....και ως γνωστόν ο συγκεκριμένος που έκανε επίθεση η μανδαμα, εχει αποδειξει πως είναι κάτι παραπάνω από σωστός
καλώς τα δεχτήκατε
ναι οκ
τελείωσε το ζήτημα
θα έχει και όφελος το πουτανάκι
πολλοί θα πάνε να το γαμήσουν μετά τα σχόλια εδώ
κάνει και πρωκτικό
αφού δουλεύει σε μπουρδέλο στη Θησέως τι να το κάνεις το τηλέφωνο?τελικά παίζει κανα τηλέφωνο για αυτή ? ... παλαιότερα της είχα μιλήσει στο mamba με το ονομα στο προφιλ skazka ... βαζω και στοίχημα ότι είναι αυτή ....
δεν είμαστε να τρέχουμε σε στούντιο τώρα ...
η Περσεφονη πρεπει να ειναι η Μαρινα..... που ειναι για υψηλα βαλαντιαΡε παίδες παίζει τπτ καλό στο mamba αυτή την περίοδο γιατί εγώ μόνο κάτι σάπιες μιλφογιαγιάδες βλέπω και "μοντέλα" που ξεκινάνε από 100 και βάλε την ταρίφα τους...