Έχει αλλαξει 3 προφίλ τύπε από τότε που λεγόταν Περσεφόνη
σωστα?
Έχει αλλαξει 3 προφίλ τύπε από τότε που λεγόταν Περσεφόνη
Στο λινκ είναι η πρωην frances η dolores. Την ειχα παρει 2 φορες 3 χρονια πριν περιπου.
αφού δουλεύει σε μπουρδέλο στη Θησέως τι να το κάνεις το τηλέφωνο?
η Περσεφονη πρεπει να ειναι η Μαρινα..... που ειναι για υψηλα βαλαντια
Kαμια σχεση η μικρη το επιβεβαιώνω και εγώ , το παιδι που την αναφερε μου εδωσε και τηλ , δεν ταιριαζει με αυτο της αγγελιας και έχει μιλησει για milf.εγω για άλλη περσεφονη αναφερόμουν ... 45αρα μιλφ στα όρια cougar ... καμία σχεση με το μωρό αυτό ... και απάντησα στον φίλο που αναφέρθηκε για squirt κλπ ...
ο τύπος που την πήρε εκτός δεν ανέφερε παράβολοαπο ότι καταλαβα παιζει και εκτος για αυτο ρώτησα ... εκτός και αν μπερδεύτηκα γιατί σβηστήκανε και κάποια μηνύματα
αυτη πως τη βρισκουμε στο mamba?απο ότι καταλαβα παιζει και εκτος για αυτο ρώτησα ... εκτός και αν μπερδεύτηκα γιατί σβηστήκανε και κάποια μηνύματα
αυτη πως τη βρισκουμε στο mamba?
ερχεται αθηνα κανει αρπαχτη και φευγει
φιλαρακι δεν την πηρα ημουν εκτος αθηνας εκεινη την ημερα ,,..... και καλα φαγητο και τιποτα αλλοTasso,πόσο το μαλι και αν αξιζει ξερεις ??
Εγω εκανα την προσπαθεια μου, ευγενικα παντα και με διακριτικοτητα για να εισπραξω ευγενικη αρνηση "Νο Thanks"ερχεται αθηνα κανει αρπαχτη και φευγει
εξαρταται η γκομενα οντως μπορει να παιζη ερασιτεχνικα και μονο φαγητο μπουζουκια και byeΕγω εκανα την προσπαθεια μου, ευγενικα παντα και με διακριτικοτητα για να εισπραξω ευγενικη αρνηση "Νο Thanks"
κ απελπισμενες νοικοκυρέςστο μαμπα μονο πουτανες παιζουν;
μιλάμε για την Κίρα ή για κάποια άλλη?ερχεται αθηνα κανει αρπαχτη και φευγει
της καλες της λεπτομερειες της εχει ο συναγωνισης lippyμιλάμε για την Κίρα ή για κάποια άλλη?
γιατί μπερδεύτηκα
εγω εχω αλλες λεπτομερειες ;) ποια ειναι η μαμβοκυρια