GeorgeTsou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
την τιμησα πριν φυγει για κορινθο , αλλα μας τα χαλασε η γυναικα για σημερα
σήμερα ήρθε Αθήνα και ξανάφυγε?την τιμησα πριν φυγει για κορινθο , αλλα μας τα χαλασε η γυναικα για σημερα
σήμερα ήρθε Αθήνα και ξανάφυγε?
Στις 9.30 θα ειναι ενα Ρωσιδακι στο σταθμο μεταξουργειο , ερχομενο απο Κορινθο . Ψηλο , ξανθο . με λιγο φαγητο και κανα ποτακι θα το ξεκωλιασει ανετα , !!!!!!!οποιος ενδιαφερετε μου στελνει για πληροφοριες . τωρα εχει κοντο μαλλι
ρε συ μουνο-είλωτα έχω πεσει κάτω απ το γέλιο με το νικ σουΓια πειτε για την Κιρα, budget & αποδοση στο εργο. κοντουλα δεν ειναι;
Εσυ εισαι νταβας για να ξερω !?!?!?! ασε μας βρε σαυρασου είπε η κοπέλα ότι μπορείς να βάλεις τις φωτογραφίες της εδώ; και ότι θέλει διαφήμιση; μήπως πήγε μαζί σου επειδή σε γούσταρε και εσύ τα κανείς αυτά;;; αλλιώς να τη πω να προσέχει και να βάλει ταρίφα !
Εσυ εισαι νταβας για να ξερω !?!?!?! ασε μας βρε σαυρα
Βρε αντε και στο διαολο που εγινες και νταβας του σαιτ , παλιο σαυριδιο του ελεους !δεν έχεις δικαίωμα να βάζεις τις προσωπικές της φωτογραφίες της εδώ!!!
φωτογραφίες που δεν διακρίνεται το πρόσωπο μπορεί να βάλει από όσο γνωρίζωδεν έχεις δικαίωμα να βάζεις τις προσωπικές της φωτογραφίες της εδώ!!! ξέρω τη κοπέλα!
φωτογραφίες που δεν διακρίνεται το πρόσωπο μπορεί να βάλει από όσο γνωρίζω
αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο διαχειριστής
ναι, αλλά τη κοπέλα ρώτησε κανείς αν θέλει;
ωραία, να βάλω δικές σου φωτογραφίες σε κανένα σάιτ χωρίς να ξέρεις εσύ;;;
Είναι πόρνη ο George ? Εσείς κάνετε την δουλειά και εμεις σας πληρώνουμε....και αρκετά καλα