xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Συμφωνώ, αλλά δεν θα περάσουμε κι εργομετρικά για να παρουμε κώλο!!!
Συμφωνώ, αλλά δεν θα περάσουμε κι εργομετρικά για να παρουμε κώλο!!!
όχι ρε συ διάμετροΜήκος ή διάμετρο.... γιατί στο δεύτερο κοβομαι
ζητάει 150 ευρώ όσες φορές αντέχεις να γαμήσεις από όπου κι αν την γαμήσεις - μέσα ο κώλος δηλαδή και μέχρι 3 ώρες διάρκεια ραντεβούγια την παρακατω ξερει κανεις τιποτα?οχι τιποτα αλλο δεν μπορεις πλεον να κλικαρεις το προφιλ καποιας εδω στο θρεντ του μαμπα..να δεις αν ειχε γραφτει παλιοτερα κατι γι'αυτην..που πηγε το κουμπι της αναζητησης για το εκαστοτε θρεντ?
ζητάει 150 ευρώ όσες φορές αντέχεις να γαμήσεις από όπου κι αν την γαμήσεις - μέσα ο κώλος δηλαδή και μέχρι 3 ώρες διάρκεια ραντεβού
επίσης την φορτώνεις από κέντρο και πας και την γαμάς όπου θες
ναι είναι πολλάτα ιδια μου πε κ μενα..αναρωτιομουν αν την εχει φορτωσει κανεις..150 παραειναι πολλα για κασκαντεριλικι..
για την παρακατω ξερει κανεις τιποτα?οχι τιποτα αλλο δεν μπορεις πλεον να κλικαρεις το προφιλ καποιας εδω στο θρεντ του μαμπα..να δεις αν ειχε γραφτει παλιοτερα κατι γι'αυτην..που πηγε το κουμπι της αναζητησης για το εκαστοτε θρεντ?
εχει βγαλει κανεις ακρη με αυτην εδώ?
ναι οντως θελουμε κουμπι για search οπως παλια
για να μην με κραζουν καποιοι που ελεγα για
περσεφονη κ δεν μπορουν να την βρουν....
Ποιά είναι η Περσεφόνη ρε φίλε...
Μήπως προμοταρεις καμια κι εσύ.. ..εχω ακούσει ότι εισαι πολυ αγαπησιαρης σε κάποιες, πολυ διάσημες, ρωσιδοκρασιδες.....και μη εξαιρετέες....χαλαλι σου αμα ειναι ετσι.....
για την παρακατω ξερει κανεις τιποτα?οχι τιποτα αλλο δεν μπορεις πλεον να κλικαρεις το προφιλ καποιας εδω στο θρεντ του μαμπα..να δεις αν ειχε γραφτει παλιοτερα κατι γι'αυτην..που πηγε το κουμπι της αναζητησης για το εκαστοτε θρεντ?
ναι γιατι τις πηδαω σαν να ειναι γκομενες μου οχι σαν
εσας που τις βαζετε μεσα χερια ποδια χαχαχαχαχχαχαχα
η περσεφονη ειναι μια ρωσιδαρα που αν κουμπωσει μαζι σου
κανει το καλυτερο squirt ever καθεται πανω σου και τα τρως
στη μαπα ολα!!!
βαλτε το search οπως παλια να βρουμε το λινκ
Για αυτή που έμενε κοντά στην Αμφιθέας λες;Η λεγαμενη είναι η Αντζέλικα , Κατρίν , κλπ,κλπ που κάθε καλοκαίρι έρχεται κάνη αρπαχτή και φεύγει .... Που το ξέρω θα μου πείτε , απλά έστειλε το τηλ της το οποίο το είχα ήδη καταχωρημένο ... Και όταν της το είπα μου είπε , so what ? ...
Και όταν μου το είπε την έβρισα και την έκανα μπλοκ ... Διότι είναι η τριτη φορά που μιλάω μαζι της πάντα βάζει ψεύτικες φωτό και όταν την ρωτάς σου λέει όχι δίκιες μου είναι .... Τέλος πάντων αυτά δεν έχουν σημασία προ δυο ετών βλέποταν και γάμιοταν καλά ... Πέρυσι χάλασε λίγο αλλά κράτησε υπηρεσίες καλές ... 100-120 το δίωρο με φουλ ...
Φέτος μπαζεψε και από ότι ακουω τώρα το πήγε 150 .... Ε οκ άντε σπιτάκι σου κάργια .. Από μένα μαύρο μάγκες .... Δεν αξιζει πάνω από 80 φουλ το δίωρο .... αυτά
τα 150 που είναι πολλά ούτως ή άλλως τα ζητάει χωρίς να δίνει κώλοΔέχεται και με 100 για ένα μπαλάκι όμως. Την έχω στα υπόψιν μόλις γίνουν οι απαιτήσεις της διψήφιες