djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
Εγώ ΔΕΝ αναφέρομαι για δίδυμο ούτε για Iris - Angela. Δυστηχώς δεν είχα την τύχη να γνωρίσω καμία από τις δύο τους.
Έχασες φίλε!!!!
Εγώ ΔΕΝ αναφέρομαι για δίδυμο ούτε για Iris - Angela. Δυστηχώς δεν είχα την τύχη να γνωρίσω καμία από τις δύο τους.
Έχασες φίλε!!!!
Τα μωρα ειναι απο Ουκρανια ( και μαs εχουν λειψει τρελα ) ο φιλοs ειπε απο Ρωσια ...!!! ;)
H Άντζελα έκανε και κάτι στο πρόσωπο και έγινε ακόμα πιό μουνάρα απ'ότι ήταν...
Το κακό είναι ότι πάιζει μπάλα εκτός συνόρων...
Την έχεις εκτός συνόρων???
Da σύντροφε
Ρε παιδιά... ελάτε να οργανωθούμε να μαμίσουμε σαν άνθρωποι..!!
Ξερω και γω ? Μπορει να τις φερανε μεσα σε ψυγειο-φορτηγο για ιδιαν χρησηχαχαχαχαχαχα λες και δεν ξερεις!!!!!
φυσικα και οχι!
Αμα ειναι μεχρι Σκοπια να φτιαξουμε ενα γκρουρακι να παμεDa σύντροφε
ΠΙΟ φθηνα θα μας ερθει μια πτηση τσαρτερ για κιεβο ;)Αμα ειναι μεχρι Σκοπια να φτιαξουμε ενα γκρουρακι να παμε
H Άντζελα έκανε και κάτι στο πρόσωπο και έγινε ακόμα πιό μουνάρα απ'ότι ήταν...
Το κακό είναι ότι πάιζει μπάλα εκτός συνόρων...
ΠΙΟ φθηνα θα μας ερθει μια πτηση τσαρτερ για κιεβο ;)
Απ' το στομα σου και στου παπαρα υπουργου τ' αυτι...δυστυχώς παίζει μπάλα πιό ανατολικά της Εδέμ....υπάρχει όμως σοβαρή πιθανότητα να ξαναματάρθει, καθώς σύντομα οι Ουκρανομοντέλες δεν θα χρειάζονται VISA SENGHEN και δεν θα τους πιάνουν τον κώλο για τις διεκολύνσεις... Μόλις γίνει αυτό θα ξανάρθουν μαζικά τα ξανθά μοντελάκια από τα πέριξ χωριουδάκια
...δυστυχώς παίζει μπάλα πιό ανατολικά της Εδέμ....υπάρχει όμως σοβαρή πιθανότητα να ξαναματάρθει, καθώς σύντομα οι Ουκρανομοντέλες δεν θα χρειάζονται VISA SENGHEN και δεν θα τους πιάνουν τον κώλο για τις διεκολύνσεις... Μόλις γίνει αυτό θα ξανάρθουν μαζικά τα ξανθά μοντελάκια από τα πέριξ χωριουδάκια
gia πες μας κανενα ελληνικο προιον :- γιατι εδω σε βλεπω μονο παρλαρεις κριτικες δεν βαζεις ;)Προτιμάτε τα ελληνικά προϊόντα ρε
To ψιλοπαει το γραμμα για ραντεβου με δωρακι στα 70 που της προτεινα, αλλα μου ειπε οτι σημερα πεταει για Ρωμη κ ετσι δεν προλαβα να την συναντησω. Αληθεια η ψεμματα δεν ξερω)εχουμε καμια ινφο για αυτο?