gia πες μας κανενα ελληνικο προιον :-
+ 10000000
gia πες μας κανενα ελληνικο προιον :-
Προτιμάτε τα ελληνικά προϊόντα ρε
κριμα τυπε και φαινεται καλο τεμαχιοTo ψιλοπαει το γραμμα για ραντεβου με δωρακι στα 70 που της προτεινα, αλλα μου ειπε οτι σημερα πεταει για Ρωμη κ ετσι δεν προλαβα να την συναντησω. Αληθεια η ψεμματα δεν ξερω)
Αυτή γαμαει με την μυτη ρε!
Συναντηση χτεσινη με την κυρια. Ευκολη συννενοηση από μαμπα και μου εδωσε το τηλ. Αδυνατη λιγο επιφυλακτικη στη αρχη αλλα μολις δαχτυλιασα λυθηκε. 30αρα μαλλον ρωσσιδα από την προφορα . Φιλαει βαθια , βυζακι ολιγον νερουλο , πεταχτο κολι. 120 ευρω για 1,5 ωρα πλουσια , τα παντα όλα. Αρχικα δεν ηθελε κολαρακι αλλα επεμενα και μετα εδειχνε ότι της αρεσε. Συμμετοχη καλη μονο λιγο πολυλογου. Μου ζητησε να μην δινω τηλ. και να το δινει η ιδια. Σεβαστον .
πες κατευθείαν για δωρακι με κομψό τρόπο κ θα σου τραγουδήσεισε εμένα πάντως δεν απάντησε.....
Συναντηση χτεσινη με την κυρια. Ευκολη συννενοηση από μαμπα και μου εδωσε το τηλ. Αδυνατη λιγο επιφυλακτικη στη αρχη αλλα μολις δαχτυλιασα λυθηκε. 30αρα μαλλον ρωσσιδα από την προφορα . Φιλαει βαθια , βυζακι ολιγον νερουλο , πεταχτο κολι. 120 ευρω για 1,5 ωρα πλουσια , τα παντα όλα. Αρχικα δεν ηθελε κολαρακι αλλα επεμενα και μετα εδειχνε ότι της αρεσε. Συμμετοχη καλη μονο λιγο πολυλογου. Μου ζητησε να μην δινω τηλ. και να το δινει η ιδια. Σεβαστον .
Παιδια δεν τα εδινα 120 γι αυτη. 70 αξιζει πιστευω. Αν τις πουμε ολοι ετσι θα την.ριξει την τιμη. Με 120 γαμας μουναρες
Συμφωνώ στο ότι υπάρχουν και πολλοί αγαπούληδες που χαλάνε την πιάτσα, αλλά ο φίλος είπε 120 για 1 1/2 ώρα χωρίς να κοιτάει ρολόι.
Οπότε... μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα. Σε λίγο θα ζητάμε να μας γαμήσουν τσάμπα... και το επόμενο βήμα θα είναι να ζητάμε να μας πληρώνουν κιόλας.
Εντάξει είπαμε... αλλά με μία λογική παίδες.
Τομ γουσταρε και εκατσε 1,5 ωρα. Το προγραμμα της ειναι 120 για 1 ωρα φουλ! Και μενα εχει τυχη να πληρωσω 100 για μια ωρα και να κατσουμε 4 !! Αλλα μια.φορα γινονται αυτα
Κ εγω της προτεινα 80 απλο κ 100 φουλ (αντι 100 κ 120 που μου ειπε) ..αλλα ηταν ανυποχωρητηΠαιδια δεν τα εδινα 120 γι αυτη. 70 αξιζει πιστευω. Αν τις πουμε ολοι ετσι θα την.ριξει την τιμη. Με 120 γαμας μουναρες
παρτη,ειναι κ στα μέρη μας...αυτή που κάποιος έγραψε οτι την πήρε με 70 για 1,5 ώρα μέχρι 100 την εχω παέι....
και μεταξύ μας ανάμεσα στις δύο, αυτήν την βλέπω πιο τούμπανο αν ειναι να δώσω 100.....