djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
Ιρις - Αντζελα
Τι λες Τώρα!!!
Ιρις - Αντζελα
Επικο διδυμο!!..δεν ξερω εαν ειμαι μεσα, παντως σιγουρα θα το ηθελα)Τι λες Τώρα!!!
ξεκινησε απο τα 100 € αλλα τελικα με 70 + hotel στην γλυφαδα το για μιαμιση ωρα χωρις κωλαρακι!!!!
οχι δεν ειναι της αποκαλυψεις πρεπει να της κανει ο ελληνας ;)Επικο διδυμο!!..δεν ξερω εαν ειμαι μεσα, παντως σιγουρα θα το ηθελα)
Και εσύ ξέρεις ;)
τα εκαψες ολα παπαρα...ΟΛΑ λεμε!!!!!Και εσύ ξέρεις ;)
όπου το πιάσεις είναι
τα εκαψες ολα παπαρα...ΟΛΑ λεμε!!!!!
Αυτη μπορεις και να την καψεις....Ολοι την ξερουν ετσι και αλλιως!Εσύ που το έπιασες???? Δεν μας είπες ακόμα.
Αλλά έτσι είναι... εσύ "πιάνεις" και μετά τουμπεκί μέχρι να βγει και επισήμως στο νήμα. Ούτε με φίλους δεν μοιράζεσαι τα "πιασίματα".
Καλά τα λέω εγώ.... τεσπα.
Οπότε και εγώ πλέον... με αυτό το σκεπτικό. ΔΕΝ θα πω σε κανέναν για το εχθεσινό μουνέτο από το mamba.
Θα το χορτάσω μόνος μου, μέχρι να το πάρετε χαμπάρι.... μερικοί.
ετσι πρεπει να κανεις μην δινης σε κανενα τιποτα καμμια πληροφορια κανε τους πρεζακια στειλτους στον ΟΚΑΝΑΕσύ που το έπιασες???? Δεν μας είπες ακόμα.
Αλλά έτσι είναι... εσύ "πιάνεις" και μετά τουμπεκί μέχρι να βγει και επισήμως στο νήμα. Ούτε με φίλους δεν μοιράζεσαι τα "πιασίματα".
Καλά τα λέω εγώ.... τεσπα.
Οπότε και εγώ πλέον... με αυτό το σκεπτικό. ΔΕΝ θα πω σε κανέναν για το εχθεσινό μουνέτο από το mamba.
Θα το χορτάσω μόνος μου, μέχρι να το πάρετε χαμπάρι.... μερικοί.
Ιρις - Αντζελα
Τα μωρα ειναι απο Ουκρανια ( και μαs εχουν λειψει τρελα ) ο φιλοs ειπε απο Ρωσια ...!!! ;)
Ξαναεμφανιστηκαν ?Τα μωρα ειναι απο Ουκρανια ( και μαs εχουν λειψει τρελα ) ο φιλοs ειπε απο Ρωσια ...!!! ;)
χαχαχαχαχαχα λες και δεν ξερεις!!!!!Ξαναεμφανιστηκαν ?
Δείχνει ότι πέρασε από Ελλάδα αλλά μην βασίζεσαι πολυ σε αυτό που λέει έχει να κάνει με την ip, δεν σημαίνει ότι είναι στο μέρος που γράφειαυτη εδω γιατι μου φανηκε πριν λιγες μερες ελεγε Αθηνα
στη φωτο με προσωπο μοιαζει με αυτην.κολλανε και οι ημερομηνιες..και η αλλη του γκλαμουρ που ηρθανε μαζι εχει και αυτη λογαριασμο..Δείχνει ότι πέρασε από Ελλάδα αλλά μην βασίζεσαι πολυ σε αυτό που λέει έχει να κάνει με την ip, δεν σημαίνει ότι είναι στο μέρος που γράφει