xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Εσύ ξέρεις.... ;)
ξέρω??? ...... καλά αφού το λες εσύ ...
Εσύ ξέρεις.... ;)
poσο παληως πρεπει να εισαι για να το ξερεις το δυδιμο
εγω στο εγραψα πμ αν ειναι βεβαια αυτοΚαι εσύ ξέρεις ;)
ebaleς ena koyiz δεν πρεπει σιγα σιγα να βοηθας εκτος αν περιμενης ενισχυσης να ερθουν οι μεγαλες δυναμεις του νηματοςΚαι εσύ ξέρεις ;)
εύγεξεκινησε απο τα 100 € αλλα τελικα με 70 + hotel στην γλυφαδα το για μιαμιση ωρα χωρις κωλαρακι!!!!
VIP ρε μσν. τζίφος
ξεκινησε απο τα 100 € αλλα τελικα με 70 + hotel στην γλυφαδα το για μιαμιση ωρα χωρις κωλαρακι!!!!
ξεκινησε απο τα 100 € αλλα τελικα με 70 + hotel στην γλυφαδα το για μιαμιση ωρα χωρις κωλαρακι!!!!
Εγω ξερω ?Και εσύ ξέρεις ;)
Εγω ξερω ?
Είναι και λιγο σκυλομουρε !όπου το πιάσεις είναι
Ιρις - Αντζελαebaleς ena koyiz δεν πρεπει σιγα σιγα να βοηθας εκτος αν περιμενης ενισχυσης να ερθουν οι μεγαλες δυναμεις του νηματος
Έχω την εντύπωση ότι τωρα που το έγραψες θα καείμια χαρα! αρα τα 100 πανε στο γραφειακι,ΟΥΣΤ!
τα χουμε ξαναπει για τη λεγαμενη... δεν ειναι κατι καινουριοΈχω την εντύπωση ότι τωρα που το έγραψες θα καεί
τα χουμε ξαναπει για τη λεγαμενη... δεν ειναι κατι καινουριο
Κ καλα κανει! Κ μεις καλα κάνουμε κ της δίνουμε αυτά ακριβώς που της αξίζουνεμένα με ξεκίνησε απο 150 για 2 ώρες......προφανώς αν είναι σε τούρ γραφείου θέλει να κάνει εξτραδάκια για πάρτη της.