Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.422
- Πόντοι
- 2.256
Τοσες μαλακιες εχω πει!πετυχα και ενααυτο δεν το ξέρει ούτε η Ντιορ!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλααααααά.......αααααααάααααααάααααα......
Τοσες μαλακιες εχω πει!πετυχα και ενααυτο δεν το ξέρει ούτε η Ντιορ!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλααααααά.......αααααααάααααααάααααα......
σε ποιο απ'τα 2 απαντας? στο "δεν το ξέρεις" ή στο "καλααααααααά..."Έτσι νομίζεις..
Δεν ξερω ποσες γλωσσες μιλαει το μνπνο!για εσενα μας λεει τα καλύτερά παντοςΈχω χάσει το μέτρημα για το πόσες γλώσσες μιλάει ο φίλος σας..
Δεν ξερω ποσες γλωσσες μιλαει το μνπνο!για εσενα μας λεει τα καλύτερά παντος
Παω στοιχημα πως αυτο το δωματιο ειχε την απολυτα ιδανικη θερμοκρασια και δεν ηταν ουτε στο ελαχιστο σαουνα...Bonjour!
Ναι γεροπιπακια έτσι ειναιΠαω στοιχημα πως αυτο το δωματιο ειχε την απολυτα ιδανικη θερμοκρασια και δεν ηταν ουτε στο ελαχιστο σαουνα...
Η θερμοκρασία ήταν σταθερά 23,5 βαθμοί Κελσίου..Παω στοιχημα πως αυτο το δωματιο ειχε την απολυτα ιδανικη θερμοκρασια και δεν ηταν ουτε στο ελαχιστο σαουνα...
Λοιπόν,λέω να παίξουμε ζώνη,και ένα απαλό pick&roll στην επίθεση. Εσύ τι λες κοριτσάρα
εχει καλο σουτ η Μαλβινα .....θα την σπασει ευκολα την ζωνηΛοιπόν,λέω να παίξουμε ζώνη,και ένα απαλό pick&roll στην επίθεση. Εσύ τι λες κοριτσάρα
και γαμω τις γκομενες!!!!!!!!!!!!!!!! μου φαινεται πολυ πιο καλη αποτι την φορα που συναντηθηκαμε.φτου σου κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!Bonjour!
Νομίζω μια γυναίκα τέτοια δεν αξίζει να την ονοματιζουν "γκόμενα " καλέ μου κύριε. Να σημειωθεί παρακαλώ το Κύριε.....σας μερσω.και γαμω τις γκομενες!!!!!!!!!!!!!!!! μου φαινεται πολυ πιο καλη αποτι την φορα που συναντηθηκαμε.φτου σου κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!
Υποθέτω ό,τι ακούγεται πιο εύηχο στον καθένα..Νομίζω μια γυναίκα τέτοια δεν αξίζει να την ονοματιζουν "γκόμενα " καλέ μου κύριε. Να σημειωθεί παρακαλώ το Κύριε.....σας μερσω.
Ναι ναι ευάερο, ευήλιο κάτι με ευ μπροστάΥποθέτω ό,τι ακούγεται πιο εύηχο στον καθένα..
νομίζω το "Σικάτη κυρία" η "όμορφη δεσποινίς" πιο ωραίο κ δείχνει κάλους τρόπουςΥποθέτω ό,τι ακούγεται πιο εύηχο στον καθένα..
Ανάλογα τι αρέσει στην κάθε μίαΝομίζω μια γυναίκα τέτοια δεν αξίζει να την ονοματιζουν "γκόμενα " καλέ μου κύριε. Να σημειωθεί παρακαλώ το Κύριε.....σας μερσω.
Ανάλογα τι αρέσει στην κάθε μία
Ρώτα
Αλλη προτιμάει το αγάπη μου
Αλλη το μουνάρα μου
Δεν είναι δικό σου θέμα
Και άλλη το "τριανταφυλλάκι μου
Άποψη μου καθαρά φίλτατε τιποτα περισσότεροΑνάλογα τι αρέσει στην κάθε μία
Ρώτα
Αλλη προτιμάει το αγάπη μου
Αλλη το μουνάρα μου
Δεν είναι δικό σου θέμα
Και άλλη το "τριανταφυλλάκι μου πεμπέ"
Όλοι έχουν δικαίωμα στην έκφραση.Τύποι μου είμαι ο πρώτος που τα χώνει για το πως εκφράζονται και τι λένε κάποιοι στα κορίτσια, ο πρώτος ξαναλέω, και προσωπικά δε θα χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη λέξη, ΑΛΛΑ οκ μην το παρακάνουμε κιόλας, στο μπου είμαστε. Γκόμενα είπε ο άνθρωπος δεν έβρισε, μην το χέζουμε...
Αν η ίδια η κοπέλα βέβαια δε θέλει, το λέει. Η ίδια όμως, κι είμαι 100% σίγουρος ότι δεν κωλώνει...
Hello όμορφη