james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.739
- Πόντοι
- 11.645
я сумасшедший...Не-а..
я сумасшедший...Не-а..
Το ξέρουμε @james034, το ξέρουμε..я сумасшедший...
@Xaramofaisя сумасшедший...
Την ξέρεις την απάντηση αλλά θα φάμε καμπάνα με τις ξένες γλώσσες, 2 λέξεις είναι πάντως..για συμπλήρωσε τις τελίτσες στην φράση μου...
νομιζω κανεις λάθος!Την ξέρεις την απάντηση αλλά θα φάμε καμπάνα με τις ξένες γλώσσες, 2 λέξεις είναι πάντως..
Έχω χάσει το μέτρημα για το πόσες γλώσσες μιλάει ο φίλος σας..
σιγά το δύσκολο!Έχω χάσει το μέτρημα για το πόσες γλώσσες μιλάει ο φίλος σας..
Τύπε ο αντισθέ επιτρέπει μόνο ελληνικά και μανδαρίνικα...νομιζω κανεις λάθος!
2 λέξεις ιντίντ...αλλά όχι για μπαν!!!!!
το ξέχασα αυτό!Τύπε ο αντισθέ επιτρέπει μόνο ελληνικά και μανδαρίνικα...
Θα ραδικιάσεις...
Αυτό έπρεπε να το πετάξεις στα αρχαία ελληνικά.. έτσι για τη μαγκιά..το ξέχασα αυτό!
Thanx for reminding me...
Θα σε μάθω εγώ 5-10 ιδεογράμματα και θα είσαι μπέης....το ξέχασα αυτό!
Thanx for reminding me...
ένα δίκιο το'χεις, στο αναγνωρίζω!!!Αυτό έπρεπε να το πετάξεις στα αρχαία ελληνικά.. έτσι για τη μαγκιά..
Μισο λεπτο κουκλα μου! @Xaramofais εσυ ξερεις πως λενε το τζατζικι στα ρωσσικαΈχω χάσει το μέτρημα για το πόσες γλώσσες μιλάει ο φίλος σας..
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε. Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε μας στο 6978...ένα δίκιο το'χεις, στο αναγνωρίζω!!!
ΥΓ: για την ταμπακιέρα (once more) θα πειτε κάτι ωραία μου κυρία ή τα σημαντικά θα τα αφήνετε αναπάντητα μόνιμα?
αυτο δεν το ξέρει ούτε η Ντιορ!!!!!!!Μισο λεπτο κουκλα μου! @Xaramofais εσυ ξερεις πως λενε το τζατζικι στα ρωσσικα
καλααααααά.......αααααααάααααααάααααα......Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε. Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε μας στο 6978...
ChicBonjour!
Έτσι νομίζεις..αυτο δεν το ξέρει ούτε η Ντιορ!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλααααααά.......αααααααάααααααάααααα......
Absolute pin up call girlΚαληνύχτα σε όλους