DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 37.076
Το ξέρουμε @james034, το ξέρουμε..я сумасшедший...![]()
Το ξέρουμε @james034, το ξέρουμε..я сумасшедший...![]()
Την ξέρεις την απάντηση αλλά θα φάμε καμπάνα με τις ξένες γλώσσες, 2 λέξεις είναι πάντως..για συμπλήρωσε τις τελίτσες στην φράση μου...
νομιζω κανεις λάθος!Την ξέρεις την απάντηση αλλά θα φάμε καμπάνα με τις ξένες γλώσσες, 2 λέξεις είναι πάντως..
Έχω χάσει το μέτρημα για το πόσες γλώσσες μιλάει ο φίλος σας..
σιγά το δύσκολο!Έχω χάσει το μέτρημα για το πόσες γλώσσες μιλάει ο φίλος σας..
Τύπε ο αντισθέ επιτρέπει μόνο ελληνικά και μανδαρίνικα...νομιζω κανεις λάθος!
2 λέξεις ιντίντ...αλλά όχι για μπαν!!!!!![]()
το ξέχασα αυτό!Τύπε ο αντισθέ επιτρέπει μόνο ελληνικά και μανδαρίνικα...
Θα ραδικιάσεις...
Αυτό έπρεπε να το πετάξεις στα αρχαία ελληνικά.. έτσι για τη μαγκιά..το ξέχασα αυτό!
Thanx for reminding me...![]()
Θα σε μάθω εγώ 5-10 ιδεογράμματα και θα είσαι μπέης....το ξέχασα αυτό!
Thanx for reminding me...![]()
ένα δίκιο το'χεις, στο αναγνωρίζω!!!Αυτό έπρεπε να το πετάξεις στα αρχαία ελληνικά.. έτσι για τη μαγκιά..
Μισο λεπτο κουκλα μου! @Xaramofais εσυ ξερεις πως λενε το τζατζικι στα ρωσσικαΈχω χάσει το μέτρημα για το πόσες γλώσσες μιλάει ο φίλος σας..
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε. Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε μας στο 6978...ένα δίκιο το'χεις, στο αναγνωρίζω!!!
ΥΓ: για την ταμπακιέρα (once more) θα πειτε κάτι ωραία μου κυρία ή τα σημαντικά θα τα αφήνετε αναπάντητα μόνιμα?![]()
αυτο δεν το ξέρει ούτε η Ντιορ!!!!!!!Μισο λεπτο κουκλα μου! @Xaramofais εσυ ξερεις πως λενε το τζατζικι στα ρωσσικα![]()
καλααααααά.......αααααααάααααααάααααα......Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε. Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε μας στο 6978...
ChicBonjour!
![]()
Έτσι νομίζεις..αυτο δεν το ξέρει ούτε η Ντιορ!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλααααααά.......αααααααάααααααάααααα......![]()
Absolute pin up call girlΚαληνύχτα σε όλους
![]()
Τοσες μαλακιες εχω πει!πετυχα και ενααυτο δεν το ξέρει ούτε η Ντιορ!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλααααααά.......αααααααάααααααάααααα......![]()