SortingHat
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2024
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Υπέροχα πόδια @DiorPoison!Bonjour!
Υπέροχα πόδια @DiorPoison!Bonjour!
Ομορφιές να προσθέσω κάτι.. η γλώσσα δεν είναι κομπρεσέρ και το μ... δεν είναι τουμπερλέκι..
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο..
Κοκκίνισε ο τόποςΟμορφιές να προσθέσω κάτι.. η γλώσσα δεν είναι κομπρεσέρ και το μ... δεν είναι τουμπερλέκι..
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο..
Κοκκίνισε ο τόπος
Για πολύ γλυψιμο, Μαλβίνα μου. Ανυπομονώ να το ξανά φάωΚοκκίνισε ο τόπος
Συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει;Τα λέμε ξανά από βδομάδα..καλό βράδυ
Elaborate ελαφρώς γιατί εμείς είμαστε από επαρχία και δεν τα πιάνουμε εύκολα..Συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει;
ναι ναι...από αυτές είσαι!Elaborate ελαφρώς γιατί εμείς είμαστε από επαρχία και δεν τα πιάνουμε εύκολα..
Από χωριό και εσύ με διαθεσιμότητα 1-2 μέρες την εβδομάδα; Αυξάνονται οι ομοιότητες…Elaborate ελαφρώς γιατί εμείς είμαστε από επαρχία και δεν τα πιάνουμε εύκολα..
Δεν αισθάνομαι υποχρεωμένη να απολογηθώ, αλλά το άδικο, εκ φύσεως, με κατατρώει. Επιλέγω να εργάζομαι όταν είμαι ξεκούραστη και σε καλή διάθεση, γιατί μόνο έτσι μπορώ να αποδώσω σωστά και τίμια. Το να είμαι διαθέσιμη 24/7 δεν εξυπηρετεί κανέναν ουσιαστικά. Πίστεψέ με, εργάζομαι πολύ περισσότερο απ'όσο νομίζεις.Από χωριό και εσύ με διαθεσιμότητα 1-2 μέρες την εβδομάδα; Αυξάνονται οι ομοιότητες…
Μαλβίνα σε θυμάμαι σωστή επαγγελματία. Μην αντιγράφεις τη νέα κολλητούλα.
Επίσης να προσθέσω κάτι άλλο καθώς τέτοια σχόλια με βγάζουν έξω από τα ρούχα μου.Από χωριό και εσύ με διαθεσιμότητα 1-2 μέρες την εβδομάδα; Αυξάνονται οι ομοιότητες…
Μαλβίνα σε θυμάμαι σωστή επαγγελματία. Μην αντιγράφεις τη νέα κολλητούλα.
Οποία θέλει αναρρωτική, call me.Επίσης να προσθέσω κάτι άλλο καθώς τέτοια σχόλια με βγάζουν έξω από τα ρούχα μου.
Οι πελάτες μας ενδιαφέρονται για το πότε θα είμαστε διαθέσιμες, όχι για το γιατί. Ούτε είναι αναγκαίο και ζωτικής σημασίας να εξηγώ αν η παύση πρόκειται για άλλες δουλειές, υποχρεώσεις, οικογένεια, προσωπική ζωή κ.ο.κ.
Το μόνο που θα έπρεπε να απασχολεί έναν πελάτη είναι η διαθεσιμότητά μου και όχι όλα τα παρεμφερή.
Ο,τιδήποτε πέρα από αυτό μάλλον είναι περιέργεια και όχι ενδιαφέρον για ραντεβού στα πλαίσια του επαγγελματικού.
Την επόμενη φορά θα φροντίσουμε όλες να εργαζόμαστε 24/7, πρωί/μεσημέρι/βράδυ, με κρύωμα, χωρίς, να έχουμε πάντα διαθεσιμότητα, να μην έχουμε άλλες δουλειές, σπουδές, χόμπι, προσωπικό χρόνο..να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Κρατήστε κάτι για εσάς, δεν χρειάζεται να τα λέτε όλα μερικές φορές.
Όχι άλλα όπως βλέπεις η Ευελπίδων άνοιξε παράρτημα στο bourdela.. Σύντομα και ο Άρειος πάγος θα στέλνει υποθέσεις με σκοπό να δικάζονται εδώ μέσα..Mnv αρπάζεσαι
Γράψε καμιά φορά "Ζητείται άντρας για σχέση" να δεις πόσοι θα μαζευτούν.
Δεν αισθάνονται όλοι πελάτες.
Αλλά εσύ δεν κάνεις τέτοιες πλάκες ..
Οι άνθρωποι είναι έτσι (παγκοσμίως)Όχι άλλα όπως βλέπεις η Ευελπίδων άνοιξε παράρτημα στο bourdela.. Σύντομα και ο Άρειος πάγος θα στέλνει υποθέσεις με σκοπό να δικάζονται εδώ μέσα..
Πάντα..Οι άνθρωποι είναι έτσι (παγκοσμίως)
και προσπέρασε ..
Ενα θυμούλη τον έχεις πάντως
Μπορεί να κάνω λάθος ..
Το σωστό θα ήταν να γράψει:Mnv αρπάζεσαι
Γράψε καμιά φορά "Ζητείται άντρας για σχέση" να δεις πόσοι θα μαζευτούν.
Δεν αισθάνονται όλοι πελάτες.
Αλλά εσύ δεν κάνεις τέτοιες πλάκες ..