kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.574
- Πόντοι
- 456
αν και καθιστη , μιλησες ορθαΘα έλεγα έχει την αντίστροφη επίδραση αυτό..
αν και καθιστη , μιλησες ορθαΘα έλεγα έχει την αντίστροφη επίδραση αυτό..
Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
Θα έλεγα πως έχεις την προσοχή μου.Θα έλεγα έχει την αντίστροφη επίδραση αυτό..
Κιλακια και μαλακίες.Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
Πριν λίγο γύρισα από το γήπεδο (ναι, από την περιποιημένη τριάρα που έφαγε η Εθνική) σκασμενος. Και... Τσουπ! Βλέπεις αυτή τη φώτο... Τα ξεχνάς όλα!Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
By three methods we may learn wisdom:Το οτι αναφερθηκα σε σενα δεν ειναι λογος να απαντησεις εφοσον δε σε εθιξα/ειπα κατι ανακριβες.Παμε παρακατω
Ολοι εδω μοναχικοι ειμαστε μαν.Αλλοι περισσοτεροι αλλοι λιγοτερο.Αν καποιος ειναι συστηματικα τοξικ τρωει μπαν αργα η γρηγορα, μη σ αγχωνει αυτο.Εχει τους μηχανισμους αυτοκαθαρσης το site γιαυτο εχει αντεξει
Κοιτα μπορεις να σχολιασεις ο,τι θες οσον αφορα το χαρακτηρα αλλου.Αλλα το να σχολιαζεις τις σεξουαλικες προτιμησεις καποιου ετσι υποτιμητικα ακομα και αν το θεωρεις ανωμαλια η ο,τι ειναι εκτος του theme του site.Εδω ειμαστε ολοι αμαρτωλοι και βιτσιοζοι λιγοτερο η περισσοτερο οποτε δεν κρινομαστε.Για χαρακτηρες/συμπεριφορες μιλα οσο θες, για προτιμησεις σεξουαλικες υποτιμητικα οχι δεν ειναι οκ
Καλημέρα και σε σένα όμορφη.Καλημέρα
Καλημέρα, να ρωτήσω κατιτις; Εισθε η νεαρά των φωτογραφιών;;Καλημέρα
Είμαι η δίδυμη αδερφή της..Καλημέρα, να ρωτήσω κατιτις; Εισθε η νεαρά των φωτογραφιών;;
ΩΝΣΓ.....WTF...ΟΛΑ ΜΑΖΙ!!!Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
Είμαι η δίδυμη αδερφή της..
ΟμορφοσογοΕίμαι η δίδυμη αδερφή της..
15 ίδιες έβγαλε ο πατέρας και η μάναΟμορφοσογο
ΗρεμαΩΝΣΓ.....WTF...ΟΛΑ ΜΑΖΙ!!!
Μακραν η καλυτερη σου φωτογραφιαΟύτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
Θεά! ΧαχαχΕίμαι η δίδυμη αδερφή της..
εκπληκτική στάση, φωτογραφία, σώμα, στυλ, μαλί, νύχι, βυζί.... SpeechlessΟύτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
καλουτσικη κι αυτη !!! χαχααΕίμαι η δίδυμη αδερφή της..
Καυλάκι ζωγραφιστόΟύτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..