blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.056
- Πόντοι
- 26.096
Some people see things as they are and say why. I dream things that never were and say why not.why not?
George Bernard Shaw.
Blizardeye, 2024.
Some people see things as they are and say why. I dream things that never were and say why not.why not?
Ειναι αληθεια πως οταν ενας βαζελος στήνεται στα 4 περναμε τελεια. Δεν δηλωσαμε αλλωστε και ποτε παραπονουμενοι.Εκ μέρους των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, σας ευχαριστούμε πολύ, και χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο που έλαμψε επιτέλους η αλήθεια.
Τωρα ψωνισατε απο σβερκο.Vote Zebu for president part 2
σαν να τον εχει πιάσει ηλεκτροσόκ είναιΠου είναι ρε παιδάκι μου επιτέλους
Φοράω αντιολισθητικά τύπε, μη νοιάζεσαι!!Σιγά εσύ σαλιαρη, πρόσεξε μην γλιστρήσεις
Η γνωστή ανεξαρτητη που είναι στο νο 1 στην ψηφοφορία, λέει το αντίθετο!Άσχετο με τη θεματολογία του νήματος αλλά μιας και αναφέρθηκε...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΕΞ
Μονο ΑΕΚ ρε μουνιαΆσχετο με τη θεματολογία του νήματος αλλά μιας και αναφέρθηκε...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΕΞ
Η γνωστή ανεξαρτητη που είναι στο νο 1 στην ψηφοφορία, λέει το αντίθετο!
Μονο ΑΕΚ ρε μουνια
Και μια αλλη ειναι αεκαρα αλλα ειναι σε αλλο μαδομουνιΑΕΚ ήταν και μια άλλη ανεξάρτητη που εμφανίστηκε για λίγο και χάθηκε!
Ας μην σπαμάρουμε άλλο όμως!
Σοβαρά τώρα......;....και κάθεστε ρε και απαντάτε σε κάθε Ορκ;Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από κάποιον που κάνει αναρτήσεις σαν κι αυτή Μεγάλος σεισμός στην Τουρκία - Page 3 - bourdela.com forum ή αυτή Μεγάλος σεισμός στην Τουρκία - Page 3 - bourdela.com forum
Μαζεψου σκιαχτρο που θα μας πεις και μαλακες.Δεν είναι το ίδιο να γράφεις σε ένα τυχαίο νήμα με το να απαντάς στη φωτό που ανέβασε μια κοπέλα λολ
Άμα δεν σας αρέσει πως σας την λέμε μην κάνετε engage δεν είναι και πολύ δύσκολο.
Δεν προσπάθησα να του απαγορεψω την άποψη του, απλά του είπα ότι είναι μαλακας. Και μένα αυτό η άποψη μου δεν έχω δικαίωμα να την έχω?
ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΛΙΑΡΗΣ.@Zebu αγαπητέ...έχεις κι εσύ τα δίκια σου!
Τα χάνεις όμως υποστηρίζοντας έναν τύπο με απαράδεκτο ύφος.
Όχι για τα "κιλάκια"....αλλά για όλα τα υπόλοιπα...εδώ και σε πολλά άλλα threads!!
Το "ύφος" υποδηλώνει χαρακτήρα...ο χαρακτήρας συμπεριφορές....οι συμπεριφορές, αν είναι κακοποιητικές, είναι κατακριτέες και απόλυτα απορριπτέες...αυτές και οι εκφραστές των! Αν εσύ δεν βλέπεις άσχημη συμπεριφορά και λεκτική κακοποίηση, πάω πάσο αλλά κάνεις λάθος (κατά την γνώμη μου πάντα) που τον υποστηρίζεις!!
Όσο για την Άννα, ωραίο είναι που την υποστήριξε...ωραίο είναι που ορισμένα κορίτσια του χώρου δείχνουν αλληλεγγύη μεταξύ τους και υποστηρίζονται, τις τιμά...πολύ καλύτερο απ'το να ξεκατινιάζονται!!!
ΥΓ: από αλληλεγγύη πάσχουμε ως έθνος!!! Μην ξεχνάτε την ιστορία μας...είμεθα έθνος ανάδελφον!!
Make me lollllΜαζεψου σκιαχτρο που θα μας πεις και μαλακες.
ΒΟΥΛΩΝΕ..
Μαλακας είσαι κάθε μέρα η παίρνεις και ρεπό??ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΛΙΑΡΗΣ.
Αλλος ενας σαλιαρης.Μαλακας είσαι κάθε μέρα η παίρνεις και ρεπό??
Ο τρίτος είναι στον πάτο σουΑλλος ενας σαλιαρης.
Παμε για τον τριτο...