DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 37.061
Στο σεξ είναι τρομεροί οι άτιμοι..Το επιασα. Βαζελος μας βγηκες.
Βρες βαζελο να σε παει στο ΟΑΚΑ τοτε. Εσυ θα χασεις. Οι γαβροι ειναι καλυτεροι.
Στο σεξ είναι τρομεροί οι άτιμοι..Το επιασα. Βαζελος μας βγηκες.
Βρες βαζελο να σε παει στο ΟΑΚΑ τοτε. Εσυ θα χασεις. Οι γαβροι ειναι καλυτεροι.
Μαλβινα σορυ απο εμενα τωρα !!Ειπες οτι δεν θελεις να κανεις καταχρηση στο νημα γι αυτο δεν απάντησα αλλα παλι εδω εισαι. Αφου εισαι εδω ας απαντησω.
Της Ιωαννας34 της εχω αραδιασει ενα σωρο ωραια λογια σχετικά με την εμφάνιση της αλλα δεν ηρθες να μου βαλεις χερι οτι ειναι ακομψα τα σχολια μου. Που ειναι παραπανω απο ακομψα. Αλλα εκει εκραξα την πρωτη και δεν αγγιξα καμια απο την 2 θεση και κατω. Επισης, εντελως τυχαια το ακομψο το χαρακτηρίσες οταν καποιος ειπε την γνωμη του για την κολλητη σου την Μαλβινα. Σε καταλαβαινω... υποχρεωσεις ειναι αυτες. Σε εχει στηριξει και αυτη στο νημα σου.
Εσυ βεβαια τωρα θα στηριχτεις στην υποκειμενικοτητα. Αλλο τοσο υποκειμενικο ηταν και το σχολιο του συναγωνιστη.
Αννουλα μην του δινεις βαση.....ξερει τι κανει και τι γραφει ο τυπος......εχει τον σκοπο του !!!!!!Θες ντε και καλά να με εκνευρισεις? Που να ξέρω εγώ τι σχόλια γράφεις στο νήμα της Ιωάννας? Πρέπει να παρακολουθω τα νήματα όλων των κοριτσιών για να προλάβω να μιλήσω αν κάποιος τις προσβάλει? Τι σκατα με νοιάζει εμένα αν η Ιωάννα είναι πρώτη? Που κολλάει? Τι obsession έχεις φάει με αυτό το θέμα?
Ναι στη Μαλβίνα έχω αδυναμία σαν άνθρωπο, η μήπως απαγορεύεται να δημιουργούμε φιλίες μεταξύ μας?? Αν νομίζεις ότι συμβαίνει κάτι συναλλαγματικά εδώ you're probably projecting. Σχολίασα επειδή το είδα και το είδα γιατί ακολουθώ το νήμα και ακολουθω το νήμα γιατί συμπαθώ τη Μαλβίνα και γουστάρω να τη διαβάζω, απορίες?
Στο σεξ είναι τρομεροί οι άτιμοι..
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχα....Εκ μέρους των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, σας ευχαριστούμε πολύ, και χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο που έλαμψε επιτέλους η αλήθεια.![]()
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχα....
Some people see things as they are and say why. I dream things that never were and say why not.why not?
Ειναι αληθεια πως οταν ενας βαζελος στήνεται στα 4 περναμε τελεια. Δεν δηλωσαμε αλλωστε και ποτε παραπονουμενοι.Εκ μέρους των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, σας ευχαριστούμε πολύ, και χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο που έλαμψε επιτέλους η αλήθεια.![]()
Τωρα ψωνισατε απο σβερκο.Vote Zebu for president part 2
σαν να τον εχει πιάσει ηλεκτροσόκ είναιΠου είναι ρε παιδάκι μου επιτέλους
![]()
Φοράω αντιολισθητικά τύπε, μη νοιάζεσαι!!Σιγά εσύ σαλιαρη, πρόσεξε μην γλιστρήσεις
Η γνωστή ανεξαρτητη που είναι στο νο 1 στην ψηφοφορία, λέει το αντίθετο!Άσχετο με τη θεματολογία του νήματος αλλά μιας και αναφέρθηκε...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΕΞ
![]()
Μονο ΑΕΚ ρε μουνιαΆσχετο με τη θεματολογία του νήματος αλλά μιας και αναφέρθηκε...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΕΞ
![]()
Η γνωστή ανεξαρτητη που είναι στο νο 1 στην ψηφοφορία, λέει το αντίθετο!![]()
Μονο ΑΕΚ ρε μουνια![]()
Και μια αλλη ειναι αεκαρα αλλα ειναι σε αλλο μαδομουνιΑΕΚ ήταν και μια άλλη ανεξάρτητη που εμφανίστηκε για λίγο και χάθηκε!
Ας μην σπαμάρουμε άλλο όμως!
![]()