james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.800
- Πόντοι
- 10.395
σωστό!που θα γινουν τα εγκαινια???
να μαζευτούμε, νααααα......γαμήσετε!!!!!
σωστό!που θα γινουν τα εγκαινια???
Στα κεντρικά του ΟΗΕ..που θα γινουν τα εγκαινια???
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!Στα κεντρικά του ΟΗΕ..
Εχει και give awayΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!
εχω παει να ξερεις.......Στα κεντρικά του ΟΗΕ..
Κάποια στιγμή κοντά στις γιορτές θα κάνω ένα giveaway τις δύο ώρες 150€. Όποιος ενδιαφέρεται...Εχει και give away
εγώ....ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΜΑΙ!Κάποια στιγμή κοντά στις γιορτές θα κάνω ένα giveaway τις δύο ώρες 150€. Όποιος ενδιαφέρεται...
Α δική σου η φωτογραφία..?εχω παει να ξερεις.......
Άρα είστε εκτός giveaway..εγώ....ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΜΑΙ!
Ρε μλκ.., παω να κάνω λίγο καμάκι στο κορίτσι, και πετάς έναν ΟΗΕ και με γαμας! Πως να σε ανταγωνιστώ;;;εχω παει να ξερεις.......
Ναι μάλιστα, ΕΙΜΑΣΤΕ!!Άρα είστε εκτός giveaway..
παλια που ειχαμε ορεξη!!!!!!!!!!!!!!Α δική σου η φωτογραφία..?
ΕννοείταιΚάποια στιγμή κοντά στις γιορτές θα κάνω ένα giveaway τις δύο ώρες 150€. Όποιος ενδιαφέρεται...
δεν ψαρωνει απο αυτα η Μαλβιναρα.....Ρε μλκ.., παω να κάνω λίγο καμάκι στο κορίτσι, και πετάς έναν ΟΗΕ και με γαμας! Πως να σε ανταγωνιστώ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι μάλιστα, ΕΙΜΑΣΤΕ!!
ΥΓ: δεν ενδιαφέρεσαι να μαθεις γιατί δεν ενδιαφέρομαι ???
Σε φαση εξωστρεφειας διαπιστωνω, εκπληξηΑύριο εγκαινιάζουμε τα καινούρια εσώρουχα και κενά ξανά από Δευτέρα, φιλάκια.
Εγώ θέλω 4 ώρες μπορώ??Κάποια στιγμή κοντά στις γιορτές θα κάνω ένα giveaway τις δύο ώρες 150€. Όποιος ενδιαφέρεται...
Kai ζακετούλα έβαλαΖακετούλα έβαλες εσύ? Μη σκας για εμένα..
Δώσε περισσότερες πληροφορίεςΚάποια στιγμή κοντά στις γιορτές θα κάνω ένα giveaway τις δύο ώρες 150€. Όποιος ενδιαφέρεται...
Μας ρωτάς αν μπορούμε να αντέξουμε δυο ώρες??? Τα εμφράγματα θερίζουν...Κάποια στιγμή κοντά στις γιορτές θα κάνω ένα giveaway τις δύο ώρες 150€. Όποιος ενδιαφέρεται...