πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.007
- Πόντοι
- 12.056
καλως τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα......
καλως τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα......
απίθανη ΑρμονίαΚαλημέρα
θα μας βαλει χερι το κοριτσι.....αλλα αυτη η ταινια ειναι για πολλα οσκαρ !!!!!!!
Τι καλύτερο να στο παίζει γυναίκα ντεμεκ αφεντικόθα μας βαλει χερι το κοριτσι.....αλλα αυτη η ταινια ειναι για πολλα οσκαρ !!!!!!!
ο μονολογος του Κιμωνα ολα τα λευτα...χαχαχαχΤι καλύτερο να στο παίζει γυναίκα ντεμεκ αφεντικό
Έβαλες φωτό και βγήκε ο ήλιος.... τυχαίο???Καλημέρα
Καλή Κυριακή.Καλή Κυριακή !
Πάντα..!Αφήνεις και κάποια πράγματα στη φαντασία
Τύραννεεεε!!!Πάντα..!
Με λιγα λογια το τελειο , το ιδανικο και το ιδεωδεςΚαλημέρα
Σάκη μίλα μου...Με λιγα λογια το τελειο , το ιδανικο και το ιδεωδες
φφφφφφφφφφφφφφφφφ............Καλησπέρα σε όλους, έμειναν λίγα κενά για Τετάρτη, μετά ξανά μαζί από αρχές Νοεμβρίου. Φιλιά.
Καλησπέρα σε όλους, έμειναν λίγα κενά για Τετάρτη, μετά ξανά μαζί από αρχές Νοεμβρίου. Φιλιά.
Καλησπέρα σε όλους, έμειναν λίγα κενά για Τετάρτη, μετά ξανά μαζί από αρχές Νοεμβρίου. Φιλιά.
Να προσέχετε με την Κυρία. Πλούσιο το ταπεραμέντο της στον βιασμό του ανδρικού μυαλού...Καλησπέρα σε όλους, έμειναν λίγα κενά για Τετάρτη, μετά ξανά μαζί από αρχές Νοεμβρίου. Φιλιά.
και μαζί σου;Αγαπητοί μου θα το γράψω ξανά..
Καλό θα ήταν να μην παίρνουμε διαζύγιο με την ΕΥΔΑΠ και να κάνουμε κανονικά το μπανάκι μας έτσι?
Στέρεψε η Υλίκη μάνα μου για αυτό κάνουν οικονομία.....Αγαπητοί μου θα το γράψω ξανά..
Καλό θα ήταν να μην παίρνουμε διαζύγιο με την ΕΥΔΑΠ και να κάνουμε κανονικά το μπανάκι μας έτσι?