πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.929
- Πόντοι
- 12.056
καλως τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα......
καλως τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα......
απίθανη ΑρμονίαΚαλημέρα
![]()
θα μας βαλει χερι το κοριτσι.....αλλα αυτη η ταινια ειναι για πολλα οσκαρ !!!!!!!
Τι καλύτερο να στο παίζει γυναίκα ντεμεκ αφεντικόθα μας βαλει χερι το κοριτσι.....αλλα αυτη η ταινια ειναι για πολλα οσκαρ !!!!!!!
ο μονολογος του Κιμωνα ολα τα λευτα...χαχαχαχΤι καλύτερο να στο παίζει γυναίκα ντεμεκ αφεντικό
Έβαλες φωτό και βγήκε ο ήλιος.... τυχαίο???Καλημέρα
![]()
Καλή Κυριακή.Καλή Κυριακή !
Πάντα..!Αφήνεις και κάποια πράγματα στη φαντασία![]()
Τύραννεεεε!!!Πάντα..!
Με λιγα λογια το τελειο , το ιδανικο και το ιδεωδεςΚαλημέρα
![]()
Σάκη μίλα μου...Με λιγα λογια το τελειο , το ιδανικο και το ιδεωδες
![]()
φφφφφφφφφφφφφφφφφ............Καλησπέρα σε όλους, έμειναν λίγα κενά για Τετάρτη, μετά ξανά μαζί από αρχές Νοεμβρίου. Φιλιά.
![]()
Καλησπέρα σε όλους, έμειναν λίγα κενά για Τετάρτη, μετά ξανά μαζί από αρχές Νοεμβρίου. Φιλιά.
![]()
Καλησπέρα σε όλους, έμειναν λίγα κενά για Τετάρτη, μετά ξανά μαζί από αρχές Νοεμβρίου. Φιλιά.
![]()
Να προσέχετε με την Κυρία. Πλούσιο το ταπεραμέντο της στον βιασμό του ανδρικού μυαλού...Καλησπέρα σε όλους, έμειναν λίγα κενά για Τετάρτη, μετά ξανά μαζί από αρχές Νοεμβρίου. Φιλιά.
![]()
και μαζί σου;Αγαπητοί μου θα το γράψω ξανά..
Καλό θα ήταν να μην παίρνουμε διαζύγιο με την ΕΥΔΑΠ και να κάνουμε κανονικά το μπανάκι μας έτσι?![]()
Στέρεψε η Υλίκη μάνα μου για αυτό κάνουν οικονομία.....Αγαπητοί μου θα το γράψω ξανά..
Καλό θα ήταν να μην παίρνουμε διαζύγιο με την ΕΥΔΑΠ και να κάνουμε κανονικά το μπανάκι μας έτσι?![]()