Καλησπέρα σε ολα τα μέλη και τους επισκέπτες του forum.
Χρωστάω μια κριτική για την κοπέλα που κατάφερε να με τελειώσει 2 φορές σε ενα ραντεβού.
Οταν ήρθε καθίσαμε λίγο και εξαιτίας της έντονης διάθεσης που είχα , ξεκινήσαμε το ραντεβού. Δεν την άφησα ούτε ενα τσιγάρο να κάνει.
Η Συνάντηση έγινε αρχές Σεπτεμβρίου.
Πηγαίνουμε στο δωμάτιο , την γδύνω και ξεκινάω ενα στοματικό σεξ που στόχο είχε να την τελειώσω. Πιστεύω οτι τα κατάφερα. Δεν υπάρχει κάποια ατέλεια στο κορμί της. Μπορείς να ολοκληρώσεις στο δευτερόλεπτο.
Η Μαλβίνα ξεκινάει το στοματικό σεξ. Έντονο και βαθύ. Λίγο πριν τελειώσω , σταματάω και τοποθετώ προφυλακτικό.
Πρώτη στάση : ήρθε απο πάνω μου. Έδειξε ποιος απο τους δυο μας, έχει τον έλεγχο. Έντονες κινήσεις του σωματος. Οχι συνηθισμένες. Υπήρχε και κυκλικός ρυθμός του κορμιού της , πράγμα που επιβεβαιώνει τον άψογο επαγγελματισμό της.
Αλλάγη στάσεως .. Ιεραποστολικό.. μόνο το πρόσωπο της να δεις και τις εκφράσεις που παίρνει, μπορείς άνετα να μην κρατηθείς.
Ακολούθησε στα τέσσερα μια έντονη σεξουαλική ορμή και απο τους δυο μας. Η πλάτη της.. τα μαλλιά της.. τα πόδια της.. ολο αυτό το σύνολο..σε συνδιασμό με το σεξ που κάνεις, σε οδηγούν σε έντονες ορμές που μέσα απο αυτές νιώθεις οτι υπάρχεις.
Το πρώτο τελείωμα ήρθε με στοματικό σεξ.
Ενω είχαμε ώρα η Μαλβίνα δεν κάθισε να περάσει ο χρόνος μέσα απο συζήτηση.
Ξεκίνησε το στοματικό σεξ.. γλειψίματα.. αγγίγματα σε ολο το κορμί μου.
Τοποθέτηση προφυλακτικού και διεισδυση στα πλάγια.
Έντονες κινήσεις. Είχα ιδρώσει..
Η κοπέλα , επιβλητικά μου βγάζει το προφυλακτικο και ξεκινάει για άλλη μια φορά στοματικό σεξ.
Τελείωσα μέσα απο αυτό που έβλεπα.
Μαλβίνα σε ευχαριστώ και λυπάμαι που λόγω ορμών δεν σε άφησα οταν μπήκε να κάνεις ενα τσιγάρο.
Οι Ζαρτιέρες μου θολώσανε το μυαλό.