Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 30.732
- Πόντοι
- 11.146
....να φερω κ χοντρο αλατι να ριχνουμε μετα πανω?!?!?!Νυχάκι κοντό όχι πολύ μακρυά και μπροστά μυτερό να σκίζει σάρκες
....να φερω κ χοντρο αλατι να ριχνουμε μετα πανω?!?!?!Νυχάκι κοντό όχι πολύ μακρυά και μπροστά μυτερό να σκίζει σάρκες
Προσβαλλεις μια κοπέλα ; παντελονια φορας ;Δεν δέχτηκες τίποτα διότι έχεις υπεροψία. Με κατηγορείς ότι σε προσέβαλα, άτοπο. Μετά ότι γνωρίζεις -φυσικά- τα πάντα. Μετά μου πέταξες μια ανοησία διπλωματική εμφανώς νευριασμενη. Άστο, είναι σα να μιλάω σε τοίχο. Θα μου μάθεις εσύ κουλτούρα, στα εικοσιπέντε σου. Έλα σε παρακαλώ... νήπιο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιάσε κόκκινο..
...και εγω για τα popcorn αλλα τα εφαγε ολα ο @Blue LanterΆντε πάλι τα ίδια.
Συνεχίστε, εγώ για τα σχόλια ήρθα.
Αμεεεεεε....να φερω κ χοντρο αλατι να ριχνουμε μετα πανω?!?!?!
Ε αφού μείναμε στον άσο τι να κάνουμε…;...και εγω για τα popcorn αλλα τα εφαγε ολα ο @Blue Lanter
....'νταξ' ρε μαγκα μου ειπαμε να φας αλλα εσυ το παραγαμησες! Δεν αφησες τιποτα για τους υπολοιπουςΕ αφού μείναμε στον άσο τι να κάνουμε…;
Προσπαθω να θυμηθω που το εχω ξαναδει και αν το ξαναδει γενικα (αυτο το πορτετο) και δεν θυμαμαι
Εσείς "τρωτε" το κορίτσι, ας φάω κι εγώ popcorn παρακολουθώντας τα υπόλοιπα....'νταξ' ρε μαγκα μου ειπαμε να φας αλλα εσυ το παραγαμησες! Δεν αφησες τιποτα για τους υπολοιπους
Προσπαθω να θυμηθω που το εχω ξαναδει και αν το ξαναδει γενικα (αυτο το πορτετο) και δεν θυμαμαι
Περαστικά σου....Καλησπέρας Σας.
Συνάντηση σήμερα με την Μαλβίνα.
2 ωρες ραντεβού
Μου εκανε την πλάτη κοκκινη απο τις χαρακιές και την καύλα της.
Ευχαριστώ πολύ.
Σας χαιρετώ.
Φέρε ένα και για μένα.....εν'τω μεταξυ ασχετο, απο πισω παιζει ο γιουτιουμπης τυχαιες επιλογες και μολις τωρα εβαλε αυτο
Αφησα τον καφε και εριξα ρουμι κ παγο στο γυαλι.......
Καλησπέρα Μαλβίνα.
ναι αλλα μονο για την Μαλβιναρα(ετσι να το διαβαζουν και να κραζουν μερικοι μερικοι)....Άκουσα δανεικά?????Εγώ εγω τα θέλω και αγύριστα κιόλας
Έτσι όπως μου την στήσανε τραβιέται πολύ να ξέρεις...μαγκα μου η 15αρα Havana δν ειναι για χορταση!!!!
Αμα θες να γινεις κροκοδειλος πιες εδω.....