Ήταν ειρωνεία που δε πέρασε. Κράτα τα τριαντάφυλλα για τα παιδιά πιο πάνω... ρώτησες, σου απάντησα. Η Ρωσία έχει περάσει καταραμένη φτώχεια και η πλειοψηφία γυναικών ζει για την επιβίωση, αυτό συνεπάγεται ψυχρότητα στις αποφάσεις και μια τάση προς το "εγω". Επίσης υπάρχει έντονα στην κουλτούρα το δαχτυλίδι, ο γάμος και το παιδί, με τον άντρα να έχει ρόλο "όλα τα βάρη σε μένα" ενώ η αγαπητικη του λιμαρει τα νύχια της. Τελοσπάντων.
Η βία γεννάει βία. Δεν θέλω να επεκταθώ στο ιστορικό κομμάτι του θέματος γιατί προφανώς είναι ένας λαός ταλαιπωρημένος από κάθε άποψη και εδώ συμφωνούμε, δίχως να επιθυμώ να επεκταθώ ξαναλέω.
Η κουλτούρα μας εκεί πάνω είναι διαμορφωμένη με τρόπο πολύ συγκεκριμένο έτσι ώστε και οι δύο να δέχονται κάποιους ρόλους και ο καθένας να εξυπηρετεί τους δικούς του σκοπούς.
Είναι ένα μοτίβο που εφαρμόζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια και είναι ενσωματωμένο στην κοινωνία λειτουργώντας αρκετές φορές εύρυθμα, παραδόξως κατακριτέο είναι από οποιονδήποτε άλλο, πέρα από τους ανθρώπους της ίδιας της χώρας.
Εάν ωστόσο θεωρείς ότι έχω όρεξη να ειρωνεύομαι έναν άγνωστο στο internet, τότε προφανώς δεν υπάρχει καμία ουσία στην συνέχιση της συζήτησης.
Λιγότερη κακία να είχε ο κόσμος..