DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 22.591
Καλησπέρα στους γκρινιάρηδες..
Εγώ μια φωτό μπήκα να ανεβάσω και λέω τι γίνεται..
....τ'σι πουτανας γινεται μανα'μΚαλησπέρα στους γκρινιάρηδες..
ανέβασέ την, όμορφη...Καλησπέρα στους γκρινιάρηδες..
με κωλο!οχι για εμενα,για εναν φιλο μου ειναιΚαλησπέρα στους γκρινιάρηδες..
Πιάσε κόκκινο..με κωλο!οχι για εμενα,για εναν φιλο μου ειναι
Soon......very soon
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιάσε κόκκινο..
του αρεσε πολυ μου ειπε να σου πω!
Πιάσε κόκκινο..
Αρχίσαμε πάλι... Θέλω να δω αν στο επόμενο ραντεβού θυμηθείς αυτό που δώσαμε χέρι....
Πιάσε κόκκινο..
Σωστός. Κάθε κοπέλα που έχει νήμα και ζητά απο τον @antisthenis να της ανοίξει καρτέλα , θα πρέπει να ανοίγει και ταυτόχρονα να χαρακτηρίζεται call-girl (όπως η malvina).Θα τα γράψω όσο πιο γρήγορα μπορω
Αν κάνει κάποιος ένα απλό ψάξιμο σε διάφορα νήματα θα καταλάβει τι αξίζει κάθε κοπέλα..
Μέσα στα λόγια που γράφει ο κάθε ένας υπάρχουν και στοιχεία χιούμορ... Οποίος δεν τα καταλαβαίνει πρόβλημα του...
Όσο για τις κριτικές δεν ξέρουμε τον λόγο που δεν ανοίγουν στις ανεξάρτητες νέες κοπέλες καρτέλα...
Επίσης εδώ και καιρό βλέπουμε ότι ανεβαίνουν πολύ συγκεκριμένες κριτικές και μάλιστα από συγκεκριμένα άτομα και κριτικές για συγκεκριμένες κοπέλες ανεβαίνουν μια στο τόσο...
Και υπάρχει και ο πόλεμος στα νήματα προς τις κοπέλες... Και μάλιστα τα άτομα που κάνουν τον πόλεμο σε προτρέπουμε στα γραφεία όπου δίνεις στο τέλος πιο πολλά χρήματα για ένα ραντεβού!!!
Οποίος δεν γουστάρει την Μαλβίνα η άλλη ανεξάρτητη κοπέλα μπορεί Απλά να κοιτάει μόνο τα γραφεία και να μην μας πριζουν τα αρχίδια κάθε τόσο..
Και τέλος εμείς οι '' αγαπουληδες'' έχουμε ΈΝΑ ΜΌΝΟ ΠΡΟΦΊΛ... και πιστεύω ότι και δείχνουμε αλλά και έχουμε τον σεβασμό των κοριτσιών....
Υ.Γ Αν σας ζητήσουμε δανεικά ποτέ να μην μας δώσετε...
Υ. Γ2 θα σαλιαριζουμε με οποία κοπέλα θέλουμε γιατί γουστάρουμε να μας τα τρώνε...
Στό εφτιαξα λίγο, κατά τα λοιπά +1 και από μέναΥ. Γ2 θα σαλιαριζουμε με οποία κοπέλα θέλουμε γιατί γουστάρουμε ναμας τα τρώνε...τα τρώμε μαζί τους....
το φτιαχνω αμεσως...Στό εφτιαξα λίγο, κατά τα λοιπά +1 και από μένα
καύλα...
Πιάσε κόκκινο..
Το κρατάω για τη στιγμή που θα ειδωθούμε…
Πιάσε κόκκινο..
εισαι καλη!!!!
Πιάσε κόκκινο..
Συμφωνω απόλυτα σε όλα όσα έγραψες φίλε μου. Όσοι δεν τους απαντούν τα κοριτσια να σκεφτούν γιατί γίνεται αυτό. Προφανώς κάτι θα ξέρουν τα κορίτσια. Τόσες επιλογές υπάρχουν. Και επιπλέον ο καθένας τα τρώει με οποία θέλει. Βέβαια αυτό με τις κριτικές έχει παραγινει. Κάθε μέρα βλέπεις από τα ίδια άτομα και μπορεί μέσα στην ημέρα να έχουν εγκρίνει από το ίδιο άτομο 6-7 κριτικές.Θα τα γράψω όσο πιο γρήγορα μπορω
Αν κάνει κάποιος ένα απλό ψάξιμο σε διάφορα νήματα θα καταλάβει τι αξίζει κάθε κοπέλα..
Μέσα στα λόγια που γράφει ο κάθε ένας υπάρχουν και στοιχεία χιούμορ... Οποίος δεν τα καταλαβαίνει πρόβλημα του...
Όσο για τις κριτικές δεν ξέρουμε τον λόγο που δεν ανοίγουν στις ανεξάρτητες νέες κοπέλες καρτέλα...
Επίσης εδώ και καιρό βλέπουμε ότι ανεβαίνουν πολύ συγκεκριμένες κριτικές και μάλιστα από συγκεκριμένα άτομα και κριτικές για συγκεκριμένες κοπέλες ανεβαίνουν μια στο τόσο...
Και υπάρχει και ο πόλεμος στα νήματα προς τις κοπέλες... Και μάλιστα τα άτομα που κάνουν τον πόλεμο σε προτρέπουνε στα γραφεία όπου δίνεις στο τέλος πιο πολλά χρήματα για ένα ραντεβού!!!
Οποίος δεν γουστάρει την Μαλβίνα η άλλη ανεξάρτητη κοπέλα μπορεί Απλά να κοιτάει μόνο τα γραφεία και να μην μας πριζουν τα αρχίδια κάθε τόσο..
Και τέλος εμείς οι '' αγαπουληδες'' έχουμε ΈΝΑ ΜΌΝΟ ΠΡΟΦΊΛ... και πιστεύω ότι και δείχνουμε αλλά και έχουμε τον σεβασμό των κοριτσιών....
Υ.Γ Αν σας ζητήσουμε δανεικά ποτέ να μην μας δώσετε...
Υ. Γ2 θα σαλιαριζουμε με οποία κοπέλα θέλουμε γιατί γουστάρουμε να τα τρωμε μαζι τους !!!
τσαμπα χαλας τα ωραια σου νυχακια....!!!!!!!Να πω ξανά ότι όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στο "Σχετικά" στο προφίλ μου.
Όπως πάντα θηλυκή, αισθησιακή… και απολύτως ελκυστική!!!
Πιάσε κόκκινο..
Θέλω ιδέες για νύχια..τσαμπα χαλας τα ωραια σου νυχακια....!!!!!!!