dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.318
- Πόντοι
- 22.886
Επιτρέπεται να ρίξουμε μέσα και λίγη водка γιατρέ ?Βράσε χαμομηλάκι και προσοχή στο τι τρως..
Επιτρέπεται να ρίξουμε μέσα και λίγη водка γιατρέ ?Βράσε χαμομηλάκι και προσοχή στο τι τρως..
Περιμένουμε να περάσουν οι μέρες να σας συναντήσουμε!!!Καλησπέρα σε όλους, πως περάσατε αυτές τις ημέρες?
Καλησπέρα σε όλους, πως περάσατε αυτές τις ημέρες?
Λιγουρεύομαι ένα λικέρ καφέ τώρα, άσε με..Επιτρέπεται να ρίξουμε μέσα και λίγη водка γιατρέ ?
Μόλις γυρίσω κοκτέιλ οπωσδήποτεΚαλησπέρα σε όλους, πως περάσατε αυτές τις ημέρες?
Θέλετε παρέα κορίτσια?Μόλις γυρίσω κοκτέιλ οπωσδήποτε
κάνουμε φούσκες με τα σάλια μας και ετοιμάζουμε θρεντ "ανεξάρτητες call girls στο Γαλαξίδι"Καλησπέρα σε όλους, πως περάσατε αυτές τις ημέρες?
Πολύ όμορφα! Ανυπομονώ να γυρίσω...Καλησπέρα σε όλους, πως περάσατε αυτές τις ημέρες?
Τις μετράω ανάποδα σαν φανταρακι !!! Αλλά τώρα δεν περιμένω την απόλυση .... 12 και σήμερα!!!Καλησπέρα σε όλους, πως περάσατε αυτές τις ημέρες?
Τον βλέπω τον @pastelios να μου κάνει κανένα Σινούκ με τόσες ημέρες που περιμένει, μέσα στα νεύρα θα είναι..Τις μετράω ανάποδα σαν φανταρακι !!! Αλλά τώρα δεν περιμένω την απόλυση .... 12 και σήμερα!!!
Κλεισμένοι σπιτι με διαταραχές στο στομάχι κατα τα άλλα
Πολύ γλυκό το λικέρ.....Λιγουρεύομαι ένα λικέρ καφέ τώρα, άσε με..
Τον βλέπω τον @pastelios να μου κάνει κανένα Σινούκ με τόσες ημέρες που περιμένει, μέσα στα νεύρα θα είναι..
Θα γίνει χαμόςΤον βλέπω τον @pastelios να μου κάνει κανένα Σινούκ με τόσες ημέρες που περιμένει, μέσα στα νεύρα θα είναι..
Δείχνω πάντα σεβασμό στον άνθρωπο που έχω απέναντι μου!!! Και ας έχω να... Από τις 19 Ιουλίου.... Υπογλώσσια ίσως χρειαστούν!!!Τον βλέπω τον @pastelios να μου κάνει κανένα Σινούκ με τόσες ημέρες που περιμένει, μέσα στα νεύρα θα είναι..
Ωχχχ. ΩωχχχχχΔείχνω πάντα σεβασμό στον άνθρωπο που έχω απέναντι μου!!! Και ας έχω να... Από τις 19 Ιουλίου.... Υπογλώσσια ίσως χρειαστούν!!!
Ναι ρε είμαι καλό παιδί μην κοιτάς που γράφω μαλακιες... ΧαχαχαχαΩχχχ. Ωωχχχχχ
Τι υπέροχο πλάσμα που είσαι ρε Μαλβίνα. Τυχεροί όσοι σε συναντούν.Καλό βράδυ..
Σε περιμένω τότε κι εσένα..Τι υπέροχο πλάσμα που είσαι ρε Μαλβίνα. Τυχεροί όσοι σε συναντούν.
Εσύ με τόσες συναντήσεις που έχεις κάνει με τον κοριτσαρο πρέπει να είσαι από τους πολύ τυχερούς.Κυρία κυρία εγώ εγώ????