Tekilass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.956
- Πόντοι
- 486
Κλεισμένοι σπιτι με διαταραχές στο στομάχικατα τα άλλα
Πολύ γλυκό το λικέρ.....Λιγουρεύομαι ένα λικέρ καφέ τώρα, άσε με..
Κλεισμένοι σπιτι με διαταραχές στο στομάχικατα τα άλλα
Πολύ γλυκό το λικέρ.....Λιγουρεύομαι ένα λικέρ καφέ τώρα, άσε με..
Τον βλέπω τον @pastelios να μου κάνει κανένα Σινούκ με τόσες ημέρες που περιμένει, μέσα στα νεύρα θα είναι..
Θα γίνει χαμόςΤον βλέπω τον @pastelios να μου κάνει κανένα Σινούκ με τόσες ημέρες που περιμένει, μέσα στα νεύρα θα είναι..
Δείχνω πάντα σεβασμό στον άνθρωπο που έχω απέναντι μου!!! Και ας έχω να... Από τις 19 Ιουλίου.... Υπογλώσσια ίσως χρειαστούν!!!Τον βλέπω τον @pastelios να μου κάνει κανένα Σινούκ με τόσες ημέρες που περιμένει, μέσα στα νεύρα θα είναι..
Ωχχχ. ΩωχχχχχΔείχνω πάντα σεβασμό στον άνθρωπο που έχω απέναντι μου!!! Και ας έχω να... Από τις 19 Ιουλίου.... Υπογλώσσια ίσως χρειαστούν!!!![]()
Ναι ρε είμαι καλό παιδί μην κοιτάς που γράφω μαλακιες... ΧαχαχαχαΩχχχ. Ωωχχχχχ
Τι υπέροχο πλάσμα που είσαι ρε Μαλβίνα. Τυχεροί όσοι σε συναντούν.Καλό βράδυ..
![]()
Σε περιμένω τότε κι εσένα..Τι υπέροχο πλάσμα που είσαι ρε Μαλβίνα. Τυχεροί όσοι σε συναντούν.
Εσύ με τόσες συναντήσεις που έχεις κάνει με τον κοριτσαρο πρέπει να είσαι από τους πολύ τυχερούς.Κυρία κυρία εγώ εγώ????![]()
Η Ομορφιά των Λουλουδιών συμβολίζει την Ομορφιά της Ψυχής και του Χαρακτήρα σου. Για εξωτερική εμφάνιση .. τα έχουμε πει.. Το Κόκκινο είναι αυτό το χρώμα, που αντιπροσωπεύει την ένταση που νιώθουμε όλοι μας, με ενα σου μόνο άγγιγμα.Καλό βράδυ..
![]()
Δεν μετράει η ποσότητα....μόνο η ποιότηταΕσύ με τόσες συναντήσεις που έχεις κάνει με τον κοριτσαρο πρέπει να είσαι από τους πολύ τυχερούς.
Πωπω τι είπε ο ποιητής διανοούμενος @Panos 1978Η Ομορφιά των Λουλουδιών συμβολίζει την Ομορφιά της Ψυχής και του Χαρακτήρα σου. Για εξωτερική εμφάνιση .. τα έχουμε πει.. Το Κόκκινο είναι αυτό το χρώμα, που συμβολίζει την ένταση που νιώθουμε όλοι μας, με ενα σου μόνο άγγιγμα.
ΩΝΣΓΗ Ομορφιά των Λουλουδιών συμβολίζει την Ομορφιά της Ψυχής και του Χαρακτήρα σου. Για εξωτερική εμφάνιση .. τα έχουμε πει.. Το Κόκκινο είναι αυτό το χρώμα, που αντιπροσωπεύει την ένταση που νιώθουμε όλοι μας, με ενα σου μόνο άγγιγμα.
Mε τόση ποσότητα όπως των ραντεβού έχεις και την ανάλογη ποιότητα και αυτό είναι δεδομένο.Δεν μετράει η ποσότητα....μόνο η ποιότητα
Όχι πάντα φίλε μου υπάρχουν πολλοί παράγοντεςMε τόση ποσότητα όπως των ραντεβού έχεις και την ανάλογη ποιότητα και αυτό είναι δεδομένο.
Καλησπέρα malvina μπωρο σε παρακαλώ να έχω το τηλέφωνο σού?Εύχομαι να περάσετε όμορφα αυτές τις ημέρες, πάντα με λιγότερη κακία και περισσότερη αγάπη και θετική ενέργεια..
![]()
κουραση και τρεξιμοΚαλησπέρα σε όλους, πως περάσατε αυτές τις ημέρες?![]()
Φίλε μου συγνώμη για το σχόλιο αλλά με το να το γράφεις εδώ δεν κερδίζεις κάτι. Τώρα αν έχεις στείλει μήνυμα στην Μαλβίνα και δεν σου έχει απαντήσει ή έχει πολλά μηνύματα ή απλώς δεν θέλει να στο δωσει. Χωρίς παρεξήγηση.Καλησπέρα malvina μπωρο σε παρακαλώ να έχω το τηλέφωνο σού?